Home Greek News ΑΚΟΥΣΤΕ όλα τα…ΖΩΑ στην Ελλάδα να ζητωκραυγούν τον Κλίντον το ’98 ενώ κατέστρεφε τότε ο ίδιος τα Βαλκάνια!!!

ΑΚΟΥΣΤΕ όλα τα…ΖΩΑ στην Ελλάδα να ζητωκραυγούν τον Κλίντον το ’98 ενώ κατέστρεφε τότε ο ίδιος τα Βαλκάνια!!!

by _
0 comment 145 views

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 21.04, 03 Οκτ. 2016 | JohnKountouris.com

Κατα τους μετεκλογικούς εορτασμούς το περασμένο Μάιο φέτος (2016) για τη νίκη της κας Χίλαρι Κλίντον στις πολιτείες Φλόριντα, Βόρεια Καρολίνα, Οχάιο, Ιλινόις, Μιζούρι για την απόκτηση περισσοτέρων πολιτειακών εκπροσώπων στην κούρσα για τη προεδρία των ΗΠΑ, ο κ Μπίλ Κλίντον ξεστόμισε ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ που επιβεβαίωσε όλα όσα έχουμε πει για τον παρασκηνικά ύπουλο ρόλο του κ Τζόρτζ Σόρος (George Soros) στην χρηματοδότηση των λειτουργικών σχεδίων της Νέας Τάξεως Πραγμάτων προς τη διάλυση των κρατών της Ευρώπης, κ.τλ.

screen-shot-2016-10-03-at-9-13-19-pm

ΑΚΟΥΣΤΕ τι είπε σε ένα δημοσιογράφο για τον Σορος ο Μπίλ Κλίντον!

  • Ρεπόρτερ: Κύριε Κλιντον για πόσο καιρό γνωρίζετε τον κ. Τζόρτζ Σόρος

  • Κλίντον: «Απο τοτε που προσπάθησε να βοηθήσει τα Βαλκανικά κράτη…μετά τον πόλεμο της Βοσνίας…»

ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ;;; Ο Κλίντον ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΕ, εμμέσως πλην ΣΑΦΩΣ, το ΓΕΓΟΝΟΣ ότι ο Σόρος συνέβαλε στην καταστροφή των Βαλκανικών κρατών καθώς και στην ανατροπή της κυβέρνσης του Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς, κ.τλ!!! Και ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΈΓΙΝΕ ΜΕΤΑ;;;

Δείτε το ακόλουθο βίντεο για να καταλάβετε και μετά δείτε το δεύτερο βίντεο  για την άφιξη του Μπίλ Κλίντον στην Ελλάδα το 1998 όπου τον…ΖΗΤΩΚΡΑΥΓΟΥΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ Μ*Λ*Κ*Σ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ, ΚΑΙΓΟΝΤΑΝ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΕΚΕΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΖΗΜΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗ ΣΕΡΒΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ, ΚΑΤ’ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ…!!!…

https://www.youtube.com/watch?v=Fbf_U2vnQLE

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr