Home Greek News Ευκλείδης Τσακαλώτος: Δεν είναι ούτε του ανδρός ούτε του πατέρα οι γυναίκες

Ευκλείδης Τσακαλώτος: Δεν είναι ούτε του ανδρός ούτε του πατέρα οι γυναίκες

by _
0 comment 261 views

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 15:01, 26 Σεπτ. 2016 | JohnKountouris.com

screen-shot-2015-12-12-at-8-08-06-pm

Σε ένα κλίμα εντάσεως μέσα στην ανθελληνκή βουλή σήμερα, είδαμε και ακούσαμε δύο καραγκιόζηδες να αντιπαρατίθεντει ο ένας στον άλλον, τον Βαρβιτσώτη και τον Τσακαλώτο, λόγω του διορισμού της κας Όλγας Χαρίτου, της συζύγου του Χριστόφορου Παπαδόπουλου, στην θέσιν της διοικήσεως του υπερταμείου…

Για κάποιο περίεργο λόγο, ο κ Τσαλακωμένοςμε την εμφάνιση και τα ρούχα του– απεφάσισε να να προχωρήσει σε ένα υβρεολόγιο κατα του κ Βαρβιτσώτη νομίζοντας πως είναι κατα των δήθεν «δικαιωμάτων« των γυναικών απέναντι…ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ λέγοντας τα εξής γελοία:

«Με από 100 χρόνια φεμινιστικού κινήματος, πρέπει να καταλάβετε ότι οι γυναίνες έχουν τη δική τους υπόσταση…δεν είναι ούτε του ανδρός ούτε του πατέρα…και όταν λέτε ότι πρέπει να είναι [στη συγκεκριμένη θέση] επειδή είναι γυναίκα ξεφτιλίζετε όχι μόνο τις γυναίκες της Ελλάδας αλλά τις γυναίκες του δικού σας κόμματος.»

Λοιπόν, είναι λόγω τέτοιων Ανθέλληνων και…ΑΘΕΩΝ, όπως ο «κ» Τσακαλώτος που ενδεχομένως ΠΑΡΑΚΟΥΣΕ σήμερα το πρωϊ τη δικιά του γυναίκα στο να μην χτενίσει τα ατίθασα μαλλιά του, που έχουν οδηγήσει την Ελλάδα στο απόλυτο…ΧΑΟΣ σε όλους τους τομείς. Και τώρα έρχεται αυτός αυτό το τρελο-κομμούνι να μας κάνει μαθήματα περι της δήθεν «ισότητος» μεταξύ ανδρός και γυναικός???  Απο ποιά τρύπα βγήκε αυτό το σκουλίκι???

Είπε ο βλάξ ότι η γυναίκα «δεν είναι ούτε του ανδρός ούτε του πατέρα» αλλά έχει τη δική της «υπόσταση». Αλήθεια ρε συ???  Τώρα αν θέλετε όλοι οι Συρυζαίοι να γίνει κάτι τέτοιο όπου η γυναίκα δεν θα ανήκει πλεόν ούτε στον πατέρα της μηδέ εις τον άνδρα της, τότε θα πρέπει να ξηλώσετε το καθετί ελληνικό απο μια εντελώς ελληνική κοινωνία….ωχ….περίμενε….ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΗΔΗ!!! ΤΙ ΛΕΩ ΤΩΡΑ??!!!

Γι’ αυτός εκεί έξω που νομίζουν ότι μπορούν να τα βάλουν με τους φυσικούς και συμπατικούς ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ περι των ρόλων ανδρών και γυναικών, όπως τους μαθαίνουμε τόσο απο την αρχαία ΕΛΛΑΔΑ όσο και απο το…ΕΥΑΓΓΕΛΕΙΟ, καλή τύχη….ΧΥΔΑΙΟΙ γιατί, αργά ή γρήγορα, θα σας καταστρέψει άπαντες ο ίδιος ο…ΘΕΟΣ.

Δείτε το παρακάτω βίντεο ξεκινώντας απο το 2:10 και εξής.

Δείτε επίσης τα παρακάτω εδάφια απο το Ευαγγέλιο.  Αυτά αποτελούν αποσπάσματα των γραφών του Αποστόλου Παύλου που έλαβε εντολή απο τον ίδιο τον Ιησού Χριστό να παραδόσει όλον τον Χριστιανισμόν εις τους….ΕΛΛΗΝΑΣ–και έτσι και έγινε!

Ο Παύλος ήταν επίσης ένας φοβερός ΕΛΛΗΝΙΣΤΗΣ που όταν έγραφε τας επιστολάς του, χρησιμοποιούσε έννοιες απευθίας απο τον…ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΝ, όπως η ελληνική λέξις «ΥΠΟΤΑΣΣΟΜΑΙ» όπου λέει «Οι γυναίκες να ΥΠΟΤΑΣΣΟΝΤΑΙ στους άνδρες τους». Αλλά τι κάνουν σήμερα οι φιλελεύθεροι θεολόγοι και ακτιβιστές, κτλ., τον Παύλο τον έχουν αμαυρώσει λέγοντας ότι ήταν «Σωβινιστής» εμπνευσμένοι απο τα δήθεν «υψηλά ιδανικά» των..ΕΒΡΑΙΩΝ γιατί είναι αυτοί που είναι πίσω από το καθετί ΒΡΩΜΙΚΟ–όπως ο φεμινισμός!

Ειρήσθω εν παρόδω ότι η εκάστοτε ηγέτιδα του κινήματος φεμινιστρίων –στο οποίο αναφέρθηκε με χαρά και αγγαλίαση ο Τσακακαλώτος- που υπήρξε διαχρονικά έτυχε να είναι….ΕΒΡΑΙΑ.  «ΤΙ ΚΑΛΑ»! Γι’αυτό ο Παύλος, την εποχή του, μας ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ να ασχολούμαστε με Εβραίους:

Διότι σεις εγείνετε, αδελφοί, μιμηταί των εκκλησιών του Θεού, αίτινες είναι εν τη Ιουδαία εν Χριστώ Ιησού, επειδή και σεις επάθετε τα αυτά υπό των ιδίων υμών ομοεθνών, καθώς και αυτοί υπό των Ιουδαίων, οίτινες και τον Κύριον Ιησούν εθανάτωσαν και τους ιδίους αυτών προφήτας, και ημάς εξεδίωξαν, και εις τον Θεόν δεν αρέσκουσι, και εις πάντας τους ανθρώπους είναι εναντίοι…

Και εσείς οι εθελοντικά ΧΑΜΕΝΟΙ του Σύριζα, μαζί με την εκάστοτε ανθελληνική κυβέρνηση, τους Εβραίους τους έχετε αφήσει ελεύθερους στην Ελλάδα να για ρημάξουν τον τόπον χρησιμοποιώντας τέτοιους πολιορκητικούς κριούς, όπως ο φεμιΝΑΖΙΣΜΟΣ, για να πολιορκήσετε την μονάδα της….ΟΙΚΕΓΕΝΕΙΑΣ όπως την παραλάβαμε απο τον Ίδιον τον Θεόν απο…ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ…!!!  ΆΡΑ, ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ…!!!

Το «ανδρίς» εκ του «ανήρ» δεν αλλάζει με τίποτε ρε ΡΕΜΑΛΙΑ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΕΡΟΥ…ΣΥΡΙΓΓΑ….ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ!!!

Θέλω δε να εξεύρητε, ότι η κεφαλή παντός ανδρός είναι ο Χριστός, κεφαλή δε της γυναικός ο ανήρ, κεφαλή δε του Χριστού ο Θεός.

Αἱ γυναῖκες, τοῖς ἰδίοις ἀνδράσιν ὑποτάσσεσθε, ὡς τῷ κυρίῳ. 

ὅτι ἀνήρ ἐστιν κεφαλὴ τῆς γυναικός, ὡς καὶ ὁ χριστὸς κεφαλὴ τῆς ἐκκλησίας, καὶ αὐτός ἐστιν σωτὴρ τοῦ σώματος.

Ἀλλ’ ὥσπερ ἡ ἐκκλησία ὑποτάσσεται τῷ χριστῷ, οὕτως καὶ αἱ γυναῖκες τοῖς ἰδίοις ἀνδράσιν ἐν παντί.

9 Ωσαύτως και αι γυναίκες με στολήν σεμνήν, με αιδώ και σωφροσύνην να στολίζωσιν εαυτάς, ουχί με πλέγματα ή χρυσόν ή μαργαρίτας ή ενδυμασίαν πολυτελή,
10 αλλά το οποίον πρέπει εις γυναίκας επαγγελλομένας θεοσέβειαν, με έργα αγαθά.
11 Η γυνή ας μανθάνη εν ησυχία μετά πάσης υποταγής·
12 εις γυναίκα όμως δεν συγχωρώ να διδάσκη, μηδέ να αυθεντεύη επί του ανδρός, αλλά να ησυχάζη.
13 Διότι ο Αδάμ πρώτος επλάσθη, έπειτα η Εύα·
14 και ο Αδάμ δεν ηπατήθη, αλλ’ η γυνή απατηθείσα έγεινε παραβάτις·
15 θέλει όμως σωθή διά της τεκνογονίας, εάν μείνωσιν εις την πίστιν και αγάπην και αγιασμόν μετά σωφροσύνης.

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr