Home Greek News Τι προσπαθούσε να μας πει για την 11ην Σεπτ. του 2001 ο Ντόναλντ Τράμπ το 2010???

Τι προσπαθούσε να μας πει για την 11ην Σεπτ. του 2001 ο Ντόναλντ Τράμπ το 2010???

by _
0 comment 243 views

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 13.43, 30 Σεπτ. 2016 | JohnKountouris.com

ΔΕΙΤΕ την ακόλουθη διαφήμιση τηλεόρασης της εταιρείας Serta Mattress στην οποία εμφανίστηκε ο κ Ντόναλντ Τράμπ το 2010!  Μήπως βλέπουμε εδώ τίποτε…ΓΝΩΣΤΟ???

Αυτό που βλέπουμε εδώ είναι μια εμμέσως πλήν σαφώς υπόνοια, ένας….υπαινιγμός μάλλον για το χτύπημα της 11ης Σεπτ. του 2001 απο πλευράς του Τράμπ.  Αυτό που είναι αξιοσημείωτο είναι ότι ο Τράμπ μιλάει σε…ΠΡΟΒΑΤΑ με…ΝΟΥΜΕΡΑ επάνω τους. Δύο εκ του συνόλου των προβάτων φέρουν τα νούμερα 9 και….11. Και τα δύο πρόβατα αυτά στέκονται πάνω σε δύο….ΣΤΗΛΕΣ…

Ο Τράμπ μιλάει στο νούμερο “9” και του λέει «Είσαι ωραίο νούμερο 9!» Μετά έρχεται ένα άλλο πρόβατο και λέει στο πρόβατο #9 «ΣΑΝ ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΕ.» Άρα, ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΑΤΟ, ΤΟ ΤΡΙΤΟ???  Η απάντηση είναι απλή: ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΣΑΙ  ΈΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΛΕΥΚΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ….ΕΠΕΣΕ!

Λάβετε υπόψη ότι η εν λόφω διαφήμιση έλαβε χώρα ακριβώς 9 χρόνια μετά την τραγωδία της Ενδεκάτης Σεπτ. του 2001 και ο Τράμπ μιλάει στο πρόβατο…..#9.

Σημειώστε επίσης ότι ο κ Τράμπ είναι προσωπικός φίλος του κ Larry Silverstein, του πρώην…ΠΡΩΗΝ ιδιοκτήτη του Παγκοσμίου Εμπορικού Κέντρου που εχάθη τελείως εκείνην την ημέραν την τραγικήν. Σε ένα πρόσφατο άρθρο μου με τίτλο «Παραδέχτηκε ότι βόμβες εξεράγησαν ΜΕΣΑ στους Λευκούς Πύργους ο…ΜΠΟΥΣ;;;» (πατήστε εδώ) έγραψα ότι:

Αν θυμάστε, ήταν βόμβες…ΠΟΛΛΕΣ ΒΟΜΒΕΣ, που είχαν τοποθετηθεί εντός των εγκαταστάσεων των Λευκών Πύργων στη Νέα Γιόρκη, που πυροδότησαν το «χτύπημα» της 11ης Σεπτ. του 2001. Διαβάστε το άρθρο μου με τίτλο «Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ της 11ης Σεπτ. 2001: ΠΡΟΪΟΝ ΜΟΝΤΑΖ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΝ…«ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ»!!!» και θα καταλάβετε. Αλλά ήταν και ο κ…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ που είπε στις 11 Σεπτ. του 2001 «Νομίζω ότι εξεράγησαν βόμβες στα κτίρια» (πατήστε εδώ). Αυτό μου φαίνεται πολύ περίεργο, λόγω του ότι αυτές τις απόψεις ΔΕΝ τις πρεσβεύει πλέον ο Τράμπ γιατί μόλις βγήκε μια έκθεση —ΤΩΡΑ που γίνονται ΕΚΛΟΓΕΣ!– για την 11η Σεπτ. απο την αμερικάνικη κυβέρνηση που λέει ότι ήταν οι…ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΕΣ που το έκαναν το χτύπημα και σε….ΑΥΤΗΝ σε ένα…ΨΕΜΑ έχει αφοσιωθεί πλέον ο Τράμπ μαζί με τον άρχι-συνωμοσιολόγο απο το Τέξας, τον κ…ΑΛΕΧ ΤΖΟΟΥΝΣ.

ΑΡΑ, ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΌΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΌΟΥΝΣ???

Ειρήσθω εν παρόδω ότι ο κ Τράμπ είναι ΦΙΛΟΣ του κ Larry Silverstein, του πρώην…ΠΡΩΗΝ ιδιοκτήτη του Παγκόσμιου Εμπορικού Κέντρου που ήταν και αυτός…ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ 11η ΣΕΠΤ. ΤΟΥ 2001!

ΤΕΛΙΚΑ και, απ,ό,τι φαίνεται, ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΕΙΡΩΝΕΥΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΝΔΕΚΑΤΗΣ ΣΕΠΤ. ΤΟΥ 2001, ΟΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΧΙΛΙΑΣΕΣ ΚΟΣΜΟΣ, ΕΜΠΟΡΕΥΟΜΕΝΟΣ….ΣΤΡΩΜΑΤΑ…!!! ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!! ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΕΔΡΙΑ, ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΤΙ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ???  ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΟΤΙ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΑΣ….ΣΑΤΑΝΑΣ….

Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο και….ΦΡΙΞΤΕ!!!…

https://www.youtube.com/watch?v=-eaT_ThSy4w

Διαβάστε επίσης!…

Προέβλεψε με ακρίβεια το χτύπημα της 11ης Σεπτ. του 2001 ο…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr