Home Greek News H Ευρωπαϊκή Επιτροπή ζητά να εφαρμοστεί ο κανονισμός του Δουβλίνου και να πάρει η Ελλάδα πίσω τους πρόσφυγες και μετανάστες.

H Ευρωπαϊκή Επιτροπή ζητά να εφαρμοστεί ο κανονισμός του Δουβλίνου και να πάρει η Ελλάδα πίσω τους πρόσφυγες και μετανάστες.

by _
0 comment 101 views

H Ευρωπαϊκή Επιτροπή ζητά να εφαρμοστεί ο κανονισμός του Δουβλίνου και να πάρει η Ελλάδα πίσω τους πρόσφυγες και μετανάστες.

-απο τη σελίδα Ξύπνα ρε, 28 Σεπτ. 2016

Θα σας τα πούμε με δικά μας λόγια σύντομα και απλά:

Tι θα επιβάλλουν στην Ελλάδα και φυσικά θα δεχτεί η κυβέρνηση:
Αποφάσεις τις Ευρωπαϊκής Eπιτροπής την Τετάρτη (χτες):
1- Πριν από το τέλος του έτους να έχουν έτοιμες νέες εγκαταστάσεις για να μπορούν να “φιλοξενηθούν” περισσότεροι μετανάστες στην Ελλάδα
2- Καλύτερη νομική κάλυψη και περίθαλψη των μεταναστών (την ονομάζουν πρόοδο)
3- Καλύτερη λειτουργεία της υπηρεσίας ασύλου (να γίνουν πιο σβέλτα τα παλικάρια γιατί κουράζουν και εκνευρίζουν τους μετανάστες με την αργοπορία τους) (την ονομάζουν πρόοδο)
4.- Δωρεάν σχολεία για όλα τα παιδιά των μεταναστών
5- Γενικότερα καλυτέρευση όλων των συνθηκών για όλους τους μετανάστες (την ονομάζουν πρόοδο)
Και τώρα το λουκούμι!!!
6- Οταν μέχρι το τέλος του έτους η Ελλάδα θα έχει έτοιμες τις νέες εγκαταστάσεις, τότε θα μπει ξανά σε εφαρμογη ο κανονισμός Δουβλίνο και σταδιακά οι μετανάστες θα επιστρέψουν στην χώρα εισόδου… δηλαδή την Ελλάδα. (έπειτα η Γερμανία θα αποφασίζει πότε, πόσοι και που θα πηγαίνουν από την Ελλαδα προς άλλες χώρες).

Βλέπετε… η Κα Μέρκελ χάνει την κούρσα, ανεβαίνει “επικίνδυνα” και το AfD και πρέπει κάτι να κάνει για να κερδίσει πόντους στην κοινή γνώμη. Αρα αποφάσισε να “θάψει/θυσιάσει” τον Ελληνα πρωθυπουργό μιας και αυτός μόνο στα λόγια προβάλλει αντιστάσεις και κόκκινες γραμμές. Τελικά η Κα Μέρκελ είναι αυτή που “βαράει” τα όργανα και ο Ελληνας Πρωθυπουργός είναι αυτός που χορεύει Γερμανικούς χορούς

Επειτα η “λύση” γα την Ελλάδα είναι έτοιμη:
Θα έρθει ο Κος Μητσοτάκης φρέσκος φρέσκος, ο οποίος δεν θα έχει τάξει σχεδόν τίποτα και δεν θα μπορεί και κανείς να του πει τίποτα.

Αποτέλεσμα:
To σχέδιο αυτό πήρε πολλά κεφάλια. Κατέστρεψε το ΠΑΣΟΚ, εξαφάνισε το ΛΑΟΣ, έκανε τον λαό να ακούει Αριστερά και να φτύνει τον κόρφο του και θα έχει σαν μεγάλο τυχερό του παιχνιδιού τον Κο Μητσοτάκη.

Καλημέρα και με τις υγείες μας!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr