Home Greek News Επεισόδιο στην Βουλή; «Ιδιωτικοποιήστε και τη πουτ…να τη μάνα σας!» …

Επεισόδιο στην Βουλή; «Ιδιωτικοποιήστε και τη πουτ…να τη μάνα σας!» …

by _
0 comment 150 views

Όχι δεν είναι σύνθημα αγανακτισμένων πολιτών, ούτε ατάκα κάποιου αγενούς πολίτη, ούτε καν προτροπή κάποιων ακροδεξιών…

Είναι απόσπασμα από κείμενο τουτου νομπελίστα λογοτεχνίας Ζοζέ Σαραμάγκου σε φειγ-βολαν, τα οποία πέταξαν μέλη της Λαϊκής Ενότητας κατά τη χθεσινή συνεδρίαση στην Ολομέλεια της Βουλής. Οι κ. Θανάσης Πετράκος και Στάθης Λεουτσάκος, πέταξαν τα εν λόγω φυλλάδια την ώρα που στο βήμα βρισκόταν ο Χρήστος Μαντάς τους οποίους στη συνέχεια οδήγησαν στο γραφείο του πρώην συντρόφου τους, του προέδρου της Βουλής.

Πριν είχαμε τον αγώνα του Συριζα να μας πείσει ότι είναι αριστεροί και ότι για όλα φταίει η “δεξιά” Πλέον έχουμε “εμφύλιο” αφού ο αγώνας δεν δίνεται για την επικράτηση της αριστεράς, αλλά για να δούμε ποιος είναι ποιο αριστερός, ποιος είναι πραγματικός αριστερός. Για την ιστορία, το κείμενο φειγ-γολαν έχει ως εξής:

«Aς ιδιωτικοποιηθούν τα πάντα, ας ιδιωτικοποιηθεί η θάλασσα και ο ουρανός, ας ιδιωτικοποιηθεί το νερό και ο αέρας, ας ιδιωτικοποιηθεί η Δικαιοσύνη και ο Νόμος, ας ιδιωτικοποιηθεί και το περαστικό σύννεφο, ας ιδιωτικοποιηθεί το όνειρο, ειδικά στην περίπτωση που γίνεται την ημέρα και με τα μάτια ανοιχτά. Και σαν κορωνίδα όλων των ιδιωτικοποιήσεων, ιδιωτικοποιήστε τα Κράτη, παραδώστε επιτέλους την εκμετάλλευση υμών των ιδίων σε εταιρίες του ιδιωτικού τομέα με διεθνή διαγωνισμό. Διότι εκεί ακριβώς βρίσκεται η σωτηρία του κόσμου… Και μια και μπήκατε στον κόπο, ιδιωτικοποιήστε στο φινάλε και την πουτάνα την μάνα που σας γέννησε.»

ΥΓ1: Κύριοι, το πρόβλημα του ποιος είναι πραγματικός αριστερός είναι δικό σας πρόβλημα και δεν ενδιαφέρει και πολλούς πλέον.

ΥΓ: Τέτοια επιβεβαίωση της θέσης μας περί αριστερού εσμού και αλητείας, δεν την περιμέναμε. Σας ευχαριστούμε!…

Διαβάστε περισσότερα www.elkosmos.gr/epeisodio-stin-vouli-idiotikopiiste-ke-ti-pout-na-ti-mana-sas/ © www.elkosmos.gr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr