Home Greek News Συναντά τον Νετανιάχου και επιβεβαιώνει την αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ ο…ΤΡΑΜΠ!

Συναντά τον Νετανιάχου και επιβεβαιώνει την αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ ο…ΤΡΑΜΠ!

by _
0 comment 107 views

Συναντά τον ΔΟΛΟΦΟΝΟ και τον ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΑΡΧΙ-ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ της 11ης ΣΕΠΤ., Νετανιάχου, και επιβεβαιώνει την αναγνώριση της Ιερουσαλήμ ως «πρωτεύουσα» του Ισραήλ ο…ΤΡΑΜΠ!!!

Ούτε ο Μπούς ούτε ο Κλίντον θα σκέφτονταν τέτοιο πράγμα!…δηλ., το να αναγνωρίσει «πρωτεύουσα» του «Ισραήλ» την…ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ???!!!  ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΠΡΟΤΟΥ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ!!! ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ???…

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΠΡΙΝ 15 ΧΡΟΝΙΑ, ΟΠΩΣ Ο Larry Silverstein (πατήστε εδώ)…

 

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 19.46, 15 Σεπτ. 2016 | JohnKountouris.com

screen-shot-2015-12-12-at-8-08-06-pm

Λοιπόν, το ακόλουθο άρθρο είναι η δική μου μετάφρασις ενος άρθρου του Associated Press για την σημερινή συνάντηση Τράμπ και Νετανγιάχουν στη Νέα Γιόρκη.  Αυτό δεν πρέπει να μας εκπλήσσει διότι θα σας θυμίσω αυτό που είχε πει ο ίδιος ο Μπέρνι Σάντερς πριν μήνες, λέγοντας «Όποιος δεν υποταχτεί στο Εβραϊο λόμπυ δεν πρόκειται ποτέ να γίνει Πρόεδρος των ΗΠΑ.» 

Ο Νετανχιάχου συναντήθηκε σήμερα και με την Χίλαρι Κλίντον -καμία εκπληξη!- αλλά η προσοχή μας επικεντρώνεται στον ΤΡΑΜΠ αφού υπάρχουν πολύ οπαδοί του ίδιου που τον έχουν για μεγάλο «πατριώτη» και «αντι-νεοταξίτη»….ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ!

Πάντως ΠΑΣ ΟΣΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ «ΙΣΡΑΗΛ» ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΟΣ ΚΑΙ….ΕΧΙΡΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ…ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ!!! ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΙΣΧΥΡΟ ΑΝΔΡΑ…ΑΝΔΡΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ Ο ΤΖΟΝ ΚΕΝΕΝΤΙ…

________________

screen-shot-2016-09-25-at-8-10-02-pm

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου αποχωρεί απο μια συνάντηση με τον Ρεπουμπλικάνο προεδρικό υποψήφιο Ντόναλντ Τράμπ στο Trump Tower στη Νέα Υόρκη την Κυριακή.

-του Evan Vucci / AP News

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου είχε μια τεταμένη σχέση με τον Πρόεδρο Ομπάμα, αλλά αυτός προσπάθησε σήμερα να έχει ένα καλό ξεκίνημα με όποιον θα καταφέρει να διαδεχθεί τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα….

Ο Νετανιάχου συναντήθηκε ιδιωτικά με τον προεδρικό υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων, τον κ Donald Trump, για περισσότερο από μία ώρα στο Trump Tower στη Νέα Υόρκη την Κυριακή το πρωί. Ο Νετανιάχου συναντήθηκε αργότερα μέσα στην ημέρα, με την Δημοκρατική υποψήφια, την κα. Χίλαρι Κλίντον.

screen-shot-2016-09-25-at-3-09-52-pm

Η εκστρατεία Trump κυκλοφόρησε μια περίληψη της συνάντησης, η οποία είπε εν μέρει, «Ο κ Trump και ο πρωθυπουργός συζήτησαν την ιδιαίτερη σχέση μεταξύ της Αμερικής και του Ισραήλ και τον άρρηκτο δεσμό μεταξύ των δύο χωρών. Εξετάστηκαν τα θέματα της στρατιωτικής βοήθειας, της ασφάλειας και της σταθερότητας στην περιοχή.»

Σύμφωνα με τη δήλωση της εκστρατείας, ο Τράμπ υπόσχεται να αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως «την αδιαίρετη πρωτεύουσα του κράτους του Ισραήλ», όπως ο ίδιος λέγει εδώ και μήνες τώρα. Αυτό θα ήταν μια αντιστροφή της πολιτικής των ΗΠΑ από την ίδρυση του Ισραήλ το 1948 μέχρι σήμερα. Η κατάστασις της Ιερουσαλήμ είναι ένα ιδιαίτερα αμφιλεγόμενο ζήτημα μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων. Οι ΗΠΑ έχουν την πρεσβεία τους στο Τελ Αβίβ, και ΔΕΝ αναγνωρίζει επισήμως την Ιερουσαλήμ ως μέρος οποιασδήποτε χώρας. Το Κογκρέσο έχει περάσει νόμους προσπαθώντας να αναστρέψει αυτή την στάση, αλλά το Ανώτατο Δικαστήριο επιβεβαίωσε την υπεροχή της εκτελεστικής εξουσίας για το θέμα το 2015.

Ο Τράμπ είχε διστάσει επί του ζητήματος αυτού, όταν ρωτήθηκε για τη πρώτη φορά γι ‘αυτό τον περασμένο Δεκέμβριο, ενώ μιλώντας ενώπιον του Ρεπουμπλικανικού Εβραϊκού Συνασπισμού, όπου τον είχε αποδοκιμάσει το ακροατήριο. Δέχτηκε επίσης κριτική ο Τράμπ για την επίκληση εβραϊκών στερεοτύπων στην εν λόγω εμφάνιση.

Εκείνη την εποχή, ο Τράμπ είχε πει ότι θα περίμενε να απαντήσει σε αυτό μέχρι που θα συναντηθεί με τον Νετανιάχου. Ένα προγραμματισμένο ταξίδι στο Ισραήλ για μια συνάντηση με τον πρωθυπουργό στο τέλος του 2015 ακυρώθηκε αφού ο Νετανιάχου καταδίκασε την έκκληση του Τράμπ για προσωρινή απαγόρευση της μετανάστευσης μουσουλμάνων στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Εδώ είναι το δελτίο τύπου του γραφείου του Πρωθυπουργού σε @realDonaldTrump’s την πρόσφατη δήλωση.
pic.twitter.com/wa808f4DeG

— Ofir Gendelman (@ofirgendelman) 09 Δεκ. 2015

Το γραφείο του Νετανιάχου τουτάρισε μια φωτογραφία των δύο ανδρών, που κυκλοφόρησε επίσης από την εκστρατεία Trump και έβγαλε και μια σύντομη δήλωση σχετικά με τη συνάντηση, δηλώνοντας ότι παρέστη και ο Ισραηλινός πρέσβης στις ΗΠΑ Ron Dermer και ο γαμπρός του Τράμπ Jared Kushner, ο οποίος είναι Εβραίος.

Η δήλωση είπε, «Ο Πρωθυπουργός Νετανιάχου ευχαρίστησε τον κ Trump για τη φιλία και την υποστήριξή του για το Ισραήλ.»

Διαβάστε περισσότερα:

http://www.npr.org/2016/09/25/495376424/trump-pledges-to-recognize-jerusalem-as-israeli-capital-in-meeting-with-netanyah?utm_source=facebook.com&utm_medium=social&utm_campaign=npr&utm_term=nprnews&utm_content=20160925

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr