Home Greek News «Μπλόκο» κατοίκων στη Χίο για τα προσφυγόπουλα

«Μπλόκο» κατοίκων στη Χίο για τα προσφυγόπουλα

by _
0 comment 172 views

Αντιδρούν στην ενοικίαση ξενώνων για τις ανάγκες στέγασης τους

«Μπλόκο» στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Νομικού Προσώπου, το οποίο θα συζητούσε την παραχώρηση των ξενώνων του Ιωνικού Κολυμβητηρίου, για τις ανάγκες στέγασης προσφυγόπουλων έστησαν με την παρουσία του περί τους 30 πολίτες, που εμφανίστηκαν ως θιγόμενοι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής του Φραγκοβουνίου.

Η συνεδρίαση ήταν προγραμματισμένη για τις 14:00 το μεσημέρι της Παρασκευής, 30 Σεπτεμβρίου 2016, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, στην οποία είχαν προσέλθει οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες.

Μετά από έντονη λογομαχία ο πρόεδρος του δ.σ. Παντελής Καμπούρης έκανε γνωστό ότι το θέμα έχει αποσυρθεί από την ημερήσια διάταξη.

Υπενθυμίζεται ότι το αίτημα είχε υποβάλει στο Νομικό Πρόσωπο η μη κυβερνητική οργάνωση «Save the children» και αφορούσε την μίσθωση των 15 ξενώνων του κολυμβητηρίου για περίοδο εννέα μηνών.

Πηγή:

newsbeast.gr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr