Home Greek News Ραββίνος Αλον Αναβα : Ο Μεσσίας (Αντίχριστος) είναι επί θύραις. Οι εκλογές στην Αμερική δεν θα γίνουν.

Ραββίνος Αλον Αναβα : Ο Μεσσίας (Αντίχριστος) είναι επί θύραις. Οι εκλογές στην Αμερική δεν θα γίνουν.

by _
0 comment 174 views

Ο Ραβίνος Alon Anava, ο οποίος κάνει διαλέξεις σε όλο τον κόσμο, και προετοιμάζει τον εβραϊκό λαό για τον Μεσσία Αντίχριστος), έδωσε συνέντευξη την περασμένη εβδομάδα στον βετεράνο εκφωνητή Tamar Yonah, του Israel news talk Radio.

Ο Rabbi Alon Anava. Μίλησε σχετικά με τους Εβραίους και τους μη-Εβραίους,τι πρέπει να κάνουμε τώρα για να αποφύγουμε τις πιο δύσκολες συνέπειες.

Ο Ραβίνος Anava ανέφερε τρία ιδιαίτερα σκοτεινά σενάρια. Μίλησε διεξοδικά για το αμφιλεγόμενο αστέρι νάνος Nιμπίρου. Αν ο Nιμπίρου είναι το σενάριο με το οποίο ο Θεός θα μας φέρει στην τελική λύτρωση, είπε ο ραβίνος Anava, «τα δύο τρίτα του κόσμου θα μπορούσαν να ζουν κάτω από το νερό».

Υπάρχουν προφητείες που αναφέρονται σε 11-δεύτερολεπτα πόλεμου. Που μπορεί να είναι μόνο ένας πυρηνικός πόλεμος.» Ονομάζει το Ιράν, τη Ρωσία, τη Κίνα και τη Β. Κορέα ως τέσσερις μεγάλους εχθρούς των ΗΠΑ, μίλησε για την πιθανότητα ότι μία από αυτές τις χώρες θα μπορούσε να επιτεθεί με εύκαμπτα εκρηκτικά, μια EMP (ηλεκτρομαγνητικός παλμός) επίθεση ,ψηλά πάνω στη Βόρεια Αμερική, με αυτόν τον τρόπο θα βυθίσουν τις ΗΠΑ «στον 18ο αιώνα από την καύση, σε ότι έχει ηλεκτρονικά, σε αυτό.»Ραββίνος Αλον Αναβα : Ο Μεσσίας(Αντίχριστος) είναι επί θύραις.Οι εκλογές στην Αμερική δεν θα γίνουν. – Εικόνα1Ερωτηθείς σχετικά με τη σύνδεση ανάμεσα στην αμερικανική προεδρική εκλογή και το τέλος των ημερών, παρατήρησε, «φυσικά οι εκλογές έχουν να κάνουν με το τέλος του χρόνου.

Ο Μεσσίας(αντίχριστος) είναι στο κατώφλι σας και κάθε τρέχουσα υπόθεση που βλέπουμε…, μπορείτε απλά να ανοίξετε την Αγία Γραφή που γράφτηκε πριν από 2000 χρόνια και είναι σαν να ανοίγετε μια εφημερίδα.

Τα πάντα είναι γραμμένα. Όλα είχαν προβλεφθεί. Τα πάντα είναι προφητευμένα. «Προσωπικά, δεν νομίζω ότι θα πάμε στις εκλογές. Νομίζω ότι πρόκειται να κηρυχτεί στρατιωτικός νόμος πριν από τις εκλογές .

Ίσως από μια τρομοκρατική επίθεση, από την οικονομική κατάρρευση, από ταραχές. 60 εκατομμύρια Αμερικανοί έχουν δελτία τροφίμων. Απλώς πάρτε ότι, μακριά για ένα μήνα, θα έχουμε 60 εκατομμύρια Αμερικανούς στους δρόμους, δημιουργώντας ταραχές.

Αυτό είναι πολύ εύκολο,είναι μια αιτία για να γίνει ο στρατιωτικός νόμος.» Οι Εβραίοι και οι μη-Εβραίοι ,όλοι μας πρέπει να μετανοήσουμε. Πρέπει να πάμε πίσω στην πηγή μας. Πιστεύουμε σε ένα Θεό.

Η Μετάνοια θα μετριάσει τα γεγονότα. Όχι μόνο το πιστεύω, θα μείνω έκπληκτος αν τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει τις επόμενες λίγες εβδομάδες ή μήνες. Ξέρω ότι συμβαίνει.Ο Μεσσίας (Αντίχριστος) είναι επί θύραις.

http://www.breakingisraelnews.com/76423/martial-law-will-declared-elections-end-days-rabbi/

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BREAKING ISRAEL NEWS : corfiatiko.blogspot.gr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr