Home Greek News Η αναγκαιότητα της Εθνικής και Κοινωνικής Αντίστασης στα Μνημόνια

Η αναγκαιότητα της Εθνικής και Κοινωνικής Αντίστασης στα Μνημόνια

by _
0 comment 111 views

Η «πρώτη φορά Αριστερά» συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ όχι μόνο βαδίζει πιστά στα χνάρια των προκατόχων της, αλλά κάνει και ό,τι περνάει από το χέρι της για να αποδείξει ότι ο ζήλος και η αφοσίωση της απέναντι στους διεθνείς τοκογλύφους ξεπερνάει κάθε προηγούμενη μνημονιακή κυβέρνηση. Ένα ακόμη δείγμα αυτής της εθελόδουλης συμπεριφοράς αποτέλεσε και η τυπική πράξη ξεπουλήματος του Ελληνικού, η οποία ολοκληρώθηκε με την συνοπτική διαδικασία του κατεπείγοντος, προκειμένου να μην ταλαιπωρηθούν οι κυβερνητικοί βουλευτές από την ειρωνεία, την καζούρα και τον χλευασμό των βουλευτών της υπόλοιπης μνημονιακής αντιπολίτευσης του «συνταγματικού τόξου»…

Την Τρίτη έχουμε το νομοσχέδιο με τα νέα προαπαιτούμενα, στα οποία θα κυριαρχεί η μεταφορά κάποιων ΔΕΚΟ στο νέο Υπερταμείο Ξεπουλήματος Κρατικής Περιουσίας. Επίσης, τις επόμενες ημέρες αναμένεται η πρόσκληση για την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την Εγνατία Οδό και τους τρεις κάθετους άξονες. Ταυτόχρονα, θα μάθουμε και τα ονόματα των μελών του Εποπτικού Συμβουλίου του Υπερταμείου Ξεπουλήματος, τα οποία θα είναι της απόλυτης επιλογής των διεθνών τοκογλύφων. Όχι μόνο ο πρόεδρος και ένα μέλος, αλλά και οι τρεις συμπατριώτες μας που θα το επιτελούν. Μετά, αφού κλείσει η πρώτη αξιολόγηση (η εκταμίευση των 2,8 δισ. ευρώ πρέπει να γίνει μέχρι το χρονικό όριο της 31ης Οκτωβρίου, που έχει θέσει ο ESM, αλλιώς θα απαιτηθεί νέα απόφαση του Eurogroup), θα ανοίξουν οι διαδικασίες της δεύτερης αξιολόγησης, στην οποία κυρίαρχη θέση θα έχουν τα εργασιακά.

Όλα δείχνουν ότι οι τροϊκανοί είναι ανένδοτοι στην απαίτηση τους για ενσωμάτωση του 13ου και 14ου μισθού (επί της ουσίας, πρόκειται για κατάργηση). Ο Κατρούγκαλος, βεβαίως, με το γνωστό συριζαίικο θράσος που τον διέπει, διακηρύσσει πως θα επανέλθει το προ Μνημονίων εργασιακό καθεστώς και ο Τσίπρας σιγοντάρει με το ανάλογο θράσος, με το επιχείρημα ότι έχουν σύμμαχο το ευρωπαϊκό κοινωνικό μοντέλο!

Πλέον όμως, υπάρχει άφθονη πείρα, για να δώσουμε το βάρος που αρμόζει σε τέτοιες προκλητικά ψευδείς δηλώσεις. Το αντιασφαλιστικό έκτρωμα είναι ακόμα πολύ νωπό, χωρίς ακόμα να έχουμε δει τις συνέπειες του στις νέες συντάξεις. Τόσο η πορεία της νυν συγκυβέρνησης όσο και των προηγούμενων μνημονιακών κυβερνήσεων έχουν αποδείξει το απύθμενο μέγεθος του ξεπουλήματος των πάντων, καθώς και το ότι η πλήρης παραχώρηση της Εθνικής Κυριαρχίας, η εκποίηση της Δημόσιας Περιουσίας και η ολοκλήρωση της «κινεζοποίησης» των Ελλήνων Εργαζομένων έχουν ακόμη αρκετό δρόμο να διανύσουν. Τα όποια ψεύτικα λόγια των συριζοανελαίων περί αναπτυξιολογίας, που βάζουν στο στόμα τους με τον πλέον χυδαίο τρόπο οι κυβερνώντες, αποτελούν φτηνό δείγμα προπαγάνδας.
Είναι χαρακτηριστικό το ότι η αναλογία πλήρων θέσεων εργασίας προς «ευέλικτες» θέσεις εργασίας έχει ήδη γείρει υπέρ των δεύτερων. Τα 500 ευρώ τον μήνα θεωρούνταν πλέον ως υψηλός (!) μισθός. Η μνημονιακή λαίλαπα εναντίον της Πατρίδας και του Λαού όχι μόνο δεν πρόκειται να χαλαρώσει στο ελάχιστο, αλλά αντιθέτως θα εντατικοποιηθεί στο έπακρο μέχρι να ξεζουμισθεί κάθε ζωτική ικμάδα του Τόπου.

Η απάντηση για την αντιστροφή της καταστροφικής ροής των πραγμάτων βρίσκεται μόνο στην περαιτέρω ανάπτυξη της Εθνικής και Κοινωνικής Αντίστασης, υπό την αιγίδα του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, τόσο εντός όσο και εκτός Κοινοβουλίου.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Πηγή: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/h-anagkaiothta-ths-ethnikhs-kai-koinwnikhs-antistashs-sta-mnhmonia#ixzz4LPo2xdYx

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr