Home Greek News ΑΓΡΙΟΣ ΤΣΑΚΩΜΟΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ-ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ: Λαμόγιο και παρτάλι αποκάλεσε τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΓΡΙΟΣ ΤΣΑΚΩΜΟΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ-ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ: Λαμόγιο και παρτάλι αποκάλεσε τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος! (ΒΙΝΤΕΟ)

by _
0 comment 117 views

ΑΓΡΙΟΣ ΤΣΑΚΩΜΟΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ-ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ: Λαμόγιο και παρτάλι αποκάλεσε τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Άγριο επεισόδιο μεταξύ του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος και του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη ξέσπασε στην εξεταστική επιτροπή όταν ο κ.Κασιδιάρης χαρακτήρισε ψεύτη τον κ.Στουρνάρα και ζήτησε οι απαντήσεις του να πάνε στον εισαγγελέα, να κρατηθεί και να ενεργοποιηθεί το αυτόφωρο.

Ο κύριο Στουρνάρας απάντησε εκνευρισμένος «Μη μου σηκώνεις εμένα τη φωνή!», φράση που είχε ως συνέπεια ο κύριος Κασιδιάρης να προχωρήσει σε χυδαία επίθεση κατά του διοικητή της τράπεζας της Ελλάδος με φράσεις του τύπου «παρτάλι» και «λαμόγιο».

Η ατμόσφαιρα φορτίστηκε ακόμα περισσότερο στην αίθουσα και επικράτησε πανδαιμόνιο. ο Ηλίας Κασιδιάρης σε έξαλλη κατάσταση έβριζε τον κύριο Στουρνάρα και ζητούσε να συλληφθεί λέγοντάς του «έχεις κατακλέψει τη χώρα είσαι μέσα σε όλα τα σκάνδαλα» .

Από την πλευρά του ο διοικητής της τραπέζης της Ελλάδος εμφανώς ενοχλημένος του απάντησε «κι εσείς είστε μέσα σε όλα τα εγκλήματα της Χρυσής Αυγής».

 

Πηγή:

http://www.crashonline.gr/αγριοσ-τσακωμοσ-κασιδιαρη-στουρναρα/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr