Home Greek News Λεβέντης: Δεν «πυροβολώ» τον Τσίπρα -Οι εκλογές είναι κοντά

Λεβέντης: Δεν «πυροβολώ» τον Τσίπρα -Οι εκλογές είναι κοντά

by _
0 comment 148 views

Τη θέση του υπέρ της σύστασης οικουμενικής κυβέρνησης επανέλαβε ο Βασίλης Λεβέντης, προσθέτοντας ότι με 153 βουλευτές, δεν υπάρχει σταθερότητα…

«Δεν πυροβολώ τον Τσίπρα, του κάνω αυστηρή κριτική και ζητάω αυτό που πρέπει για τη χώρα», είπε ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων στον ΣΚΑΪ, προσθέτοντας ότι δεν έχει νόημα να σώσει μία κυβέρνηση που καταρρέει. «Οι εκλογές είναι κοντά», εκτίμησε ο κ. Λεβέντης.

Σε ερώτημα, αν λείψουν από τον Τσίπρα 5-6 βουλευτές, τι θα κάνει η Ένωση Κεντρώων, αν θα στηρίξει δηλαδή την κυβέρνηση, ο κ. Λεβέντης είπε ότι δε θα δώσει ψήφο.

Ακόμη, χαρακτήρισε έγκλημα τη μη ψήφιση της απλής αναλογικής, κατηγορώντας ξανά την Φώφη Γεννηματά.

«Η Γεννηματά έχει έρθει σε συμφωνία με τον Μητσοτάκη. Η Γεννηματά έκανε ένα μεγάλο έγκλημα. Έδωσε 50 έδρες δώρο στον Μητσοτάκη. Αν δεν είχε δοθεί αυτό , ο Μητσοτάκης θα ερχόταν τώρα στην οικουμενική κυβέρνηση. Θα είναι κύριο θέμα των εκλογών το ότι έδωσε η Γεννηματά δώρο 50 έδρες στον Μητσοτάκη. Υποκρύπτει συμφωνία διότι τέτοιο δώρο μόνο με συμφωνία μπορείς να το δώσεις, αλλιώς είσαι βλαξ», ανέφερε.

Πηγή:

http://pitsirikidotnet.gr/2016/10/λεβέντης-δεν-πυροβολώ-τον-τσίπρα-οι/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr