Home Greek News Αιφνιδιαστική εμφάνιση Κοντομηνά στο στούντιο του Alpha

Αιφνιδιαστική εμφάνιση Κοντομηνά στο στούντιο του Alpha

by _
0 comment 118 views

Δείτε τι είπε για τηλεοπτικές άδειες και Νίκο Παππά

Άφωνη έμεινε η Ελένη Μενεγάκη όταν στον «αέρα» της εκπομπής της εμφανίστηκε στο πλατό ο ιδιοκτήτης του Alpha, Δημήτρης Κοντομηνάς.

Ο ισχυρός άνδρας του καναλιού αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές άδειες ξεκαθαρίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι: «Υπάρχει επόμενη μέρα για τον Alpha».

«Ο κύριος Παππάς “σκοτώθηκε” τόσο καιρό για την ΕΡΤ. Kαι λέω δεν μπορεί ρε παιδιά, ψέματα λένε. Είναι δυνατόν αυτός που άνοιξε τρία κανάλια να κλείνει άλλα τρία;», είπε.

Και συμπλήρωσε: «Οι άνθρωποί του, αυτός που υποστήριξε (ο Παππάς) που δεν είχε δεκάρα, ονόματα δεν λέμε, ήρθε και μου είπε: “Θα μου δώσετε το 51%”. Του λέω “τι άλλο θέλεις”; Λέει “θέλω τέσσερις εκπομπές την εβδομάδα πολιτικές (που θα ελέγχω το περιεχόμενο). Λέω τι άλλο θέλεις; “Θέλω να ελέγχω και το πολιτικό κομμάτι των ειδήσεων. Τα υπόλοιπα γάμους, βαφτίσεις, ποιος παντρεύεται, ποια άφησε ποιον, θα τα κάνετε εσείς! Λέω τίποτα άλλο; Να σκύψουμε; Δεν ξέρω πως το λέτε εσείς σήμερα αλλά εμείς στην Ακαδημία Πλάτωνος που μεγάλωσα εγώ έτσι το λέγαμε», είπε.

Ο κ. Κοντομηνάς συμπλήρωσε: «Και είπα: “Πήγαινε στο καλό αγόρι μου, το κανάλι δεν πουλιέται, το κανάλι ανήκει στον κόσμο μας, στους εργαζόμενους και σε εμένα. Σε όλον τον κόσμο που ακούει τις αλήθειες και θα λέμε αλήθειες. Και δεν θα κλείσει! (Ο Κοντομηνάς χτυπάει το χέρι του στο τραπέζι). Κύριε Παππά που πήγες στην Αμερική και έφτιαξες και σενάρια ότι σε παρακολουθούσαμε εμείς. Αλλά κάτι κρύβεις, για αυτό φωνάζεις!».

Όταν τον ρώτησε η Ελένη Μενεγάκη για το μέλλον του Alpha εκείνος απάντησε: «Θα σου πουν ότι είσαι με την εργοδοσία. Λες και σε πληρώνει η κυβέρνηση. Υπάρχει επόμενη μέρα για τον Alpha και για τους άλλους υπάρχει επόμενη νύχτα. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε».

«Εγώ πάντως δεν φεύγω από το σπίτι μου και ο Alpha θα υπάρχει, και υπάλληλοί μας θα υπάρχουν και όλοι θα δουλεύουμε. Είμαστε υπέρ των εργαζομένων. 750 δουλεύουν άμεσα και άλλοι 750 συνδεδεμένοι με το κανάλι», κατέληξε.

Πηγή:

http://www.newsbeast.gr/media/arthro/2404389

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr