Home Greek News Μας ξεπουλάει στους ΕΒΡΑΙΟΥΣ ο…ΑΝΩΜΑΛΟΣ Tim Cook! Θα κατασκευαστεί το iPhone8 στο Ισραήλ!

Μας ξεπουλάει στους ΕΒΡΑΙΟΥΣ ο…ΑΝΩΜΑΛΟΣ Tim Cook! Θα κατασκευαστεί το iPhone8 στο Ισραήλ!

by _
0 comment 164 views

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 19.30, 27 Σεπτ. 2016 | JohnKountouris.com

Λοιπόν, έχουμε την σελίδα “Exposing Israel’s Agenda” να ευχαριστήσουμε για την ακόλουθη σοκαριστική είδηση…

Η ακόλουθη ενημέρωσις δεν πρέπει να μας εκπλήσσει, δηλ., το γεγονός ότι το μεγαλύτερο τρομοκρατικό και κατασκοπευτικό κράτος σε όλον τον κόσμο, το…Ισρα-HELL, θα αναλάβει την κατασκευή του νέου κινητού τηλέφωνου iPhone8…

Πείτε ένα μεγάλο “ΑΝΤΙΟ!” τόσο στην προστασία απορρήτου όσο και στην ασφάλεια, διότι Η Apple αναπτύσσει αυτήν την στιγμήν το καινούριο iPhone 8 στο…Israeli R&D Centre (Iσραηλινό Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης)!!!

Δημιουργείται το iPhone 8 στη Herzliya του Ισραήλ. Μιλάμε για τσιπς, αποθήκευση, κάμερες και ασύρματες τεχνολογίες, κ.ο.κ. με το Unit 8200 (δηλ., τη Μονάδα 8200) να έχει πλήρη πρόσβαση.

Μιλάμε για τρείς Ισραηλινές εταιρίες που συμμετέχουν σε αυτό το έργο, την Anobit (δηλ., τον σχεδιαστή της μνήμηνς φλάς), την PrimeSense και την εταιρεία κάμερων LINX.

Τα δικά μου σχόλια:

Σε άρθρο του Bloomberg στις 11 Ιαν. του 2012, την εποχή που προσελήφθην εγώ στην Apple (ήμουν υπεύθυνος για την τελική έκδοση όλων των τελευταίων λογισμικών τους ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ για όλο το πανελλήνιον), διαβάζουμε τα εξής:

Η Apple Inc. απέκτησε την Anobit Technologies ΑΕ για περίπου $390 εκατομμύρια, πληρώνοντας κάτω από ό,τι ζήτησε η ισραηλινή κατασκευάστρια εταιρεία που φτιάχνει τα μέρη μηχανισμού μετάδοσης κίνησης της μνήμης φλάς για το iPhone, είπαν άνθρωποι εξοικειωμένοι με την αγορά.

Άρα τη σημαίνει αυτό;;;  Σημαίνει ότι ήδη απο τότε η Apple άρχισε να προδίδει το κοινό κάνοντας συμφωνίες με Ισραηλινές εταιρίες–τελεία και παύλα.

Αν οι Εβραίοι μας κατασκοπεύουν τώρα (που όντως έτσι γίνεται με διάφορους τρόπους, κτλ), ΠΟΣΩ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ iPhone8!!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr