Home Greek News Σοκ-Ξύλο στο Ευρωκοινοβούλιο: Ευρωβουλευτής σε κρίσιμη κατάσταση! (ΦΩΤΟ & BINTEO)

Σοκ-Ξύλο στο Ευρωκοινοβούλιο: Ευρωβουλευτής σε κρίσιμη κατάσταση! (ΦΩΤΟ & BINTEO)

by _
0 comment 108 views

Χάος στο Ευρωκοινοβύλιο. Ο Στίβεν Γουλφ, κορυφαίος ευρωβουλευτής του UKIP, του Κόμματος Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου, μεταφέρθηκε σήμερα σε νοσοκομείο του Στρασβούργου σε κρίσιμη κατάσταση έπειτα από «λογομαχία» κατά τη διάρκεια συνεδρίασης των ευρωβουλευτών του UKIP, όπως ανακοίνωσε ο αρχηγός του κόμματος Νάιτζελ Φάρατζ…

Σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης, ο τραυματισμός του Γουλφ συνέβη όταν δέχθηκε γροθιά στο κεφάλι και πέφτοντας χτύπησε ξανά το κεφάλι του σε μια μεταλλική μπάρα. Κατέρρευσε 30 λεπτά αργότερα.

«Εκφράζω τη βαθιά λύπη μου για το γεγονός ότι, έπειτα από μια λογομαχία, που έλαβε χώρα σήμερα το πρωί στη διάρκεια συνεδρίασης ευρωβουλευτών του UKIP, ο (49 ετών) Στίβεν Γουλφ κατέρρευσε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Η κατάστασή του είναι σοβαρή», αναφέρει ο Φάρατζ σε δήλωσή του που διανεμήθηκε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από έναν εκπρόσωπο.

Δείτε το σχετικό βίντεο στο παρακάτω λίνκ…

https://www.facebook.com/john.kountouris.338/posts/579280495611343

Πηγή:

http://www.thepressroom.gr/diethni/sok-xylo-sto-eyrokoinovoylio-eyrovoyleytis-se

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr