Home Greek News ΟΙ ΦΕΤΦΑΔΕΣ ΤΩΝ ΜΟΥΛΑΔΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΝΤΙΛΕΣ ΤΩΝ «ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΩΝ»

ΟΙ ΦΕΤΦΑΔΕΣ ΤΩΝ ΜΟΥΛΑΔΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΝΤΙΛΕΣ ΤΩΝ «ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΩΝ»

by _
0 comment 155 views

Πριν από μερικά χρόνια, οι λεγόμενες «φεμινίστριες» της Δύσεως κατάγγελλαν με δριμύτητα τα καταπιεστικά μέτρα κατά των γυναικών που ελάμβαναν τα μουσουλμανικά κράτη. Τα τελευταία χρόνια, που άλλαξαν οι κατευθύνσεις που δίνει η Νέα Τάξη Πραγμάτων και προκειμένου να γίνουν αποδεκτά στην Ευρώπη τα «προσφυγάκια» για να επιτευχθεί η ισλαμοποίηση της Ευρώπης, οι αριστεροκουλτουριάρες «φεμινίστριες» το βουλώνουν!

Έτσι, τις προηγούμενες ημέρες, ο ανώτατος πνευματικός ηγέτης του Ιράν Αγιατολάχ Αλί Χαμενεί, έβγαλε φετφά κατά της χρήσης του ποδηλάτου από τις γυναίκες, διότι:

«Οι μετακινήσεις με το ποδήλατο συχνά τραβούν την προσοχή των ανδρών και εκθέτουν την κοινωνία στη διαφθορά. Θέτουν σε κίνδυνο την παρθενία και πρέπει να απορριφθούν».

Το είδατε πουθενά γραμμένο; Μήπως ακούσατε καμιά παλιοκαριόλα της αριστεράς και της… προόδου, να διαμαρτυρηθεί κατά του σκοταδισμού; Άχνα δεν έβγαλαν!

(ΥΓ): Παρεμπιπτόντως, κάποια Ιρανή που ζει στο εξωτερικό και αγωνίζεται για τα στοιχειώδη δικαιώματα των γυναικών στον μουσουλμανικό κόσμο, ονόματι Μασίχ Αλινετζάντ, χαρακτήρισε «ντροπή για τις γυναίκες του 21ου αιώνα» τον φετφά περί του ποδηλάτου και κατήγγειλε τις αριστεροκουλτουριάρες της Δύσεως, πως όχι μόνο δεν καταδικάζουν την υποχρεωτική χρήση της μαντίλας από τις Ιρανές αλλά όποτε επισκέπτονται την Ισλαμική Δημοκρατία την φορούν και οι ίδιες. Κάποιες δε, πολύ… προχωρημένες, μετά εμφανούς χαράς και αγαλλίασης…

Πηγή:

https://ethnikismos.net/2016/09/26/οι-φετφαδεσ-των-μουλαδων-και-οι-μαντιλ/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr