Home Greek News Μας έκοψε το διαδίκτυο ο Ομπάμα την ημέρα της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε μέσω ίντερνετ ο Τζούλιαν Ασάνζ!

Μας έκοψε το διαδίκτυο ο Ομπάμα την ημέρα της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε μέσω ίντερνετ ο Τζούλιαν Ασάνζ!

by _
0 comment 123 views

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ εξέδωσε εκτελεστικό διάταγμα που του δίνει τον έλεγχο του διαδικτύου!

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 22.50, 07 Οκτ. 2016 | JohnKountouris.com

Απ’ ο,τι φαίνεται, και σύμφωνα με την εταιρεία COMCAST, τον μεγάλο πάροχο διαδικτυακών υπηρεσιών εδώ στην Αμερική, την ώρα που βγήκε τις προάλλες ο κ Τζούλιαν Ασάνζ στο διαδίκτυο για να μιλήσει για κάποιες περαιτέρω αποκαλύψεις για τα εγκλήματα της Χίλαρι, ΚΑΠΟΙΟΣ απο την…ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ κατέβασε τον διακόπτη του ιντερνέτ με αποτέλεσμα πολλές πολιτείες και μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ να μείνουν χωρίς το διαδίκτυο για λίγες ώρες! Χμμμ…

Δείτε τώρα έναν χάρτη που δείχνει τις πολιτείες που επηρεάστηκαν απο αυτό το…«φαινόμενο»…

screen-shot-2016-10-07-at-11-06-33-pm

Συμφωνα με το σάιτ allnewspipeline.com, η κυβέρνηση Ομπάμα δεν έχει πρόβλημα επιτρέποντας σε εγκληματίες να κυκλοφορούν ελεύθεροι, προκειμένου να προστατευθεί η Κλίντον, έτσι δεν είναι έξω από τη σφαίρα των πιθανοτήτων που θα ενεργοποιούσε τον πολυσυζητημένο “διακόπτη έκτακτης ανάγκης”, όταν ο ίδιος, όπως και όλοι οι άλλοι, πίστεψαν ότι ο Ασάνζ επρόκειτο να προσφέρει πληροφορίες που θα κατέστρεφαν εντελώς την ευκαιρία της Χίλαρι για να εκλεγεί πρόεδρος.

Το πρόγραμμα “Kill Switch” (“διακόπτης έκτακτης ανάγκης”), που ονομάζεται Πρότυπη Διαδικασία Λειτουργίας 303 (Standard Operating Procedure 303, ή SOP 303), περιγράφεται από την EPIC, η οποία αγωνίζεται στα δικαστήρια να κυκλοφορήσει τα στοιχεία αυτού του αμφιλεγόμενου προγράμματος στο κοινό, ως εξής:

Η Τυποποιημένη διαδικασία λειτουργίας 303 κωδικοποιεί “μια διαδικασία τερματισμού και αποκατάστασης για χρήση από εμπορικά και ιδιωτικά ασύρματα δίκτυα κατά τη διάρκεια των εθνικών κρίσεων”.

Στις 9 Μαρτίου του 2006, το Εθνικό Σύστημα Επικοινωνιών (NCS), ενέκρινε το SOP 303, ωστόσο, δεν κυκλοφορήσει ποτέ στο κοινό. Αυτό το μυστικό έγγραφο κωδικοποιεί μια “διαδικασία τερματισμού και αποκατάστασης για χρήση από εμπορικά και ιδιωτικά ασύρματα δίκτυα κατά τη διάρκεια μιας εθνικής κρίσης».

Έκοψε ο Ομπάμα το διαδίκτυο σε παρα πολλές μεγάλες πόλεις σε όλες τις ΗΠΑ την περασμένη Δευτέρα για να μην επηρεαστεί η κοινή γνώμη απο τις αποκαλύψεις της ομάδες χάκερ WikiLeaks σχετικά με τις καινούριες αποκαλύψεις που έχουν για τα εγκλήματα της Χίλαρι Κλίντον.  Διαβάστε το άρθρο μου με τίτλο «ΕΚΤΑΤΚΟ! FBI: Έστελνε εμαιλ στην Χιλαρι υπο ψευδώνυμον ο…ΟΜΠΑΜΑ!» και τα καταλάβετε γιατί…

 

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr