Home Greek News EKTΑΚΤΟ – ΕΠΙΘΕΣΗ στα σύνορα !! Δείτε τι συμβαίνει ΤΩΡΑ στον Έβρο???

EKTΑΚΤΟ – ΕΠΙΘΕΣΗ στα σύνορα !! Δείτε τι συμβαίνει ΤΩΡΑ στον Έβρο???

by _
0 comment 136 views

EKTΑΚΤΟ – ΕΠΙΘΕΣΗ στα σύνορα !! Δείτε τι συμβαίνει ΤΩΡΑ στον Έβρο???

Στις Καστανιές του Έβρου οι λαθρομπαχαλάκηδες του «Νo border camp»

ΔΕΙΤΕ video

Θα πραγματοποιήσουν πορεία κατά του φράχτη. Αναχώρησαν πριν λίγη ώρα από τη Θεσσαλονίκη για τις Καστανιές Έβρου, οι συμμετέχοντες στην κατασκήνωση «No border Camp», που έχει στηθεί τις τελευταίες μέρες στο ΑΠΘ.

Για την ιστορία, αναφέρουμε πως οι εν λόγω λαθρομετανάστες, έχουν καταγωγή από την Ινδία, το Πακιστάν, το Μαρόκο και Το Μπαγκλαντές, από χώρες δηλαδή που δεν έχουν ΚΑΝΕΝΑ πόλεμο και καθεστώτα που η Δύση τα θεωρεί δικτατορικά και συνεπώς δεν δικαιούνται τον χαρακτηρισμό του «πρόσφυγα», απλώς είναι εδώ επειδή θέλουν απλά να φύγουν από την πατρίδα τους. Ευχή όλων μας, να μην επαναληφθούν αυτά που έκαναν σε Θεσσαλονίκη και Ξάνθη. ( ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ )

screen-shot-2016-09-26-at-12-18-02-pm

Περίπου 200 άτομα επιβιβάστηκαν σε πέντε λεωφορεία και κατευθύνονται προς τις Καστανιές όπου το μεσημέρι θα πραγματοποιήσουν πορεία κατά του φράχτη του Έβρου.

NEA ENHMEΡΩΣΗ:
Άγρια επεισόδια έλαβαν χώρα στις Καστανιές, μεταξύ διαδηλωτών του no-border camp και της αστυνομίας. Όπως βλέπετε και στο βίντεο η ένταση είναι μεγάλη.

screen-shot-2016-09-26-at-12-19-51-pm

Οι διαδηλωτές επιχείρησαν να διασπάσουν τον αστυνομικό κλοιό, με τους άνδρες να απαντούν με δακρυγόνα και να τους απωθούν… ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

http://eimaste-edo.blogspot.gr/2016/07/ekt.html

http://fifo.blogy.gr/post/2668-ektakto-epithesi-sta-synora-!!-deite-ti-symbainei-tora-ston-ebro?%3F%3F

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr