Home Greek News Υποβρύχια πυραμίδα στον Ατλαντικό; [Βίντεο]

Υποβρύχια πυραμίδα στον Ατλαντικό; [Βίντεο]

by _
0 comment 133 views

Υποβρύχια πυραμίδα στον Ατλαντικό – Οι Αζόρες είναι ένα σύνολο εννέα ηφαιστειακών νησιών που βρίσκονται πάνω από χίλια χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα της Πορτογαλίας, τη Λισαβόνα…

Περιέργως, η υποβρύχια πυραμίδα βρίσκεται εκεί ακριβώς όπου ο αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος Πλάτων είπε ότι βρισκόταν η Ατλαντίδα. Αν κοιτάξουμε τους διαλόγους του Πλάτωνα, θα δούμε ότι η Ατλαντίδα βρισκόταν σε ένα νησί στο Ατλαντικό Πέλαγος «Ατλαντική Θάλασσα» «μπροστά» από τις Στήλες του Ηρακλή, εκεί όπου βρίσκονται οι Αζόρες.

«Μέσα από ισχυρούς σεισμούς και πλημμύρες, σε μία μόνο ημέρα και νύχτα ατυχίας … [ολόκληρη η φυλή] … το νησί της Ατλαντίδας … εξαφανίστηκε στα βάθη της θάλασσας.» – Πλάτων.

Περιέργως, στα βιβλία του, ο Πλάτων περιγράφει ότι η Ατλαντίδα εξαφανίζονται μέσα σε μια μέρα στον ωκεανό. Είναι ενδιαφέρον να αναφέρουμε ότι οι Αζόρες βρίσκονται πάνω στις τεκτονικές πλάκες της Βόρειας Αμερικής, της Ευρασίας και της Αφρικής.

screen-shot-2016-10-04-at-10-32-17-pm

Η τεράστια δομή μετρά 60 μέτρα σε ύψος, με τη βάση της να μην είναι μικρότερη των 8.000 τετραγωνικών μέτρων. Ανακαλύφθηκε από έναν ερασιτέχνη ναύτη τον Diocletian Silva, ενώ βρίσκονταν για ψάρεμα με το γιοτ του στον Ατλαντικό, ανάμεσα στο νησί του Σάο Μιγκέλ και Terceira.

Ένα περίεργο σήμα που πάρθηκε από το ραντάρ του σκάφους τράβηξε την προσοχή του κ Silva.

Όταν αργότερα επαληθεύονται τα υποβρύχια σήματα, μια τεράστια δομή που μοιάζει έντονα με μια πυραμίδα εμφανίστηκε, με την άκρη της να βυθίζεται περίπου 40 πόδια κάτω από το νερό.

Ωστόσο, δεν είναι όλοι πεπεισμένοι ότι είναι μια βυθισμένη πυραμίδα. Οι σκεπτικιστές δείχνουν ότι υπάρχει μια πιθανότητα να πρόκειται για έναν υποβρύχιο ηφαιστειακό λόφο, και όχι για τα απομεινάρια ενός πανάρχαιου πολιτισμού.

© Αποκάλυψη

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr