Home Greek News Η ΚΟΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΕΡΧΕΤΑΙ! Τους έβγαλαν τα σπίτια σε πλειστηριασμό και όρμησαν σαν ύαινες στα ΜΑΤ

Η ΚΟΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΕΡΧΕΤΑΙ! Τους έβγαλαν τα σπίτια σε πλειστηριασμό και όρμησαν σαν ύαινες στα ΜΑΤ

by _
0 comment 140 views

Η λέξη «χαμός» είναι λίγη για να περιγράψει τα όσα συνέβησαν την Τετάρτη στα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης!

Η οργή του κόσμου για τους πλειστηριασμούς μοιάζει ανεξέλεγκτη ενώ οι εικόνες που καταγράφηκαν στο Ειρηνοδικείο, είναι πρωτοφανείς για τα ελληνικά δεδομένα!

Οι αντιδράσεις των πολιτών στους πλειστηριασμούς που ξεκίνησαν πριν λίγες μέρες δείχνουν να λαμβάνουν πλέον τη μορφή κινήματος. Σήμερα, στην συμπρωτεύουσα πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί στα δικαστήρια για να σταματήσει έναν πλειστηριασμό οικίας.

Οι αστυνομικές αρχές απαγόρευσαν στους διαμαρτυρόμενους να μπουν στην αίθουσα του πλειστηριασμού, για να παρακολουθήσουν τη διαδικασία.

Και αυτό, όπως τόνισαν, προκύπτει με απόφαση του εισαγγελέα!!! Ωστόσο, φαίνεται πως υπολόγιζαν χωρίς τον θυμό του κόσμου… Οι πολίτες αποφάσισαν να μπουν με το «έτσι θέλω» και για αυτό κινήθηκαν εναντίον των αστυνομικών των ΜΑΤ.

Με μπουνιές, κλωτσιές και αντικείμενα, να προσγειώνονται πάνω σε… αστυνομικές ασπίδες και κράνη ο κόσμος προσπάθησε να μπει μέσα για να σώσει το σπίτι κάποιου συμπολίτη του. Λίγο αργότερα, τα πνεύματα ηρέμησαν ενώ συνελήφθη ένα άτομο.

Να σημειωθεί ότι η διαδικασία διακόπηκε λόγω της έντασης.

Source:

http://newsnea.com/e-kolase-gia-ton-syriza-erchetai-toys-ebgalan-ta-spitia-se-pleisteriasmo-kai-ormesan-san-yaines-sta

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr