Home Greek News Ένας… Καρδαμυλίτης κοντά στον υπ. Πρόεδρο των ΗΠΑ

Ένας… Καρδαμυλίτης κοντά στον υπ. Πρόεδρο των ΗΠΑ

by _
0 comment 146 views

–Χρήστος Μαραφάτσος – Σύμβουλος επικοινωνίας Ντ. Τραμπ

Είναι μόλις 29 χρονών, είναι ελληνοαμερικάνος, είναι από μαμά Καρδαμυλίτης, το γένος Παπαληού, μιλάει καλά Ελληνικά, έχει δικό του χρηματιστηριακό γραφείο, επισκέπτεται τα Καρδάμυλα σε κάθε ευκαιρία και είναι Σύμβουλος Επικοινωνίας του υπ. Προέδρου των ΗΠΑ Ντ. Τραμπ για την ελληνική ομογένεια. Πώς και αποτελεί επιλογή του Τραμπ ένας τόσο νεαρός σε ηλικία, τον ρωτήσαμε τον Χρήστο Μαραφάτσο, σε επίσκεψή του σήμερα στα γραφεία της Αλήθειας. “Μα είναι και αυτό μια επιλογή του υπ. Προέδρου, νέοι παντού”. Και γιατί Τραμπ αντί Χίλαρι, τον ρωτήσαμε. “Γιατί ο Τραμπ είναι επιχειρηματίας, ξέρει να κτίζει, η χώρα μας χρειάζεται έναν να κτίζει. Τους Κλίντον τους γνωρίσαμε 20 χρόνια, δεν μπορούν να δώσουν κάτι άλλο.”

Μα ο Τραμπ είναι ρατσιστής, συνεχίσαμε τα ερωτήματα. “Εννιά στα δέκα μέσα ενημέρωσης σήμερα στη χώρα μας ελέγχονται από τη Χίλαρι, το τόσο που λέει ο Τραμπ το δεκαπλασιάζουν”. Και τι θα κερδίσει η Ελλάδα, καταλήξαμε στις ερωτήσεις μας. “Πολλά”, μας απάντησε ο Χρήστος Μαραφάτσος, “ο Τραμπ είναι ευθύς, γνωρίζει ότι οι Έλληνες στις ΗΠΑ είμαστε 4 εκατομμύρια, από τα οποία τα τρία ψηφίζουν. Κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει μια τέτοια δύναμη”.

Πηγή:

http://www.alithia.gr/omogeneia/enas-kardamylitis-konta-ston-yp-proedro-ton-ipa-xios

ΕΠΙΣΗΣ!…

Ουάσινκτον- Λος Άντζελες- Θεσσαλονίκη – Studio ΕΟΕ. Αυτή την Πέμπτη αποκλειστικά στην εκπομπή Αποκάλυψις του ΕΟΕ ο σύμβουλος του Ντόναλντ Τραμπ μιλά για όλα και για όλους! — @ Ε.Ο.Ε Ερευνητικός Οργανισμός Ελλήνων.

screen-shot-2016-10-04-at-12-03-15-pm

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr