Home Greek News O ΔΙΣΕΓΓΟΝΟΣ του ΜΕΓΑΛΟΥ ΡΩΣΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΛΕΟΝΤΟΣ ΤΟΛΣΤΟΪ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!

O ΔΙΣΕΓΓΟΝΟΣ του ΜΕΓΑΛΟΥ ΡΩΣΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΛΕΟΝΤΟΣ ΤΟΛΣΤΟΪ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!!!

by _
0 comment 126 views

screen-shot-2016-06-13-at-12-04-26-pm-copy-2

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΕΦΘΗΚΕ Η ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΡΩΣΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΛΕΩΝ ΤΟΛΣΤΟΙ

screen-shot-2016-09-28-at-5-01-12-pm

Τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ δέχθηκαν με ιδιαίτερη τιμή την Πρόσκληση για να παρευρεθούν και να καλύψουν τις εργασίες της Ημερίδας με τίτλο «Ο Λέων Τολστόι στον 21ο Αιώνα». Η πολύ ενδιαφέρουσα Ημερίδα και οι παράλληλες εκδηλώσεις όπως η Έκθεση για την «Άννα Καρένινα» και το ρεσιτάλ Ελληνικής μουσικής που καλύφθηκαν από τον ανταποκριτή μας στην Αθήνα, πραγματοποιήθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου 2016, στην κατάμεστη αίθουσα “Cotsen Hall” της «Γεννάδειου Βιβλιοθήκης». Η Ημερίδα τελούσε υπό την αιγίδα του ΕΟΤ και τη διοργάνωση είχαν ο Ελληνο – Ευρασιατικός Σύνδεσμος και η ΠΕΛ (Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών) ενώ χορηγοί ήταν πολλές Ελληνικές εταιρείες μεταξύ των οποίων και η εταιρεία «Ευλογία Αγίου Όρους» του κ. Δημήτρη Μουτούση που μας απέστειλε και την τιμητική πρόσκληση…

Τιμώμενο πρόσωπο της Ημερίδας ήταν ο δισέγγονος του μεγάλου Ρώσου συγγραφέα ο κ. Βλαδίμηρος Τολστόι ο οποίος αναφέρθηκε στη ζωή και στο έργο του μεγάλου λογοτέχνη. Ο κ. Vladimir Tolstoy είναι δισέγγονος του μεγάλου συγγραφέα και επίσης σήμερα είναι σύμβουλος σε θέματα Πολιτισμού και Παιδείας στον Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ.Vladimir Putin (από το 2012) και Γενικός Διευθυντής του Μουσείου “Leo Tolstoy Yasnaya Polyana”. Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων ο κ. Β. Τολστόι τιμήθηκε με αναμνηστικά δώρα, μεταξύ άλλων, από τον εκπρόσωπο του Ελληνικού Υπουργείου Τουρισμού και από τον κ. Δ. Μουτούση.

screen-shot-2016-09-28-at-5-03-11-pm

Ο κ. Vladimir Tolstoy σε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Ρωσικής Δημοκρατίας κ. Vladimir Putin

Στην Ημερίδα μίλησαν για το έργο του Λέοντος Τολστόι πολλοί διαπρεπείς Έλληνες και ξένοι λογοτέχνες και επιστήμονες.

Ιδιαίτερη όμως αίσθηση στο κοινό προκάλεσε η με καταπληκτικό τρόπο ανάγνωση αποσπασμάτων από το κορυφαίο μυθιστόρημα του Λ. Τολστόι «Άννα Καρένινα» από την κορυφαία σύγχρονη Ελληνίδα ηθοποιό του Θεάτρου και του Κινηματογράφου κα Πέμυ Ζούνη αλλά και η στιγμή που ο κ. Β. Τολστόι βράβευσε την ντίβα του Ελληνικού Θεάτρου κα Μιμή Ντενίση που στο πρόσφατο παρελθόν έπαιξε τον ρόλο της «Άννας Καρένινα» στο θέατρο.

screen-shot-2016-09-28-at-5-03-00-pm

-Η Πέμυ Ζούνη

img_1275

img_1276

img_1280

img_1282

img_1277

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr