Home Greek News Όταν ο αριστερός κουράδας εκαιγέ την Αθήνα μαζί με τους συμμορίτες του για την άφιξη Κλίντον στην Ελλάδα

Όταν ο αριστερός κουράδας εκαιγέ την Αθήνα μαζί με τους συμμορίτες του για την άφιξη Κλίντον στην Ελλάδα

by _
0 comment 170 views

Όταν ο αριστερός κουράδας εκαιγέ την Αθήνα μαζί με τους συμμορίτες του για την άφιξη Κλίντον στην Ελλάδα – Όμως πήγε μπροστά του και ήταν σαν χεσμένος (Βίντεο)

Με αφορμή τη συνάντηση του… Αλέξη Τσίπρα με τον Μπιλ Κλίντον, στο πλαίσιο της εκδήλωσης του Global Clinton Initiative, πολλοί χρήστες του διαδικτύου θυμήθηκαν την εποχή που ο σημερινός πρωθυπουργός τσίπρας διαδήλωνε εναντία του Κλίντον, όταν εκείνος είχε επισκεφθεί την Αθήνα.

Το Νοέμβριο του 1999 ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον πραγματοποιούσε τριήμερη επίσημη επίσκεψη στην ελληνική πρωτεύουσα. Με αφορμή την επίσκεψη, στις 19 Νοεμβρίου, είχαν διοργανωθεί μεγάλες διαδηλώσεις, καθώς ο αμερικανός πρόεδρος είχε εμπλακεί ενεργά στο αιματοκύλισμα των Βαλκανίων.

Για λόγους ασφαλείας, οι αρχές είχαν απαγορεύσει στους διαδηλωτές να προσεγγίσουν την αμερικανική πρεσβεία, καθώς ο πρώτος «σταθμός» του Μπιλ Κλίντον μετά την άφιξή του ήταν το Μέγαρο Μαξίμου κι έτσι η βασ. Σοφίας ήταν αποκλεισμένη.

Την ώρα που ο αμερικανός πρόεδρος προσγειώνονταν, στο κέντρο της πρωτεύουσας ξεσπούσαν σοβαρά επεισόδια, με αποτέλεσμα να γίνουν εκατοντάδες προσαγωγές και συλλήψεις.

Λίγες μέρες μετά και συγκεκριμένα στις 22 Νοεμβρίου, οι επικεφαλής πολιτικών νεολαίων έδωσαν συνέντευξη για τα επεισόδια και τις συλλήψεις, από όπου και η παρακάτω φωτογραφία. Σε αυτήν διακρίνεται ο Αλέξης Τσίπρας, γραμματέας της Νεολαίας του Συνασπισμού τότε, καθώς και ο Νίκος Σοφιανός, γραμματέας της ΚΝΕ.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την επίσκεψη του Μπιλ Κλίντον, καθώς και από τις διαδηλώσεις που έγιναν…Η άφιξη του Μπιλ Κλίντον…

screen-shot-2016-10-03-at-8-01-48-pm

Το μπλοκ του Συνασπισμού στη διαδήλωση. Διακρίνονται ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, ο Αλέκος Αλαβάνος, ο Μανώλης Γλέζος, ο Φώτης Κουβέλης, ο Σπύρος Λυκούδης, ο Δημήτρης Παπαδημούλης και ο Πέτρος Κουναλάκης.

screen-shot-2016-10-03-at-8-02-17-pm

screen-shot-2016-10-03-at-8-02-33-pm

screen-shot-2016-10-03-at-8-02-46-pm

https://www.youtube.com/watch?v=Fbf_U2vnQLE

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΕΚΑΙΓΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ! ΟΧΙ ΜΙΑ ΑΛΛΑ 2 ΦΟΡΕΣ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΟΥΣ! ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΠΕΙ ΕΔΩ ! ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΨΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΣΗ ΛΥΣΣΆ! ΚΑΙ ΜΑΝΤΕΨΤΕ!!! ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΖ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ!! ΟΠΩΣ ΣΑΝ ΛΕΝΕ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ ΔΗΘΕΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ – Η ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΠΛΥΡΩΝΟΥΝ!! ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟ 40 ΚΑΙ ΠΕΤΟΥΣΑΝ 10ΑΧΡΟΝΑ ΣΕ ΠΗΓΑΔΙΑ!

https://www.youtube.com/watch?v=jhaUnF59te4

Πηγές:

aetos-apokalypsis.com

http://eksergesi-ellinon.blogspot.com/2016/10/blog-post_92.html?spref=fb

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr