Home Greek News Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ XEPΙ ΤΟΥ !! Δείτε τι συμβαίνει ΤΩΡΑ στο κέντρο μεγάλης ελληνικής πόλης

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ XEPΙ ΤΟΥ !! Δείτε τι συμβαίνει ΤΩΡΑ στο κέντρο μεγάλης ελληνικής πόλης

by _
0 comment 105 views

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ XEPΙ ΤΟΥ !! Δείτε τι συμβαίνει ΤΩΡΑ στο κέντρο μεγάλης ελληνικής πόλης

Νόμος, είναι το δίκιο των…λαθρομεταναστών

Πεδίο μάχης η Ξάνθη μετά από επίθεση αναρχικών.

Συνεχίζεται η προσπάθεια αυτών που θέλουν να μας φορτώσουν τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα και παίζουν τον ρόλο του «μπαμπούλα» τον οποίον χρησιμοποιεί η κυβέρνηση για να ποδηγετεί τις αντιδράσεις των Ελλήνων πολιτών που βλέπουν τις περιοχές στις οποίες ζουν να υποβαθμίζονται και τις ζωές τις δικές τους, αλλά και των οικογενειών τους να κινδυνεύουν από την ραγδαίως αυξανόμενη εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών.

Έτσι εχθές, άτομα τα οποία συμμετέχουν στο No Border Camp επιχείρησαν να εισβάλλουν στο κέντρο κράτησης λαθρομεταναστών στην Ξάνθη, αφού προηγουμένως είχαν στήσει μικροφωνική για να κάνουν την όποια παρέμβασή τους. Η κίνησή τους αντιμετωπίστηκε από δυνάμεις της αστυνομίας οι οποίες έκαναν χρήση δακρυγόνων.

Νωρίτερα μία αντιπροσωπεία διαδηλωτών συνοδευόμενη από δικηγόρους είχε εισβάλει στο κέντρο κράτησης στο Παρανέστι της Δράμας με την δικαιολογία ότι ήθελαν να μιλήσουν με λαθρομετανάστες οι οποίοι θέλουν να σταματήσει η κράτησή τους.

Οι λαθρομετανάστες αυτοί έχουν καταγωγή από την Ινδία, το Πακιστάν, το Μαρόκο και Το Μπαγκλαντές, από χώρες δηλαδή που δεν έχουν ΚΑΝΕΝΑ πόλεμο και καθεστώτα που η Δύση τα θεωρεί δικτατορικά και συνεπώς δεν δικαιούνται τον χαρακτηρισμό του «πρόσφυγα», απλώς είναι εδώ επειδή θέλουν απλά να φύγουν από την πατρίδα τους.

screen-shot-2016-09-26-at-12-46-49-pm

Το ζητούμενο είναι αν τα συγκεκριμένα Άτομα που κάνουν αυτές τις κινήσεις εθελοτυφλούν ή παίζουν το παιχνίδι κάποιων, εκούσια ή ακούσια δεν έχει και μεγάλη σημασία, που θέλουν την χώρα μας αλλά και την Ευρώπη γενικότερα μία πολυφυλετική αποθήκη ανθρώπων και όχι Εθνικά Κράτη τα οποία θα προάγουν τον πολιτισμό. Δυστυχώς συνεχίζουν να μην διδάσκονται τίποτε από τις επιθέσεις που σημειώνονται στις άλλες χώρες της Ευρώπης από άτομα τα οποία μέχρι πρότινος θεωρούνταν ενταγμένα στις αντίστοιχες κοινωνίες και φιλήσυχοι πολίτες…elkosmos.gr.

Πηγή:

http://eimaste-edo.blogspot.gr/2016/07/xep_23.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr