Home Greek News Δυο νεαροί συνελήφθησαν για ασέλγεια σε ανήλικο με νοητικά προβλήματα

Δυο νεαροί συνελήφθησαν για ασέλγεια σε ανήλικο με νοητικά προβλήματα

by _
0 comment 106 views

ΠΑΓΩΣΕ ΟΛΗ Η ΚΡΗΤΗ! 2 ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΒΙΑΣΑΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ! ΒΡΑΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ!! ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΕΙ ΑΥΤΟ Η ΚΡΗΤΙΚΗ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ… ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΣ ΣΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΣΑΣ ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ.

Τον βιασμό του παιδιού της από δύο αλλοδαπούς κατήγγειλε μια μητέρα σε αστυνομικό τμήμα της ενδοχώρας του Ηρακλείου, με τους αστυνομικούς να προχωρούν στη σύλληψη τους…

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η καταγγελία έγινε το πρωί της Παρασκευής, αν και το περιστατικό που καταγγέλθηκε είχε συμβεί πριν από περίπου 6 μήνες.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη δύο νεαρών, Πακιστανικής υπηκοότητας, ενώ ζητήθηκε και η ιατροδικαστική εξέταση του παιδιού, το οποίο παρουσιάζει νοητικά προβλήματα.

Σύμφωνα με την καταγγελία οι δύο νεαροί φέρονται να δελέασαν το ανήλικο με χρήματα προκειμένου να ασελγήσουν σε βάρος του!

Πηγές:

cretalive.gr

http://www.cretalive.gr/crete/dyo-nearoi-synelhfthhsan-gia-aselgeia-se-anhliko-me-nohtika-problhmata

http://www.makeleio.gr/παγωσε-ολη-η-κρητη-2-καθαρματα-λαθρομετ/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr