Home Greek News Μαθητές στην Θεσσαλονίκη υποδέχονται με χειροκροτήματα τα προσφυγόπουλα (VIDEO)

Μαθητές στην Θεσσαλονίκη υποδέχονται με χειροκροτήματα τα προσφυγόπουλα (VIDEO)

by _
0 comment 112 views

Τα δικά μου σχόλια: Προσέξτε καλά τι λέει αυτό το άρθρο, ιδιαίτερα την αναφορά του στον…ΔΙΕΘΝΗ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ, που τυχαίνει να διοικείται απο τον ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΔΑΝΙΕΛ ΕΣΔΡΑ! Διαβάστε επίσης το άρθρο με τίτλο «Ο ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΔΑΝΙΗΛ ΕΣΔΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ» που έγραψα σε συνεργασία με τον κ Ιωάννη Παπαζήση πάνω σε αυτόν τον τύπο για να καταλάβετε με ΠΟΙΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ έχουμε να κάνουμε!…

_________________

Υποδοχή

Του Δημήτρη Συρματζή

Συγκινητική ήταν η υποδοχή που επεφύλασσαν οι μαθητές του 67ου ολοήμερου δημοτικού σχολείου στα προσφυγόπουλα που έφτασαν σήμερα για την πρώτη τους μέρα στο σχολείο.

Μαζεμένοι με τους δασκάλους τους στο προαύλιο, καλωσόρισαν με χειροκροτήματα τους μικρούς πρόσφυγες, που κρατώντας κίτρινες τσάντες και συνοδευόμενοι από ανθρώπους του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης έφτασαν για την πρώτη τους μέρας το σχολείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τα 39 παιδιά που αναμένονταν έφτασαν μόνο 23.

Πηγή:

Μαθητές στην Θεσσαλονίκη υποδέχονται με χειροκροτήματα τα προσφυγόπουλα (VIDEO)

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr