Home Greek News Συνέχεια της υπόθεσης των υποκλοπών και μήνυμα προς τον κύριο Τρεπεκλή αλλά και προς την Ελληνική δικαιοσύνη

Συνέχεια της υπόθεσης των υποκλοπών και μήνυμα προς τον κύριο Τρεπεκλή αλλά και προς την Ελληνική δικαιοσύνη

by _
0 comment 150 views

ΣΧΕΤΙΚΟ: ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ – ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ. Η ΜΕΓΑΛΗ ΛΗΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

Συνέχεια της υπόθεσης των υποκλοπών και μήνυμα προς τον κύριο Τρεπεκλή αλλά και προς την δικαιοσύνη

Μετά τα όσα αποκαλύψαμε για τις υποκλοπές εναντίον του Κώστα Καραμανλή και το ρόλο του κυρίου Τρεπεκλή ως εκπροσώπου της SAIC ρωτάμε απευθυνόμενοι και προς το κύριο Τρεπεκλή, εκλεκτό της οικογένειας Παπανδρέου και ιδίως του κύριου Γιώργου Παπανδρέου – ομογάλακτου σ’ αυτή την κολεγιά με τον καλαμποκάνθρωπο κύριο Μαργέλλο – τα εξής:

Συμφωνούμε κύριε Τρεπεκλή ότι ορθώς πήρατε ως εκπρόσωπος της SAIC την αμοιβή σας 6,5 εκ. (εξίμισι εκατομμύρια) ευρώ και τα δηλώσατε και στην εφορία. Ως εδώ τίποτα το μεμπτό, Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το νόμιμο είναι και ηθικό. Θα μας πείτε όμως τι τα κάνετε αυτα τα 6,5 εκ. Ευρώ; Υπάρχουν στους λογαριασμούς σας, τα έχετε επενδύσει και που, τα έχετε φάει σε καραμέλες και πόσες καραμέλες; Ή έχουν πάει σε φίλιες τσέπες; Και το ερώτημα αυτό απευθύνεται και στη δικαιοσύνη. Ρώτησε η δικαιοσύνη να βγάλει άκρη για το ποιές είναι οι διασυνδέσεις του κυρίου Τρεπεκλή και πως έφτασε η SAIC να πάρει τo C4i επί εποχής Κώστα Σημίτη και Γιώργου Παπανδρεου, Δεν έχει παρά να καλέσει τον κύριο Τρεπεκλή να αναλύσει την πορεία της αμοιβής του από την SAIC. Αν δεν το πράξει θα είναι συνένοχη του εγκλήματος είτε εκ δόλου, είτε εξ αμελείας, αυτό όμως δεν έχει σημασία για το κύρος της δικαιοσύνης.

2. Τα λέμε αυτά διότι διερωτόμαστε πως ακόμη η οικογένεια Παπανδρέου με όσα δηλώνει επισήμως δεν έχει πάει στα συσσίτια της Εκκλησίας. Δεν υπονοούμε τίποτα, μακριά από μας, έως ότου δοθούν πειστικές απαντήσεις. Αλλά εως ότου δοθούν οι απαντήσεις αυτές, νομίζουμε ότι η οικογένεια Παπανδρέου είναι πολύ χριστιανή διότι ακολουθεί την ευαγγελική ρήση ότι ζει όπως τα πετεινά του ουρανού: » Ουδέ κοπιά, ουδέ νήθει».

Και με την ευκαιρια στέλνουμε χαιρετίσματα στην άπορη κορασίδα, οικογένεια Παπανδρέου, εκ μέρους του κυρίου Λασκαρίδη για τον κύριο Νίκο Παπανδρέου και του κυρίου Γριβέα για τον Ανδρίκο Παπανδρέου. Έπεται και συνέχεια για το πως μετακλήθηκε ως καθηγητής στο πανεπιστήμιο Αθηνών ο κύριος Αντρίκος Παπανδρέου. Δυστυχώς θα πικράνουμε πολύ την φίλη κυρία Λούκα Κατσέλη. Αλλά τι να κάνουμε κυρία Κατσέλη, μάλλον δεν διαβάσατε Σαίξπηρ στον Κοριολανό που είχε πει: «Οι παλιές αμαρτίες, ρίχνουν μεγάλες σκιές»…

Πηγή:

https://olympia.gr/2016/10/10/συνέχεια-της-υπόθεσης-των-υποκλοπών-κ/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr