Home Greek News Ο στρατηγός πέθανε σε δυάρι και φτωχός…

Ο στρατηγός πέθανε σε δυάρι και φτωχός…

by _
0 comment 137 views

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΩΡΕΣ ΤΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ ΠΑΤΤΑΚΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ «ΛΗΣΤΩΝ» ΣΤΟ ΦΤΩΧΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ. ΤΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΑΝΔΡΕΙΑΣ, ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΙΑΚΗ ΒΟΗΘΟ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΣΑΝ ΚΥΡΙΟΙ. ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΣΥΓΧΩΡΕΣΑΝ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΕ «ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑ» ΤΟΝ Ν.ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ (ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)

-του Μakeleio.gr

«Ο στρατηγός πέθανε σε δυάρι και φτωχός. Στη Ελλάδα του 2016 οι στρατηγοί πεθαίνουν σε δυάρια και φτωχοί και τα λαμόγια και οι κλέφτες του δημοσίου χρήματος ζουν και βασιλεύουν…», ανέφερε ο βουλευτής της Χ.Α , Ηλίας Παναγιώταρος, επιδιώκοντας σε μια εθνικιστική έξαρση να περιγράψει τη διαδρομή ζωής ενός από τους πιο σκληρούς πρωταγωνιστές του Απριλιανού κινήματος της 21ης Απριλίου και να δημιουργήσει συνθήκες αντιστοίχησης με το διεφθαρμένο 2016 των πολιτικών της αστικής δημοκρατίας.

Ο Παττακός εν ζωή, δεν μάσησε ποτέ τα λόγια του σε μια αμετανόητη επανάληψη των απόψεων του και κατακρίθηκε με σφοδρό τρόπο από τους δημοσιογράφους των ισχυρών συγκροτημάτων του αστικού Τύπου.

Μετά την αποφυλάκισή του, ο Παττακός σε συνεντεύξεις του εξέφρασε όσα πίστευε και οι δημοσιογράφοι-περιέργως- έτρεχαν για να αποτυπώσουν αυτές τις απόψεις. Μεταξύ άλλων, υποστήριξε ότι σωστά εκτελέστηκε ο Νίκος Μπελογιάννης γιατί ήταν κατάσκοπος, ενώ κατηγόρησε και την μεταπολιτευτική δημοκρατία:

«Ο Μπελογιάννης ήτο ένας σκληρός κομμουνιστής ο οποίος είχε ενεργό ρόλο στη σφαγή του Μελιγαλά το 1944. Του εδώθη το φωτοστέφανο του ήρωα και του λαϊκού αγωνιστή ενώ ήτο ένας κομμουνιστής που μαζί με την οργάνωσή του ενεργούσε κατασκοπευτικώς υπέρ του Ανατολικού Μπλοκ, υπέρ της Σοβιετικής Ενώσεως.[…] Ήτο προδότης, εφαρμόστηκε ο νόμος και ο στρατιωτικός κανονισμός και ορθώς εκτελέστηκε. Ο Μπελογιάννης δεν ήτο ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο, αλλά ο άνθρωπος με τον ασύρματο. Όταν τον έπιασαν, ασύρματο είχε μαζί του. Ο ίδιος ο Ζαχαριάδης τον εξόντωσε. Τα λένε εξάλλου και οι ίδιοι οι κομμουνιστές σήμερα.»

« Το παρακράτος άρχισε να οργανούται το 1963-64 με αρχηγό τον Ανδρέα Παπανδρέου, ευφυέστατο άνθρωπο, ο οποίος όμως ήτο τόσο εγωιστής, τόσο φιλόδοξος που έκανε τεραστία ζημία. Ήτο ο πολιτικός αρχηγός της παραστρατιωτικής οργανώσεως ΑΣΠΙΔΑ.[…] Δώσαμε αμνηστία σε όλους και έδωσα το διαβατήριο στον Ανδρέα και στην οικογένεια του και έφυγαν, πήγαν στο καλό. Μας άδειασε τη γωνιά. Δυστυχώς επέστρεψε το 1981 ως πρωθυπουργός και κατέστρεψε την Ελλάδα. Το ΠΑΣΟΚ έκανε τους Έλληνες τεμπέληδες, διάλυσε την οικονομία μας, κατέστρεψε την νεολαία, την οδήγησε στο βούρκο των ναρκωτικών και άλλαξε τα ήθη της ελληνικής οικογένειας. Το σύνθημά του ήτο η Αλλαγή, ε, τα άλλαξε όλα».

Η φωτογραφία που δημοσιεύουμε είναι από τις τελευταίες ώρες του τελευταίου πρωταγωνιστή της 21ης Απριλίου. Καταβεβλημένος στο κρεβάτι του λίγη ώρα μετά την εισβολή «ληστών» στο σπίτι του , ένα φτωχικό δυάρι στα Πατήσια.

Ο Στυλιανός Παττακός κατά νεώτερη πληροφόρηση, πέθανε το πρωινό του Σαββάτου και όχι αργότερα από τη 1 το μεσημέρι. Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη στο Ρέθυμνο.

Πηγή:

http://www.makeleio.gr/οι-τελευταιεσ-ωρεσ-του-στυλιανου-παττ/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr