Home Greek News Αν. Υπουργέ Δικαιοσύνης ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΕ, να ετοιμάζεις βαλίτσες…εσύ θα είσαι ο πρώτος που θα στείλω φυλακή…

Αν. Υπουργέ Δικαιοσύνης ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΕ, να ετοιμάζεις βαλίτσες…εσύ θα είσαι ο πρώτος που θα στείλω φυλακή…

by _
0 comment 108 views

-του Μανώλη Χατζησάββα, πρώην πράκτορα της ΕΥΠ

screen-shot-2016-10-10-at-11-20-00-pm

ΕΛΛΗΝΕΣ, Με αυτήν την αποκάλυψη και τα στοιχεία που θα έρθουν στο φως του διαδικτύου, θα τρέχουν να κρυφτούν για να γλυτώσουν, στο τέλος θα πάνε και φυλακή. Το πού και ποιοι θα τους ψάχνουν για να τους βάλουν φυλακή στα σίγουρα είναι έκπληξη…!!!…

 

αν. Υπουργέ Δικαιοσύνης ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΕ,
που δεν ξέρεις ποιος είμαι, και που είμαι, να ετοιμάζεις βαλίτσες,
εσύ θα είσαι ο πρώτος που θα στείλω φυλακή, αρκετά με όλους σας.

ΕΛΛΗΝΕΣ, Ανεξάρτητα από το πού θα γίνει η «ΜΑΧΗ» (διότι αυτή που παρακολουθήσατε χθες στην Βουλή των Ελλήνων ήταν απλά ένα θέατρο σκιών), και θα κατατροπωθούν οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ, σε συγκεκριμένη χρονική στιγμή, της οποίας έναυσμα θα είναι οι εξελίξεις των επόμενων ημερών, θα δοθούν στην δημοσιότητα μέσω συγκεκριμένης πηγής εκατοντάδες ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΑΡΧΕΙΑ-Κρυπτόμηνύματα μεταξύ εμού, δηλ. Μανώλη Χατζησάββα και της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ) των Κυβερνήσεων ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ – ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ – Υ/κή κ/ση ΘΑΝΟΥ-ΣΥΡΙΖΑΣ-ΑΝΕΛ, που έχουν να κάνουν με την δράση μου ως Μυστικού Πράκτορα της ΕΥΠ με δράση στην ΤΟΥΡΚΙΑ και αλλού, ειδικής και μυστικής συνεργασίας αποτέλεσμα συμφωνίας-εντολής των προδοτικών Κυβερνήσεων της χώρας μας.

ΣΗΜ: Τα απόρρητα κρυπτόμηνύματα είναι σε ειδικά αρχεία, (όπως ενδεικτικά κάποια παρακάτω, των εκατοντάδων εις χείρας, μεταξύ άλλων πολλών δεδομένων που θα δοθούν στην δημοσιότητα). Μαζί με τα αρχεία θα δοθεί στην δημοσιότητα και το διαμορφωμένο από την ΕΥΠ μεταβλητό «Κλειδί» με οδηγίες για «ξεκλείδωμα».

Δυστυχώς, κάποιες πληροφορίες θα κάνουν ζημιά…, αλλά για να τους κόψω την φόρα δεν υπάρχει άλλη λύση, μόνο έτσι θα φανεί η αλήθεια και όλοι οι ψεύτες-προδότες της πατρίδας μας, και τώρα που έκαναν το λάθος που περιμέναμε υπομονετικά τόσο καιρό, εγώ και οι άνθρωποι μου θα κάνουμε το πάν να μην γλιτώσει κανείς από τους προδότες της πατρίδας μας την φυλακή στην ΕΕ.

14682125_10210003335017529_1966640421955070758_o

Πηγή:

https://www.scribd.com/document/327148331/ΠΡΟΔΟΤΕΣ-Των-ΕΛΛΗΝΩΝ-Τώρα-Θα-Δείτε-Τι-Εστί-Μανώλης-Χατζησάββας

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr