Home Greek News Σε ακατοίκητα ελληνικά νησιά οι μετανάστες με αντάλλαγμα τη μείωση του χρέους!

Σε ακατοίκητα ελληνικά νησιά οι μετανάστες με αντάλλαγμα τη μείωση του χρέους!

by _
0 comment 104 views

Ο ευρωπαϊκός “ανθρωπισμός” θέλει να μετατρέψει την Ελλάδα σε κολαστήριο ανθρώπων για να μειωθεί το χρέος…!

Ο τσέχος ηγέτης, που βρέθηκε στη Ρόδο για να μιλήσει σε φόρουμ, ζήτησε να απελαθούν οι εκατοντάδες χιλιάδες οικονομικοί μετανάστες που έφτασαν στην Ευρώπη από τις αρχές του 2015 και υποστήριξε ότι η κουλτούρα των Μουσουλμάνων μεταναστών είναι θεμελιωδώς ασύμβατη με την ευρωπαϊκή κοινωνία.

Ο Ζέμαν πρότεινε οι πρόσφυγες να μετεγκατασταθούν σε «άδεια μέρη» στη βόρεια Αφρική ή σε «ακατοίκητα ελληνικά νησιά», με το ελληνικό χρέος να μειώνεται σταδιακά, ως αντάλλαγμα γιατί η χώρα μας θα αναλάβει το κόστος.

Ακόμη, προειδοποίησε ότι υπάρχει ισχυρή σύνδεση ανάμεσα στις προσφυγικές ροές και τα κύματα τζιχαντιστών που φτάνουν στην Ευρώπη, υποστηρίζοντας ότι οι μετριοπαθείς Μουσουλμάνοι μπορεί να ριζοσπαστικοποιηθούν από τους εξτρεμιστές που βρίσκονται ανάμεσά τους, όπως οι Γερμανοί από τους Ναζί το ’30.

Μιλώντας στους Financial Times, ο Ζέμαν τόνισε ότι η μόνη λύση για την προσφυγική κρίση είναι η απέλαση εκείνων που δεν έρχονται από εμπόλεμες περιοχές.

«Είμαστε στην Ελλάδα και η Ελλάδα έχει πολλά ακατοίκητα νησιά και μεγάλο χρέος. Οπότε, αν γίνουν hotspot σε ελληνικά νησιά, αυτό θα μπορούσε να είναι ένα είδος αποπληρωμής για το ξένο χρέος», είπε ο Ζέμαν, δηλώνοντας υπέρ της απέλασης όλων των οικονομικών μεταναστών.

«Σαφώς σέβομαι τη βαναυσότητα του πολέμου στη Συρία, το Ιράκ και αλλού. Όμως δεν μιλάμε για αυτούς τους ανθρώπους, αλλά μιλάμε για οικονομικούς μετανάστες», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, λιγότερο από το 1/3 των περίπου ένα εκατομμύριο ατόμων που έφτασαν στην Ευρώπη πέρυσι ήταν πρόσφυγες. Παράλληλα, κατηγόρησε την Άνγκελα Μέρκελ ότι έκανε το απόλυτο λάθος με την πολιτική του «καλωσορίσματος» των προσφύγων, καθώς η Ευρώπη δεν μπορεί να τους απορροφήσει.

«Δεν είμαι ενάντια στους μετανάστες από την Ουκρανία, το Βιετνάμ, τη Ρωσία, τη Λευκορωσία, τη Σερβία στη χώρα μου. Είμαι μόνο ενάντια στην ισλαμιστική μετανάστευση, γιατί είναι μία ασύμβατη κουλτούρα», τόνισε ο Ζέμαν.

Πηγή:

https://kostasxan.blogspot.gr/2016/10/blog-post_5.html?m=1

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr