Home Greek News ΕΚΤΑΤΚΟ! FBI: Έστελνε εμαιλ στην Χιλαρι υπο ψευδώνυμον ο…ΟΜΠΑΜΑ!!!

ΕΚΤΑΤΚΟ! FBI: Έστελνε εμαιλ στην Χιλαρι υπο ψευδώνυμον ο…ΟΜΠΑΜΑ!!!

by _
0 comment 161 views

Και αυτά τα εμαιλ κατέληξαν στον ιδιοτικό διακομιστή εμαιλ της….ΧΙΛΑΡΙ…!!!  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ Η ΧΙΛΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΩΣ….ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ ΕΙΣ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΙΛΑΡΙ...!!! Αδιάσειστα αποδεικτικά στοιχεία
του FBI αποκαλύπτουν μια συγκάλυψιν εις την ανταλλαγήν απόρρητων πληροφοριών μεταξύ των δύο…

(((((((((((((((((((((((((((((?ΚΑΡΑ-ΜΠΟΥΜ?)))))))))))))))))))))))))))))))

ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ NA ΠΕΤΑΧΤΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΒΥΘΟΝ ΤΗΣ ΘΑΛΛΑΣΗΣ…!!!…

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 16.53, 24 Σεπτ. 2016 | JohnKountouris.com

screen-shot-2015-12-12-at-8-08-06-pm

ΝΑΙ!…μιλάμε για τον ΙΔΙΟΝ διακομιστή εμαιλ της Χιλαρι εκεί που ελάμβανε λάθρα η ίδια πάρα πολλά χιλιάδες παράνομα εμαιλ που περιείχαν όλες τις λεπρομέριες των βρωμοδουλειών που έκαμνε αυτή εκείνη την εποχήν εν συνεργασία με την οικογενειά, τους συγγενείς και τους συνεταίρους της απο το Ίδρυμα Κλίντον, διάφορες ξένες κυβερνήσεις, κ.ο.κ. …

Σύμφωνα με το ίδιο το FBI, ο Ομπάμα έστελνε εμαιλ στην Χίλαρι Κλίντον χρησιμοποιώντας ένα μυστικόν ψευδώνυνον. Τα εμαιλ αυτά έχουν καταλήξει στον ιδιωτικό διακομιστή εμαιλ της κας Κλίντον σύμφωνα με άρθρο της ομάδος χάκερ WikiLeaks που παρειφρεί ακόμη εις άλλα, έως τώρα, ανεξερεύνητα μέρη της κρυφής μνήμης των αρχείων του τεράστιου και παράνομου διακομιστή που είχε η Κλίντον ενώ ήταν η Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με έναν μακροχρώνιο Δημοκράτη μυημένο που συνεργάζεται με FBI, ο Ομπάμα συνωμότησε μαζί με την Χίλαρι για να διεξάγουν απο κοινού επιχειρηματικές συναλλαγές εκτός των ορίων της κυβέρνησης των ΗΠΑ. Οι πληροφορίες αυτές ήταν πολύ ευαίσθητες επειδή ήταν ολοφάνερα…παράνομες.

Σε μια ανάκριση του FBI στις 5 Απριλίου του 2016, έδειξαν οι πράκτορες του FBI μια ανταλλαγή εμαιλ μεταξύ Κλίντον και Ομπάμα στην κορυφαία βοηθό της κας Κλίντον, Huma Abedin (Χούμα Αμπεντίν), αλλά η κα Αμπεντίν δεν αναγνώρισε το όνομα του αποστολέως. Όταν της εξήγησαν ότι το ψευδώνυμο του αποστολέως δεν ήταν άλλος απο τον ίδιο τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, η κα Αμπεντίν αναφώνησε:

“Γιατι δεν έχει χαρακτηριστεί αυτό?”

screen-shot-2016-09-24-at-8-49-29-pm

Εξέφρασε, στη συνέχεια, την έκπληξή της για το γεγονός ότι ο Πρόεδρος χρησιμοποίησε ένα ψευδώνυμο. Ζτήτησε μετά ένα αντίγραφο του e-mail.

Ο Ομπάμα είναι συνένοχος σε αυτό το σκάνδαλο εμαιλ της Κλίντον! Μιλάμε εδώ για την υπόθεση….ΓΟΥΟΤΕΡΓΚΕΪΤ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΟΜΠΑΜΑ!!!  Η υπόθεσις Γουότεργκεϊτ του Νίξον είναι…ΤΡΙΧΕΣ εν συγκρίσει με αυτήν του Ομάμα.

Μερικοί λένε ότι θα ξεκινήσει τώρα το μεγάλο…ΓΛΕΝΤΙ για το Κογκρέσο, αφού έκρινε τον αρχιτέκτονα του διακομιστή εμαιλ της Χίλαρι, τον Brian Pagliano, για προσβολή του Ίδιου λόγω της απροθυμίας του εις το να βοηθήσει το Κογκρέσο να μάθει περισσότερες λεπτομέριες σχετικά με τα απόρρητα εμαιλ της Κλίντον. Πατήστε εδώ για το σχετικό βίντεο όπου βλέπουμε το Κοκρέσο να βρίσκει τον Pagliano για προσβολή του ίδιου.

Και τι σημαίνουν ακριβώς όλ’αυτά ???

Σημαίνει ότι ο Ομπάμα εψεύσθη στο Κογκρέσο όσο για το πότε ετέθη εις γνώσιν του ίδιου το γεγονός ότι η Χίλαρι είχε έναν ιδιωτικό διακομιστή εμαιλ. 

Απ’ό,τι φαίνεται, ήταν και η Χίλαρι και ο Ομπάμα που αλληλοχρησιμοποιούντο επι τη διάρκεια της θητείας της Χίλαρι ενώ ήταν επικεφαλής του Στέιτ Ντειπάρτμεντ. ΗΞΕΡΕ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΤΙ ΒΡΩΜΟΔΟΥΛΙΈΣ ΈΚΑΜΝΕ ΤΟΤΕΣ Η ΧΙΛΑΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΈΔΡΑΣΕ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΣ…ΣΕ ΠΛΑΚΙΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ! ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΤΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΙΛΑΡΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ Ο ΙΔΙΟΣ! ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΥΜΟΣ ΣΤΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΝ ΚΛΙΝΤΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ!  ΓΙ’ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΤΟ ΥΠ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΣ ΚΛΙΝΤΟΝ!

Ο τρόπος με τον οποίον ο Ομπάμα και η Χίλαρι μπόρεσαν να κρατήσουν εις το «σκοτάδι» το κοινό για τους πολέμους τους (Λιβύη, Συρία, κ.τλ) που διεξήγαν στην Μέση Ανατολή ήταν αυτός του ιδιωτικού διακομιστή εμαιλ της Κλίντον! Και έτσι, δεν θα μπορούσε κανείς να ζητήσει επίσημα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα απο την κυβέρνηση Ομπάμα συμφώνως προς τον Νόμο περι της Ελευθερίας της Πληροφορήσεως αφού όλα τα στοιχεία θα ήταν κάπου εκεί έξω στο…ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ και ΠΟΙΟΣ θα σκεφτόταν να πάει να ψάξει εκει…!!! Ααααα…ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ…!!!

Εις το πιο πρόσφατον φορτίον εγγράφων που μάς παρείχε η WikiLeaks απευθίας απο τον διακομιστή εμαιλ της Κλίντον, ευρέθη αυτήν την φοράν ακόμη κι ο Πρόεδρος των ΗΠΑ!  ΤΙ ΚΑΛΑ! Και ειρήσθω εν παρόδω ότι ο διακομιστής αυτός είναι ακόμη…«ΜΕΣΤΟΣ» ΠΟΛΛΩΝ ΩΡΑΙΩΝ ΕΥΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΑ ΕΎΡΕΙ…!!!…

Δείτε τώρα το σχετικό τουίτ που έκανε σήμερα η WikiLeaks επι του ίδιου θέματος:

screen-shot-2016-09-24-at-4-32-23-pm

Πηγή:

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr