Home Greek News Οι προέδροι των ΗΠΑ δεν εκλέγονται αλλά…ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΙ…

Οι προέδροι των ΗΠΑ δεν εκλέγονται αλλά…ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΙ…

by _
0 comment 231 views

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΩΝ….ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΕΩΝ ΤΩΡΑ!!!

 

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 21.27, 08 Οκτ. 2016 | JohnKountouris.com

 

Η εκλογική διαδικασία εδώ στις ΗΠΑ είναι…ΦΤΙΑΧΤΗ με ό,τι σημαίνει αυτό. Έχουν επιπωθεί πολλά γι’ αυτό.  Ο υποφαινόμενος έχει γράψει πολλά γι’ αυτό το θέμα, ιδιαίτερα απο την άποψη του πως χειραγωγήθηκαν φέτος οι προκριματικές εκλογές (Χίλαρι έναντι Μπέρνι, κ.ο.κ.).  Αλλά εδώ υπεισερχόμεθα εις λεπτομέριας σχετικά με το πως λειτουργεί η όλη διαδικασία στις κάλπες για το…«τελικό» μεταξύ των δύο εναπομείναντων υποψηφίων των δύο μεγάλων κομμάτων (που τυχαίνει να είναι πάντα οι Δημοκράτες και οι Ρεπουμπλικάνοι). ΙΔΟΥ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, όπως προκύπτουν μέσα απο το όλο εκλογικό σύστημα που διεξάγεται σε κάθε πολιτεία των ΗΠΑ κάθε 4 χρόνια τον Νοεμβρίο…

Σε άθρθο μου στις 24 Αυγ. φέτος με τίτλο «Η εκλογική απάτη στις ΗΠΑ και το «χακάρισμα» της Δημοκρατίας: Πώς η Χίλαρι και οι Δημοκρατικοί κλέβουν τις εκλογές! – ΜΕΡΟΣ 2» έγραψα τα εξής:

Η αμερικανική εταιρεία Voters News Service είναι μια ιδιωτική εταιρεία που καταμετρεί τις ψήφους των εκλογών. Είναι ιδιοκτησίας των εφημερίδων Washington Post και New York Times καθώς και των μεγάλων τηλεοπτικών καναλιών (BC News, The Associated Press, CBS News, CNN, Fox News, and NBC News) Κάτι αντίστοιχο υπάρχει και στην Ελλάδα με αυτήν την εταιρεία που, απ’ ό,τι φαίνεται, ασκεί σχεδόν ΑΠΟΛΥΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΔΙΕΞΑΓΟΜΕΝΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ. Μιλάω για την περιβόητη εταιρεία…SINGULAR LOGIC! Μήπως την έχουμε ξανακουσει??? Εεεε??? Λέμε τωρα…

Αν νομίζετε ότι όλ’ αυτά είναι «παραμύθια», τότε διαβάστε το άρθρο «ΠΕΡΑΣΕ Η SINGULAR LOGIC Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΜΕΤΡΑ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΜΑΣ ΣΕ ΕΒΡΑΙΚΑ ΧΕΡΙΑ;;;» του κ Ιωάν. Παπαζήση και νομίζω μετά θα αρχίσετε να σκέφτεσθε αλλιώτικα…όχι «ΑΛΛΟΚΟΤΑ»!…ΑΛΛΙ-Ω-ΤΙ-ΚΑ!…

Σταμάτησα να ψηφίζω πριν χρόνια, όταν συνειδητοποίησα ότι η ξένη εταιρεία τους κατέστησε ΈΓΚΛΗΜΑ για οποιοδήποτε Αμερικανό πολίτη, που ΔΕΝ ανήκει σε αυτήν την εταιρεία, για να ψηφίσει στις εκλογές τους, απο το 1868 και εξής. Διαβάστε την 14η τροπολογία του αμερικανικού Συντάγματος. Διαβάστε το προσεκτικά.  Υπάρχουν ΔΥΟ ΤΑΞΕΙΣ ΠΟΛΙΤΩΝ:

screen-shot-2016-10-08-at-9-47-12-pm

Αυτά δεν τα λέγω εγώ, αλλά η κα Anna Von Reitz (σελίδα Facebook), ο Δικαστής του Ανωτώτου Δικαστηρίου του κράτους της Αλάσκας! (πατήστε εδώ και εδώ)!!!

Εκείνη την εποχή στερήθηκαν των πολιτικών δικαιωμάτων εννέα εκατομμύρια Αμερικανοί, αν σας λέει τίποτε αυτό. Δηλ., μιλάμε για τους πολίτες εκείνης της εποχής που αρνήθηκαν να γίνουν ΥΠΗΚΟΟΙ αυτής της εντελώς ξένης ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ που έγινε η…ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ κυβέρνησις των ΗΠΑ με έδρα την Περιφέρεια της Κολούμπια!

Σε άρθρο μου με τίτλο «ΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΝΑΥΑΡΧΕΙΟ του ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ: «Το Δίκαιο της Ανοικτής Θάλασσας»» γράφω τα εξής για αυτήν την την εταιρεία:

Ας δούμε πρώτα τα πραγματικά στοιχεία για την περίπτωση των ΗΠΑ και μετά θα ρίξουμε μια ματιά και στην περίπτωση της Ελλάδας… Στην περίπτωση της Αμερικής, μια εμφανής απόδειξη για αυτό είναι το ακρώνυμο «USC» (δείτε πιο κάτω την εικόνα ) που πάντοτε βρίσκεται πάνω στα επίσημα νομικά/δικαστικά έγγραφα στις ΗΠΑ και σημαίνει Αγγλιστί “United States Code” (Κώδιξ των Ηνωμένων Πολιτειών) και ΌΧΙ…προσέξτε… “United States of America Code” (δηλ., Κώδιξ των Ηνωμένων Πολιτειών της ΑΜΕΡΙΚΉΣ). Τούτο οφείλεται εις το γεγονός ότι εδώ ομιλούμε δια την ΙΔΙΩΤΙΚΉΝ ΕΤΑΙΡΕΊΑΝ εκ της Κορώνας της Αγγλίας η οποία ελέγχει ΛΆΘΡΑ τις ΗΠΑ απο το 1871 και εξής. Στις 21 Φεβ. 1871, με πράξη της 41ης Συνεδριάσεως του Αμερικάνικου Κογκρέσου, Άρθρο 34, Συνεδρίασις 3, Κεφάλαια 61 και 62, το Κογκρέσο των ΗΠΑ πέρασε ένα νόμο με τίτλο «Πράξις προς την παροχήν μιας κυβερνήσεως εις την Περιφέρειαν της Κολούμπια», γνωστή ως και «Ο νόμος του 1871.»

Στην ουσία, η εν λόγω πράξις οδήγησε στην εταιρεία που είναι γνωστή ως…«ΟΙ ΗΝΩΜΈΝΕΣ ΠΟΛΙΤΊΕΣ» (και μένουμε εκεί!…δηλ., δεν βάζουμε στο τέλος και το «ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΉΣ» και θα σας πω γιατί). Η απόδειξις αυτού έγκειται εις το γεγονός ότι συμφώνως προς τον ίδιον τον Κώδικα των Ημωμένων Πολιτειών (της Αμερικής), Ενότης 28, Άρθρον 15 3002 (28 U.S. Code § 3002), λέγει τα εξής για αυτό που αποκαλούμε στην Αμερική «τις Ηνωμένες Πολιτίες»:

(15) “United States” means— (Οι «Ηνωμένες Πολιτίες» σημαίνει το εξής) (A) a Federal corporation (Ομοσπονδιακή Εταιρεία, δηλ. Ιδιωτική Εταιρεία)

 

Δηλ., ΠΑΣ ΟΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΡΙΞΙΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΧΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΤΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ.

ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ, ΣΗΜΕΡΑ, ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΚΠΑΤΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΩΝ ΗΝΗΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣπου μόνο της «Αμερικής» δεν είναι!– ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ…ΠΑΝΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΚΗ ΜΟΡΦΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ…ΦΗΦΙΣΕΙ!

ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΩ ΕΔΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΨΗΦΗΖΕΙΝ. ΑΝ ΟΜΩΣ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΩΝ ΗΠ, ΤΟΤΕ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ. 

Οι ΗΠΑ ΔΕΝ είναι μια «Δημοκρατία» (Republic), αλλά θα προστατεύσει μια Δημοκρατική μορφή κυβέρνησης. Οι ΗΠΑ είναι CORPORATION…ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, τελεία και παύλα.  Και όπως μπορείτε να καταλάβετε, είναι πολύ λίγοι απο εμας εδώ στις ΗΠΑ που τολμήσαμε να εκπατριστούμε απο αυτήν την ψεύτικη μορφή διακυβερνήσεως της χώρας μας.

Το Κολλέγειον των Εκλεκτόρων (Electoral College)

Τώρα, όταν πάει κάποιος πολίτης να ψηφίσει στις εκλογές, ΔΕΝ ψηφίζει κανέναν «υποψήφιο» για τη προεδρία, αλλά τους…ΕΚΛΕΚΤΟΡΕΣ ΤΟΥ.

Το Κολλέγειον των Εκλεκτόρων ιδρύθηκε από τους ιδρυτές ως συμβιβασμός μεταξύ της εκλογής ενος προέδρου από το Κογκρέσο και της εκλογής ενος προέδρου απο μια λαϊκή ψηφοφορία.

Οι εκλέκτορες είναι ένα ευρέως εκλεγμένο σώμα που επιλέγεται από τις Πολιτείες και την Περιφέρεια της Κολούμπια σχετικά την Τρίτη μετά την πρώτη Δευτέρα του Νοεμβρίου.

Οι ψηφοφόροι προσφέρουν τα ονόματά τους σε μια μη κυβερνητική ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.  Οι Εκλεκτόρες επιλέγονται σύμφωνα με τους κανόνες των…ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ! ΔΕΝ συμμετέχει σε αυτήν την διαδικασία ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ούτε οι ομοσπονδιακοί κανονισμοί!

ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ….ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ!  ΚΑΙ ΌΤΑΝ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΡΕΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ, ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ!

Αλλά για να καταλάβετε πόσο….ΒΡΩΜΙΚΟ είν’ αυτό το σύστημα του Κολλεγείου των Εκλεκτορών, το 2008, ένας εκλεκτόρας στην πολιτεία Ντέλαγουερ ονόματι Έντουαρντ Ε Τεντ Κόφμαν (Edward E Ted Kaufman) εφήψισε για τον Ομπάμα και Μπίντεν στις τότε προεδρικές εκλογές. Τυχαίνει να είναι…ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ο άνθρωπος και με τις εκλογές, όλως περιέργως, παίρνει την ευκαρία να αντικαταστήσει τον…ΜΠΙΔΕΝ στην Γερουσία. Χμμμ. Πριν γίνει γερουσιαστής των ΗΠΑ., ο Κόφμαν ήταν σύμβουλος Μπάιντεν για χρόνια. Καταλαβαίνετε τώρα τι παίζεται εδώ στις πλάτες όλων μας?!

Σημειωτέον: – Τα πολιτικά κόμματα εξασφαλίζουν ότι μόνο οι υποψήφιοι που ανήκουν στις γραμμές αίματος των….ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ μπορούν να εκλεγούν στις προκριματικές εκλογές. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι κάθε φορά που έχουμε εκλογές, τα ΜΜΕ, όλως περιέργως, αρχίζουν να αναφέρουν πως πολλοί πολιτικοί στο Ουάσινγκτον…ΣΥΓΓΕΥΝΟΥΝ.

Σημειωτέον: Υπάρχει μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ μεταξύ του ψηφίζειν (ψηφοφόρος) και του…ΕΓΚΛΕΓΕΙΝ (εκλεκτώρ). Έτερον εκάτερον.  

Εμπλέκονται στη διαδικασία για την ψηφοφορία ενος νέου Προέδρου ακόμη και ξένες κυβερνήσεις.  Π.χ.,  Σύμφωνα με την Υπουργό Εσωτερικών της Β. Καρολίνα, κατα τις προεδρικές του 2012, δόθηκε η άδεια στη Γαλλία, τη Σουηδία, τη Μολδαβία και σε άλλες χώρες να παρακολουθήσουν…ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ τους εκλεκτόρες της εν λόγω πολιτείας όταν διεξήγαν την ψηφοφορία τους για έναν νέο πρόεδρο!

ΕΜΜΕΣΕΣ όχι άμμεσες εκλογές

Όταν κάποιος βάζει υποψηφιότητα σε αυτήν την χώρα ρε παιδια, δεν χρειάζεται ψηφοφόρους αλλά…ΕΚΛΕΚΤΟΡΕΣ ανα πολιτείαν! ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.  Εδώ στην Αμερική δεν έχουμε άμμεσες εκλογές, αλλά…ΕΜΜΕΣΕΣ!  Αυτό εννοώ εδώ.

Π.χ., δείτε τα παρακάτω στιγμυότυπα. Στην περίπτωση της Ελλάδος, η Ελλάς βγάζει καινούριο πρωθυπουργό με εκλογές που διεξάγονται από το….κοινοβούλιο. Στην περίπτωση των ΗΠΑ, οι εκλογές που γίνονται για την εκλογή ενος νέου προέδρου είναι έμμεσες. Δηλ., γίνονται όχι με τη ψήφο του κάθε απλού πολίτου αλλά με το…ΚΟΛΛΕΓΕΙΟΝ ΤΩΝ ΕΚΛΕΚΤΟΡΩΝ. Ακόμη και στην ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΑ υπάρχουν ΆΜΜΕΣΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!…και όλοι νομίζουν ότι εδώ στην Αμερική έχουμε…«ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»….αχαχαχαχαχαχαχαχα!!!! (πατήστε εδώ για περισσότερα)

screen-shot-2016-10-08-at-7-50-32-pm

screen-shot-2016-10-08-at-7-50-55-pm

ΛΕΝΕ ότι το Κολλέγειον των Εκλεκτόρων ψηφίζουν σύμφωνα με την λαϊκή ψήφο. ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ.  Δηλ., υπάρχουν 24 πολιτείες των οποίων οι εκλεκτόρες τους ΔΕΝ ακολουθούν ΚΑΘΟΛΟΥ την λαϊκή ψήφο όταν διεξάγουν τις δικές τους ψηφοφορίες για την εκλογή ενος νέου Προέδρου. Και αυτό έχει συμβεί 80 ΦΟΡΕΣ στο παρελθόν!

Οι τύχες των εκλογών καθορίζονται από μόνο μια χούφτα πολιτειών που λέγονται “Swing States” (ήτοι, οι πολιτείες απο τις οποίες εξαρτώνται τα εκλογικά αποτελέσματα)  Δηλ., οι πολιτείες Οχάιο, Φλόριντα και Πενσυλβάνια είναι αυτές που ΠΑΝΤΑ αποφασίζουν το τελικό αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών των ΗΠΑ ιδιαίτερα όταν η κούρσα είναι πολύ στενή, όπως έγινε το 2000, 2004, 2008 και 2012! Δηλαδή, σε πρόσφατες εκλογές, σχεδόν το 80% των ψήφων είχαν μηδενική επίπτωση για τις εκλογές!

ΟΛΟΙ οι θεμελιωτές πατέρες των ΗΠΑ ήταν της γνώμης ότι ο κάθε πολίτης ΔΕΝ έπρεπε να έχει το δικαίωμα να ψηφίσει!

Η κα ELAINE MARSHALL, η γραμματέας της πολιτείας της Β Καρολίνας, είπε το 2012 μετά τις εκλογές ότι οι Αμερικανοί ψηφοφόροι μόλις είχαν ψηφίσει για τους….ΕΚΛΕΚΤΟΡΕΣ τους αντί για έναν…ΠΡΟΕΔΡΟ. Αυτή σημείωσε επίσης ότι κατα την διάρκεια της ψηφοφορίας που διεξήγαγαν οι εκλεκτόρες της πολιτείας αυτής, υπήχαν παρόντες εκεί ακόμη και…ΞΕΝΟΙ ΠΡΟΞΕΝΟΙ που…ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ την διαδικασία!  H Marshall είπε εκείνη την εποχή ότι οι προεδρικές εκλογές πρέπει να λάβουν υπόψιν την διεθνή κοινότητα καθώς και την…ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΙΝ!!!

Τέλος, ήταν ο ίδιος ο Φράνκλιν Ρούσβελτ που είπε κάποτε την εξής φράσιν που τα λέγει όλα:

«Οι προέδροι των ΗΠΑ δεν εκλέγονται αλλά επιλέγονται

screen-shot-2016-10-08-at-9-38-39-pm

Απο τη στιγμή που θα έχετε αρχίσει να συνειδητοποιείτε ότι είναι το Κολλέγειον των Εκλεκτόρων που εκλέγει τον πρόεδρο των ΗΠΑ, απο εκεί θα σας πάω ένα βήμα…ΠΑΡΑΠΕΡΑ σε αυτήν την μεγάλη…ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ που τολμούν ελάχιστοι να αναφέρουν.

Θέλετε να μας πω πόση…απάτη ήδη έχει καταγγελθεί ΦΕΤΟΣ με το Κολλέγειον των Εκλεκτόρων;;;

Καταλάβετέ αυτήν την ρήσιν του Ρούσβελτ και θα έχετε καταλάβει το όλο παιχνίδι εδώ με τις αμερικανικές προεδρικές….«εκλογές». Αν το πολίτευμα που έχουμε εδώ στις ΗΠΑ είναι ψεύτικο και παράνομο -το οποίο ΕΙΝΑΙ!- πόσω μάλλον το σύστημα…ΕΚΛΟΓΩΝ που βγάζει τους…ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ (τα CEOs μάλλον, διευθύνοντες συμβούλους) αυτής της….ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ που λέμε εμείς…«κυβέρνηση»;;;…

Δείτε τώρα ένα κλίπ του FOX News απο το 2011 όπου ο γερουσιαστής Allen West αποκαλεί τον Ομπάμα τον…ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ της εταιρείας…ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ….

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr