Home Greek News Τι σημαίνει ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα φύγει στις 26 Σεπτεμβρίου;

Τι σημαίνει ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα φύγει στις 26 Σεπτεμβρίου;

by _
0 comment 132 views

Τα δικά μου σχόλια:

Στο προχθεσινό μου άρθρο με τίτλο «ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ με όλους αυτούς τους ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ των ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ! Πρόβλεψη της υποψηφιότητας του Τράμπ πριν 27 χρόνια!» σας έγραψα ότι ο χαρακτήρας του Biff Tannen στην ταινία «Επιστροφή στο Μέλλον Μέρος 2ο» δεν είναι άλλος απο τον ίδιο τον…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ! Το παραδέχτηκε ο ίδιος ο παραγωγός και ο σεναριογράφος στο μεγάλο σάιτ TheDailyBeast.com το Οκτ. πέρσι.

Και στο τέλος της ταινίας τι βλέπουμε??…ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ??…μα…δεν είναι άλλη απο την «θανάτωσιν» του χαρακτήρος του Biff Tannen!!! Άρα, τι σημαίνει αυτό εν όψει όλων των απειλών…ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ που έχει δεχθεί μέρχι τώρα ο Τράμπ??? Δεν ήταν και οι ίδιοι οι Ρώσοι που αναφέρθηκαν σε αυτό πριν λίγες μέρες απο την ρωσική κρατική τηλεόρασιν??? (πατήστε εδώ)

Εν όψει αυτού, ΑΚΟΥΣΤΕ τώρα τι μας μετέδοσε εχθές ένα ραδιόφωνο απο το New Jersey για τον Τράμπ!…

_____________

Είναι το βίντεο που έχει κάνει 230.000 προβολές την πρώτη μέρα που ανέβηκε.Από τότε το διαδίκτυο πήρε φωτιά,προσπαθώντας να εξηγήσει αυτό που λέει η φωνή στο 16 και 30 επί πέντε λεπτά ξανα και ξανά,επαναλαμβάνοντας ότι ο Τραμπ θα φύγει στις 26 Σεπτεμβρίου,την ημέρα δηλαδή που θα γίνει το πρώτο ντιμπέητ των δύο υποψηφίων προέδρων στις ΗΠΑ.

https://www.youtube.com/watch?v=YRnSD23guDc

Η ανάρτηση σχολιάστηκε ποικιλωτρόπως και στην ιστοσελίδα μας με διάφορες απόψεις και ερμηνείες για το τι μπορεί να σημαίνει αυτή η φράση.

screen-shot-2016-09-25-at-7-50-18-am

Ενα σχόλιο γράφει ότι μπορεί τότε να ξεκινήσει ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος.
Είχαμε γράψει στις 9 Οκτωβρίου του 2015,ότι υπάρχει στις κάρτες των Ιλλουμινάτι το πρόσωπο του Ντόναλντ Τραμπ,η οποία προβλέπει απόπειρα δολοφονίας του.

Οπως μετέδωσε και το Infowars από την Ρωσική τηλεόραση,ο Πούτιν είπε ότι η ζωή του Ντόναλντ Τραμπ κινδυνεύει και μπορεί να γίνει απόπειρα δολοφονίας του.

Σίγουρα οι παγκοσμιοποιητές δεν το θέλουν στο Λευκό Οίκο,όπως έχουμε γράψει πολλές φορές στο ANP.

https://www.youtube.com/watch?v=JVlcEc1FUuo

screen-shot-2016-09-25-at-7-57-42-am

Πηγή: http://allnewspipeline.com/Bizarre_Trump_Will_Go_26th_Video.php

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ANP : corfiatiko.blogspot.gr

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr