Home Greek News ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ! Αλβανίδα προς Ελληνίδες: Είμαστε περισσότεροι, πάρτε τα παιδιά σας από εδώ!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ! Αλβανίδα προς Ελληνίδες: Είμαστε περισσότεροι, πάρτε τα παιδιά σας από εδώ!

by _
0 comment 121 views

-της IOANNAς στις 5 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ 2016

Γι’ αυτό πανηγυρίζει και στηρίζει την ισλαμοποίηση της Ελλάδας η «αδιάφθορη» κυβέρνηση

(ETΣΙ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΜΑΘΑΜΕ!) Αλβανίδα προς Ελληνίδες, σε συνέλευση γονέων: «Είμαστε περισσότεροι, πάρτε τα παιδιά σας από εδώ!»

ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ, ΤΗΝ …»ΟΞΕΙΑ
Κ Α Ν Α Π Ε Δ Ι Τ Ι Δ Α»!

screen-shot-2016-10-05-at-12-02-33-pm

ΤΟ ΞΕΡΟ ΜΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!!! ΤΟΥΣ ΔΩΣΑΜΕ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΑΝΟΙΚΤΑ! ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ! ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!
Το ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ περιστατικό, που κατήγγειλαν στο κανάλι ‘ART-TV’ οι δικηγόροι Σ. Γεωργίου και Π. Σταυρουλάκης, δείχνει ότι υπάρχει πράγματι, ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα…

screen-shot-2016-10-05-at-12-09-05-pm

Σύμφωνα, λοιπόν με την ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ καταγγελία, Αλβανίδα μητέρα σε συνέλευση γονέων, σχολείου της περιοχής Αγίου Παντελεήμονος, α π α ί τ η σ ε (!!!) από τις μητέρες των Ελλήνων μαθητών, να …πάρουν τα παιδιά τους και να φύγουν (!!!!!!!!) από το σχολείο, «αφού από τους 140 μαθητές, οι 120 είναι αλλοδαποί»: «Εμείς είμαστε περισσότεροι, πάρτε τα παιδιά σας και Φ Υ Γ Ε Τ Ε από δώ»!!!

[ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ, ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΑΝΑ, Ή ΠΑΤΕΡΑΣ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ, ΑΛΒΑΝΟΥΣ, Ή ΑΛΛΟΥΣ, «ΝΑ …ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΘΕΙΤΕ» ΑΠΟ ΕΔΩ, ΑΥΤΗ Η ΓΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕΙ», Ή ΣΤΑ …ΤΣΑΚΙΔΙΑ, ΦΑΝΤΑΖΕΣΘΕ ΠΟΣΗ ΦΑΣΑΡΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ;

ΤΙ «ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ» ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΖΑΝ, ΤΙ «ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ» ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΖΑΝ, ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΠΕΥΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΦΙΛΗΣ, ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΕΙ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ Ε.Δ.Ε., ΘΑ ΕΣΤΕΛΝΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ ΝΑ …ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ «ΚΑΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ» ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑ …ΑΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ, ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ …»ΦΑΣΙΣΤΡΙΑΣ» ΕΛΛΗΝΙΔΟΣ ΜΑΝΑΣ!!!

ΑΜ, ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ; ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΣΤΕΙΛΛΕΙ ΤΟΥΣ ‘ΜΑΡΚΟΥΤΣΟΦΟΡΟΥΣ’ & ΗΜΙΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΥΣ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ «ΕΠΙΤΟΠΙΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ», ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕ ΑΠΟ …ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ …ΙΣΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ!

ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ «ΑΥΘΟΡΜΗΤΩΝ» ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ & ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ & ΦΟΡΕΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ «ΚΑΚΙΑ» ΕΛΛΗΝΙΔΑ…
ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΤΡΕΞΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΤΙΣ …ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΟΥΣ!

ΕΝΩ ΤΩΡΑ;
ΤΩΡΑ, ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΚΡΩΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ & ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΜΗΤΕΡΑ, ΤΩΡΑ ΔΕΝ …»ΤΡΕΧΕΙ ΜΙΑ»!
ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΝΑΛΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ!
ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΡΕΑΣ, Ή ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΔΟΣΕΙ ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ, ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΚΑΜΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ…
ΓΙΑΤΙ;
ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ‘ΣΧΕΔΙΟ’…
ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ «ΕΠΙΤΑΓΕΣ»…

ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΙΖΕΙ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΚΑΙ ΛΟΙΔΩΡΕΙ ΣΚΛΗΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΙΝΑΙ …»ΙΝ»!
ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ, ΕΝΩ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΦΘΙΝΟΥΝ…]

Πηγή:

https://hellasforce.com/2016/10/05/απιστευτη-προκληση-αλβανίδα-προς-ελλ/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr