Home Greek News Νεα δημοσκοπηση – σοκ: Ο λαος γυριζει την πλατη στον ΣΥΡΙΖΑ! Τρομος στο Μαξιμου!

Νεα δημοσκοπηση – σοκ: Ο λαος γυριζει την πλατη στον ΣΥΡΙΖΑ! Τρομος στο Μαξιμου!

by _
0 comment 112 views

Νέα δημοσκόπηση από την εταιρεία Marc για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Alpha δείχνει πως η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών αποδοκιμάζουν και αισθάνονται απογοητευμένοι από την πολιτική που ασκεί η κυβέρνηση. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, οκτώ στους δέκα πολίτες αισθάνονται απογοήτευση και συγκεκριμένα το 83,85 αποδοκιμάζει την κυβέρνηση…

Eπίσης αρνητικό είναι το αίσθημα των πολιτών για τις τηλεοπτικές άδειες, καθώς το 76,7% δηλώνει μη ικανοποιημένο από τους χειρισμούς της κυβέρνησης, ενώ το 74,65 βλέπει πως υπάρχουν σκοπιμότητες πίσω από τη διαδικασία αδειοδότησης.

Πάντως, από τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης φαίνεται πως είναι έκδηλο το συναίσθημα της ανησυχίας για τα χειρότερα σε ποσοστό 83,1%, ενώ

μόνο το 12% νιώθει πως υπάρχει ελπίδα για κάτι καλύτερο.

Αναφορικά με το πώς αισθάνονται οι πολίτες απέναντι στην κυβέρνηση, το 37,7% απαντά απογοήτευση, το 34% οργή και θυμό, το 9,3% δυσπιστία, το 7,3% ανοχή και το 7,7% νιώθει κατανόηση.

Η παρουσία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ κρίνεται μη ικανοποιητική από το 72%, ενώ ικανοποιημένοι δηλώνουν το 13,2% των πολιτών.

Στην αντίστοιχη ερώτηση για την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, μη ικανοποιημένο δηλώνει το 51,4% και ικανοποιημένο δηλώνει το 31,8%.

Στην ερώτηση ποιός από τους δύο πολιτικούς αρχηγούς έχει καλύτερο σχέδιο, η πλειοψηφία σε ποσοστό 45,95 απαντά κανένας, ενώ ανάμεσα στους δύο προηγείται ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ποσοστό 33,7% με τον Αλέξη Τσίπρα να συγκεντρώνει 15,2%.

Πηγή:

http://www.enalla.info/neo/nea-dhmoskophsh-sok-o-laos-gyrizei-thn-plath-ston-syriza-tromos-sto-maksimoy

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr