Home Greek News ΒΟΜΒΑ Wikileaks! Ζητησε ανοικτά τη ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ του Τζούλιαν Ασάνζ η….ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ!!!

ΒΟΜΒΑ Wikileaks! Ζητησε ανοικτά τη ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ του Τζούλιαν Ασάνζ η….ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ!!!

by _
0 comment 166 views

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 13.00, 03 Οκτ. 2016 | JohnKountouris.com

«Δεν μπορούμε να τον χτυπήσουμε με κηφήνα» είπε η κα Κλίντον σε ένα υπόμνημα του Στέιτ Ντιπάρντμεντ το Νοεμ. του 2010 αναφερόμενη στο αντίπαλο δέος της, τον κ Τζούλιαν Ασάνζ της ομάδας χάκερ WikiLeaks ΑΠΟΔΕΙΧΝΥΟΝΤΑΣ 100 τοις 100 τις δολοφονικές τάσεις και ορμές αυτής της παλιο-γριάς που έχει προβεί η ίδια, μαζί με τον σύζηγό της Μπίλ, στην δολοφονία ΟΛΩΝ των πολιτικών τους αντιπάλων. Αυτό είναι ξεκάθαρο εδώ και δεκαετίες για αυτό το εγκληματικό ζευγάρι.

Αλλά τι επιβεβαιώνει εδώ η Κλίντον στο εν λόγω σημείωμα??? Επιβεβαιώνει το γεγονός ότι η Αμερικανική κυβέρνηση προβαίνει σε…ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΗΣ ΜΕ….ΚΗΨΗΕΣ ΑΠΟ ΑΕΡΟΣ!!!

screen-shot-2016-10-03-at-1-17-36-pm

Kαι όταν το είπε αυτό η Κλίντον, ήταν στο ίδιο δωμάτιο μαζί της στελέχη του υπ. Εξωτερικών των ΗΠΑ που έσκασαν στα γέλια όταν ξεστόμισε τέτοια πράγματα η Χίλαρι. Όμως, έγινε μετά μεγάλη σιωπή ανάμεσά τους όταν η Χίλαρι συνέχισε να μιλάει με έναν τρόπο…ΑΠΟΤΟΜΟ (ΚΟΦΤΟ) για το ενδεχόμενο της δολοφονίας του Ασάνζ απο…ΤΗΝ ΙΔΙΑ.

Μην ξεχνάμε και όλες τις δολοφονίες που έχει διατάξει η ίδια η Χίλαρι καθ’ όλη τη διάρκια αυτών των προεδρικών εκλογών.  Υπήρξε επίσης ο μηστιριώδης θάνατος του…ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΑΣΑΝΖ το περασμένο Απρίλιο φέτος (παήστε εδώ)!

Αυτό είναι ανησυχητική είδηση δεδομένου ότι το Εθνικό Συνέδριο των Δημοκρατικών έβγαλε τελευταίως μια δημόσια ανακοίνωση της τηλεόρασης λέγοντας ότι πρέπει να δολοφονηθεί ο…ΤΖΟΥΛΙΑΝ ΑΣΑΝΖ!!! Και, τελευταίως, πέφτουν σαν τις ΜΥΓΕΣ άνθρωποι (πατήστε εδώ) που έχουν διαρρεύσει στο κοινό και άλλα επιβαρυντικά στοιχεία για τα εγκλήματα της ΧΙΛΑΡΙ ΚΛΙΝΤΟΝ!

Δείτε τώρα το τουίτ που μόλις έκανε η WikiLeaks αναφερόμενη σε ένα άρθρο του σάιτ truepundit.com:

screen-shot-2016-10-03-at-1-01-23-pm

https://twitter.com/wikileaks/status/782906224937410562/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr