Home Greek News «ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΕΓΚΥΡΟ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ “THE WEEK”

«ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΕΓΚΥΡΟ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ “THE WEEK”

by _
0 comment 115 views

Πρώτο κόμμα στις επόμενες εκλογές θα είναι ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή! Αυτή την ρεαλιστική πια εκδοχή αποτυπώνει και το διεθνώς αναγνωρισμένο περιοδικό The Week. Η άποψη αυτή έχει μεγάλη σημασία, καθώς προέρχεται από σκοπιά νεοφιλελεύθερη. Με μια προσεκτική ανάγνωση των κειμένων του, το The Week δεν μπορεί να χαρακτηριστεί διόλου ως συντηρητικός φορέας σκέψης…

Στο πρόσφατο άρθρο της 29ης Σεπτεμβρίου 2016 ο ανταποκριτής εθνικών θεμάτων (national correspondent) Ράιαν Κούπερ (Ryan Cooper) εξήγησε τους λόγους για τους οποίους είναι παραπάνω από ρεαλιστική η εκλογή του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή ως πρώτο κόμμα στις επόμενες εκλογές.

Η κεντρική ιδέα του άρθρου αποτυπώνεται στο ότι όλα τα άλλα κόμματα πλην της Χρυσής Αυγής στην Ελλάδα έχουν διαβρωθεί από τα αργύρια της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δηλαδή στην ουσία της γερμανικής κυβέρνησης. Ως αποτέλεσμα αυτής της δωροδοκίας από τους ξένους όλα τα κόμματα του ψευτοδημοκρατικού τόξου έχουν χάσει την ιδεολογική τους ταυτότητα και δεν αντιπροσωπεύουν πια τα συμφέροντα του Έλληνα ψηφοφόρου. Είναι πια εταιρίες με διευθυντές που έχουν ως αυτοσκοπό την συσσώρευση πλουτισμού με οποιονδήποτε τρόπο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, που στην ουσία αποτελείται από στελέχη του ΠΑΣΟΚ και τον Τσίπρα, έναν άσχετο, άξεστο και αμόρφωτο αναρχικό ως διευθυντή, ενώ διαφήμισε αρχικά μια εικόνα του προστάτη του λαού, γρήγορα έδειξε την πραγματική του αριστερή και ακρο-αριστερή ιδεολογική του ταυτότητα, ξαναέπεσε στα γόνατα ως κυβέρνηση και συνέχισε να κάνει όλα τα θελήματα των ξένων που είναι άκρως καταστροφικά για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Η Νέα Δημοκρατία του σήμερα δεν θυμίζει καν, δεν έχει καμία απολύτως σχέση πια με τον πάλαι ποτέ φορέα της συντηρητικής παράταξης. Πρόσφατες δηλώσεις του τωρινού διευθυντή της Κυριάκου Μητσοτάκη ότι τιμά τους αγώνες της αριστεράς έφεραν ρίγη ανησυχίας στους Έλληνες.

Η σημερινή Νέα Δημοκρατία έχει καθαρά χάσει τον ιδεολογικό της προσανατολισμό αναφορικά με την Παιδεία, την Θρησκεία και την Οικογένεια στην Ελλάδα. Είναι φανερά μια εταιρία που την ενδιαφέρει μόνο ο άτεγκτος πλουτισμός με οποιοδήποτε μέσο, ακόμη και με θαλασσοδάνεια με εγγύηση την κρατική επιχορήγηση των κομμάτων. Είναι πραγματικά παράξενο πως εμφανίζονται δημοσκοπήσεις που φέρνουν την σημερινή Νέα Δημοκρατία στην πρώτη θέση. Δηλαδή το μόνο που ενδιαφέρει τον μέσο Έλληνα είναι αν θα φτωχοποιηθεί με την Νέα Δημοκρατία ή με κάποιο αριστερό μόρφωμα;

Το κόλπο του συστήματος για να μπορέσει να αποκρύψει τις πραγματικές καταστροφικές ορέξεις του για τους Έλληνες ήταν η δημιουργία μικρών κομμάτων που φαινομενικά πρέσβευαν την πρέπουσα ιδεολογική ταυτότητα, είτε δεξιά είτε αριστερή ανάλογα με το κοινό που απευθύνονταν. Έτσι για όλους τους δυσαρεστημένους της Νέας Δημοκρατίας ξεπήδησε ο ΛΑΟΣ και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Το ΛΑΟΣ συνέβαλε στην ψήφιση του πρώτου μνημονίου και πρωτοκλασάτα στελέχη του απορροφήθηκαν από την ΝΔ (Μάκης Βορίδης, Άδωνις Γεωργιάδης και Θάνος Πλεύρης, γιός του Κωνσταντίνου Πλεύρη). Οι… Εξαρτημένοι Έλληνες που ψήφισαν άνετα το τρίτο μνημόνιο, ενώ είχαν κάνει τρανταχτές δηλώσεις περί του αντιθέτου με αποκορύφωμα την ρητή εξαγγελία για παραίτηση του διευθυντή τους Πάνου Καμμένου αν χρειαστεί να ψηφίσει κάποτε μνημόνιο ή να ανέβει ο ΦΠΑ στα νησιά.

Και για όλους τους δυσαρεστημένους της αριστεράς βρήκαν χώρο οι Οικολόγοι Πράσινοι, το Ποτάμι και η Ένωση Κεντρώων. Οι Οικολόγοι Πράσινοι είναι αυτή την στιγμή κάτω από τον μανδύα του ΣΥΡΙΖΑ με δύο έδρες στην Βουλή και ψήφισαν θετικά για όλες τις αποκρατικοποιήσεις που κατηγορούσαν όταν είχαν το δικό τους κόμμα. Το Ποτάμι έχει πια ξεφουσκώσει επειδή έχει ξεσκεπαστεί το ιδεολογικό κενό που πρεσβεύει. Και η Ένωση Κεντρώων πρόσφατα αποδείχθηκε πόσο προσκολλημένοι είναι στην πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ.

Μόνο ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή είναι το Ιδεολογικό Κίνημα που πρεσβεύει τον Ελληνικό Λαό με πραγματική πίστη στον Εθνικισμό! Σύμφωνα με τις ιδεολογικές αρχές του, όπως αυτές αναφέρονται και στο καταστατικό του, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της «ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ» βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του αγώνα ενάντια στο εθνοκτόνο Μνημόνιο, καθώς και ενάντια στην πληθυσμιακή αλλοίωση, με τα εκατομμύρια λαθρομετανάστες, και την διάλυση της Ελληνικής κοινωνίας, την οποία συστηματικά προωθούν τα κόμματα του κατεστημένου και της λεγόμενης αριστεράς.

Ο «ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» προτείνει μια Εθνική πολιτική για την έξοδο από την κρίση που επιβλήθηκε στην πατρίδα μας, με έμφαση στην ανάπτυξη της εθνικής παραγωγής, στην αξιοκρατία και στην κοινωνική δικαιοσύνη.

Η Χρυσή Αυγή πραγματικά αγωνίζεται για μια Ελλάδα που να ανήκει πραγματικά στους Έλληνες. Και αυτό το γεγονός αναγνωρίζεται πια φανερά από την διεθνή κοινότητα!
Πηγή: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/kubernhsh-chrushs-aughs-sthn-ellada-problepei-to-egkuro-kai-diethnws-anagnw#ixzz4LkZiKZPr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr