Home Greek News Ο Καραμανλής, ο Καμμένος, η Τράπεζα της Ελλάδος που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ και… οι ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ!

Ο Καραμανλής, ο Καμμένος, η Τράπεζα της Ελλάδος που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ και… οι ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ!

by _
0 comment 117 views

ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!

Ένα … άρθρο, με τον αριθμό 12, αποκαλύπτει την ΑΛΗΘΕΙΑ.

«Μπορείς να κοροϊδέψεις όλον τον κόσμο για λίγο καιρό, ή λίγους για πολύ καιρό, αλλά δεν μπορείς να κοροϊδεύεις όλον τον κόσμο αιωνίως».

ΑΒΡΑΑΜ ΛΙΝΚΟΛΝ

  • Γράφει η Καλλιόπη Σουφλή

Τι σχέση μπορεί να έχουν ο πρωην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, με τον νυν υπουργό ΥΕΘΑ Πάνο Καμμένο, την Τράπεζα της Ελλάδος που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ και οι ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ που ακολουθούν από ένα πρόσωπο που έχει αφιερώσει τη ζωή του στην αφύπνιση του Ελληνικού Λαού;

ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ!

Ναι… αυτό ακριβώς που διαβάζετε… ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ!

ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙ ΗΜΕΡΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕΥΟΝΤΑ (ξεχάστε επιτέλους ότι υπάρχουν πρωθυπουργοί και κόμματα Ελληνικά… ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΔΟΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ … ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ!) ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΤΟΝ ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΤΟ 2007.

Αυτός ο νόμος, είναι Η ΘΗΛΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Ο λόγος;
Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΩΣ … ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕΥΩΝ, ΤΟ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ» ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟ 2007, ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ… «ΕΛΛΑΔΟΣ» (δηλαδή, την Οικογένεια των εβραιοσιωνιστών Μασσόνων ΡΟΤΣΙΛΝΤ) και μάλιστα με τον πλέον ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟ ΤΡΟΠΟ.

ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕ την ΑΠΟΚΡΥΨΗ της BLACKROCK, από τον Ελληνικό Λαό, σε ότι αφορά στην ΤΡΑΠΕΖΑ της «ΕΛΛΑΔΟΣ»!

Ο Ελληνικός Λαός, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΡΟΣΩΠΟ Ή ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΡΧΗ!

ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ, ΤΟΝ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΕ Ο ΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ … «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ» ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ.

Φαίνεται όμως, πως τότε… το 2012, ο Πάνος Καμμένος, δεν γνώριζε τι ισχύει με το μετοχολόγιο της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ … «ΕΛΛΑΔΟΣ» και… υπέβαλε αίτημα γνωστοποίησης του Μετοχολογίου, για να λαβει την παρακάτω απάντηση από … κάποιον διευθυντή της Τράπεζας της… «Ελλάδος»…

Το έγγραφο, παρέλαβε ένας… «παλιός μας γνώριμος»… ο … ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟΜΠΡΑΣ… σημαίνον μέλος τότε, των… «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ» ΕΛΛΗΝΩΝ, του ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ.

Απλά για την ιστορία, αν και δεν είναι του παρόντος, να θυμίσω πως ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟΜΠΡΑΣ, εμπλέκεται ως πρόεδρος της «ΥΠΕΡΒΑΣΗΣ» που έχει να κάνει με τους δανειολήπτες και υπάρχουν πολλά ερωτηματικά για τον ρόλο του, αλλά και με την υπόθεση του πρώην βουλευτή των ΑΝΕΛ, Πάνου Χαϊκάλη…

Αυτό όμως, είναι παρανυχίδα, μπροστά στο γεγονός, ότι… Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ, από το 2012, έχει στα χέρια του το … ΜΥΣΤΙΚΟ, αλλά … ΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΝΗΣΣΑΝ.

Ένας όμως ΕΛΛΗΝ, αποδεικνύει με ντοκουμέντα, ότι… ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟΝ… εκθέτοντας ανεπανόρθωτα και τον ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ, που ενώ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΣΙΩΠΑ και τον… πολιτικό που ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ… τον ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ, για μια ακόμη φορά, με την αποκάλυψή του, προσπαθεί να αφυπνίσει τον Ελληνικό Λαό.
Να του καταστήσει σαφές, πως… ΟΛΟΙ … ΚΑΙ ΟΙ 300 ΤΟΥ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟΥ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Όταν η «Τράπεζα της ελλάδος», γίνει ΕΛΛΗΝΙΚΗ, τότε και μόνον τότε, θα ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Τότε θα τελειώσουν οριστικά και όλα τα πολιτικά θρασίμια που κυβέρνησαν και κυβερνούν την Πατρίδα μας.

ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ ΜΙΑΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ.

-απο το ΑΝΤΙ300

screen-shot-2016-10-07-at-1-16-08-pm

ο υπουργός Πάνος Καμμένος και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων γνωστών με το προδοτικό ακρωνύμιο ΑΝΕΛ, όχι μόνο κρύβει την αλήθεια από τον Ελληνικό Λαό για την Τράπεζα της Ελλάδος που ανήκει σε ξένους, σήμερα συνεργάζεται μαζί τους, για την ριμάδα την «καρέκλα», σε βάρος των ΕΛΛΗΝΩΝ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ και βγάλτε τα συμπεράσματα σας πατριώτες… αυτός ο προδότης και οι υπόλοιποι εγκληματίες της συμμορίας τους μας έχουν για μεγάλα κορόιδα όλους εμάς τους ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΩΤΟ ΛΙΝΚ…

https://www.scribd.com/document/326746267/ο-Υπουργός-Πάνος-Καμμένος-Μέρος-Β#from_embed

————————

Πηγή:

Ο Καραμανλής, ο Καμμένος, η Τράπεζα της Ελλάδος που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ και… οι ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ!

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr