Home Greek News Βόμβες από τον Alpha του Κοντομηνά: Ακυρος ο διαγωνισμός μετά την αποχώρηση Καλογρίτσα

Βόμβες από τον Alpha του Κοντομηνά: Ακυρος ο διαγωνισμός μετά την αποχώρηση Καλογρίτσα

by _
0 comment 101 views

File Photo: Ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού Alpha Δημήτρης Κοντομηνάς κατά την κατάθεσή του στη συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής για τη διερεύνηση της νομιμότητας της δανειοδότησης των πολιτικών κομμάτων, καθώς και των ιδιοκτητριών εταιρειών μέσων μαζικής ενημέρωσης από τα τραπεζικά ιδρύματα της χώρας , την Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016, στη Βουλή. ΑΠΕ-ΜΠΕ, Αλέξανδρος Μπελτές

Ο νομικός εκπρόσωπος του τηλεοπτικού σταθμού Alpha Πάνος Λαζαράτος μετά τις εξελίξεις στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών με την αποχώρηση της πλευράς Καλογρίτσα μίλησε για δύο ζητήματα που προκύπτουν…

Πρώτον, η αποχώρηση της πλευράς Καλογρίτσα σημαίνει πως δεν υπήρχε η οικονομική δυνατότητα για συμμετοχή στο διαγωνισμό, οπότε δεν ήταν επί ίσοις όροις η διαδικασία.

Δεύτερον όπως προκύπτει από τα όσα κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας στο κτίριο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης, ενώ σε όλα τα δωμάτια οι κάμερες κατέγραφαν τα πάντα, στο δωμάτιο του κ. Καλογρίτσα υπήρχε μια κάμερα που έχει καταγράψει μόνο κάποιες κινήσεις του.

Μάλιστα ενώ όλους τους άλλους υποψηφίους τους κατέγραφαν κάθε λεπτό, και υπάρχουν στα βίντεο όλες οι κινήσεις, δεν ισχύει το ίδιο για τον κ.Καλογρίτσα, άρα τίθεται θέμα ακυρότητας.

Δεν είναι τόσο εύκολα τα πράγματα για την κυβέρνηση καθώς η παρουσία του κ. Σαββίδη στον διαγωνισμό έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, αγωγές και προσφυγές. Οι υπόλοιποι καναλάρχες αντιδρούν στο ενδεχόμενο να πάρει ο κ. Σαββίδης άδεια διότι θεωρούν ότι έπαιξε το ρόλο του «λαγού» στον διαγωνισμό ανεβάζοντας το τίμημα υπερβολικά και πιθανότατα τεχνηέντως.

Οι δηλώσεις που είχε κάνει ο κ. Σαββίδης έξω από τη ΓΓΔΕ, που είχαν προκαλέσει αντιδράσεις ήταν οι εξής:

«Στην τελευταία φάση έδωσα μηδενικά ποσά» αποκάλυψε ο Ιβάν Σαββίδης και έκλεισε τις δηλώσεις του στους δημοσιογράφους λέγοντας: «Εκπλήρωσα την αποστολή μου».

http://mignatiou.com/2016/09/o-leventis-zita-adiodotisi-olon-ton-kanalion-gia-geliopiisi-omili-o-dendias/

http://mignatiou.com/2016/09/georgiadis-o-spirtzis-ipefthinos-gia-kalogritsas-gate-sfodri-sigkrousi-sti-vouli/

http://mignatiou.com/2016/09/erchete-savvidis-fevgi-kalogritsas-etimos-na-diapragmatefthi-ton-kontomina-gia-ton-alpha/

 

Πηγή: Βόμβες από τον Alpha του Κοντομηνά: Ακυρος ο διαγωνισμός μετά την αποχώρηση Καλογρίτσα http://mignatiou.com/2016/09/vomves-apo-ton-alpha-tou-kontomina-akiros-o-diagonismos-meta-tin-apochorisi-kalogritsa/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr