Home Greek News ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ με όλους αυτούς τους ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ των ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ! Πρόβλεψη της υποψηφιότητας του Τράμπ πριν 27 χρόνια!

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ με όλους αυτούς τους ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ των ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ! Πρόβλεψη της υποψηφιότητας του Τράμπ πριν 27 χρόνια!

by _
0 comment 335 views

Οι οποίοι πράκτορες έχουν πάρει εντολή…ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ!!!

Και….ΙΔΙΟΥ οι αποδείξεις που είναι εκεί έξω για αυτούς που τολμούν να ανοίξουν τα μάτια τους!!!

ΙΔΟΥ ο προβλεπτικός προγραμματισμός της προεδρικής υποψηφιότητας του Donald Trump που ξεκίνησε πριν…27 χρονια!!!

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 16.48, 23 Σεπτ. 2016 | JohnKountouris.com

Λοιπόν, έχω γράψει αρκετά για την εγκληματία Χίλαρι Κλίντον και ότι είναι μια υψηλά ιστάμενη πράκτορας των Ρότσιλντ.  Σύμφωνα με τις διαρροές της ομάδος WikiLeaks, μαθαίνουμε ότι η Χίλαρι έχει μια στενή φιλία με τους Ρότσιλντ απο την Αγλλία. Χρειάζεται να μας πω άλλο???  Όταν κάποιος είναι στην φωλιά τέτοιων ελιτιστών, είναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ και ΕΧΘΡΟΣ, τελεία και παύλα.  Δεν το συζητάμε. Αλλά τι γίνεται και στην περίπτωση του κ….ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ???…

Δυστυχώς οι εκτιμήσεις μου και για τον κ Τράμπ δεν έχουν ξεπέσει, γιατί υπάρχει μια υπόθεσις που όλο ένα και περισσότερο στοιχειοθετείται εις…ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ αποδειχνύοντας το γεγονός ότι κι αυτός είναι…ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ των σκοτεινών δυνάμεων που ελέγχουν τον κόσμον τούτον.  Όμως, δεν στοιχειοθετείται υπόθεσις χωρίς τεκμήρια, έτσι δεν είναι? ΒΕΒΑΙΩΣ και…ΙΔΟΥ ΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ…

Προ παντών από όλα, αν δεν έχετε διαβάσει ακόμη το άρθρο μου με τίτλο «Bloomberg: Πήρε πακέτο διάσωσης απο τους ΡΟΤΣΙΛΝΤ ο…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ» δείτε το.

Τώρα…

ΓΙΑΤΙ -παρακαλώ!- υπάρχει μια κάρτα στην τράπουλα του παιχνιδιού «Οι κάρτες των Πεφωτισμένων» (The Cards of the Illuminati) όπου βλέπουμε καθαρά το πρόσωπο του κ…Ντόναλντ Τράμπ???

screen-shot-2016-09-23-at-4-47-17-pm

Σύμφωνα με άρθρο του σάιτ mythorrea.blogspot.com με τίτλο «ΚΑΡΤΕΣ ILLUMINATI ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ – ILLUMINATI CARD THE TRUTH. (UPDATED)», οι κάρτες των Πεφωτισμένων περιγράφονται ως εξής:

Ο Steve Jackson έχει παρουσιάσει πολλά παιχνίδια, άλλα είναι με κάρτες και άλλα όχι.

Το επιτραπέζιο παιχνίδι με τις κάρτες των illuminati για το οποίο εχει γίνει τόσος ντόρος και πολλά έχουν ακουστεί πρωτοεκδόθηκε το 1982, ενώ το 1999 έγινε έγχρωμο.

Εκτός από την έκδοση Deluxe Illuminati κυκλοφόρησε το Y2K, Brainwash, και πιο πρόσφατα το Bavarian Fire Drill και το Crime Lords.

Πολλοί υποστηρίζουν οτι πρόκειται για ένα παιχνίδι που έχει να κάνει με τους illuminati, τους αποκαλούμενους και πεφωτισμένους τους πραγματικούς εξουσιαστές σε παγκόσμιο επίπεδο, αυτούς που βρίσκονται πάνω απο κυβερνήσεις και οικονομικά συμφέροντα, αυτούς που δίνουν τις κατευθυντήριες γραμμές σε κυβερνήσεις ολόκληρων κρατών για το τι θα κάνουν σε οικονομικό επίπεδο και όχι μόνο και εικάζεται οτι είναι αυτοί που βρίσκονται πίσω απο την παγκόσμια οικονομική κρίση.

ΠΟΛΛΑ έχουν ειπωθεί για τον κ. Steve Jackson, ιδιαίτερα ότι ο ίδιος είναι πράκτορας…ΤΗΣ CIA.  Πάντως, το να μπορεί κάποιος να προβλέπει το μέλλον με τόση απίστευτη ακρίβεια μέσα απο ένα παιχνίδι καρτών, λέει ΠΟΛΛΑ για τον ίδιον. Εεε δεν γίνεται ρε παιδιά ένας άνθρωπος που απεικονίζει μελλοντικά γεγονότα δεκαετίες προτού να συμβούν και να τα καταγράφει σε κάρτες ενος παιχνιδιού καρτών, να ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ο ίδιος πράκτορας των Πεφωτισμένων!

Στην έκδοση του εν λόγω παιχνιδιού απο το 1995, βλέπουμε κάτι παρα πολύ περιέργο που μοιάζει παρα πολύ με μια πρόσφατη φωτογραφία του ίδιου του…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ! Δηλ., υπάρχει μια πρόσφατη φωτογραφία του Τράμπ όπου κάνει μια θυμωμένη φάτσα με το πρόσωπό του. Το έχουμε ξαναδεί πολλές φορές, αλλά, σύμφωνα με το εν λόγω παιχνίδι, υπάρχει μια κάρτα στην τράπουλα της εκδόσεως των Κάρτων των Πεφωτισμένων απο το 1995, ΌΠΟΥ, βλέπουμε ακρικώς την ΙΔΙΑ ΦΑΤΣΑ του Ντόναλντ Τράμπ που έκανε το…2015!

Δείτε την παρακάτω εικόνα…

screen-shot-2016-09-23-at-5-37-24-pm

screen-shot-2016-09-23-at-5-46-45-pm

Στην συγκεκριμένη κάρτα γράφει επάνω «Φτάνει πια» (Enough is enough) και αυτή η κάρτα τυπώθηκε το 1995!  Επίσης, την φράσιν «Φτάνει πια» την χρησιμοποιεί ΣΗΜΕΡΑ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΤΡΑΜΠ 21 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ!  ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!  ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ???

Αλλά δεν μένουμε εδώ…

Ο κ Τράμπ είπε πέρσι μιαν φράσιν που λέει:

“At any time, at any place, our snipers can drop you. Have a nice day.”

«Μπορούν ανα πάσαν στιγμήν να σε καθαρίσουν οι ελεύθεροι σκοπευτές μας. Καλή σου ημέρα.»

Λοιπόν, η ίδια φράσις έχει καταγραφεί ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ και στην εν λόγω κάρτα απο το 1995 που μόλις σας περιέγραψα!!!

Δείτε τώρα την εικονα:

screen-shot-2016-09-23-at-5-48-07-pm

screen-shot-2016-09-23-at-12-43-58-pm

 

Στην ταινία «Back to the Future Part 2» (Επιστροφή στο Μέλλον Μέρος 2), βλέπουμε τον χαρακτήρα του   Biff Tannen που, όλως τυχαίως, μοιάζει πάρα πολύ με τον κ…ΝΤΟΝΑΛΝ ΤΡΑΜΠ!

screen-shot-2016-09-23-at-7-11-48-pm

Σε ένα άρθρο του γνωστού σάιτ TheDailyBeast.com (με ημερομηνία 21 Οκτ. του 2015) με τίτλο «‘Back to the Future’ Writer: Biff Tannen Is Based on Donald Trump», διαβάζουμε τα εξής ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ όσον αφορά τους παραλληλισμούς μεταξύ του χαρακτήρος του Biff Tannen και εκείνου του κ Ντόναλντ Τράμπ:

Φυσικά, στην ταινία, ο κ Biff χρησιμοποιεί τα κέρδη από το καζίνο του, το οποίο είναι 27 ορόφων (σημειωτέον, το Trump Plaza Hotel, που ολοκληρώθηκε το 1984, είναι 37 ορόφων) για να βοηθήσει να ταρακουνήσει το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα, πριν αναλάβει τελικά ο ίδιος την πολιτική δύναμη, βοηθώντας να μετατραπεί η περιοχή Χιλ Valley, της Καλιφόρνιας, σε μια άνομη, δυστοπική χέρσα περιοχή, όπου βασιλεύει ο χουλιγκανισμός, εξαφανίζεται η διαφωνία, και όπου ο Biff ενθαρρύνει τον κάθε πολίτη να τον αποκαλέσει «το μεγαλύτερο ζωντανό λαϊκό ήρωα της Αμερικής.”

“Ναι”, λέει ο Gale, ο παραγωγός της ταινίας. “Αυτό είναι ό, τι είχαμε σκεφτεί.”

Φυσικά, στο «Back to the Future Μέρος ΙΙ», τα φτιάνουν όλα στο πάρα πέντε ο Marty McFly και ο Δόκτωρ Brown. Σώζουν τους εαυτούς τους και την Αμερική από τον Ντόναλντ Τρ …εμ…εννοώ τον Biff Tannen.

Τώρα, δεν μας ακούγονται λίγο περίεργα αυτά που μας περιγράφει η εν λόγω ταινία, ιδιαίτερα εν όψει του χαρακτήρος της πραγματικής ζωής του κ…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ???

Και πότε -παρακαλώ- κυκλοφόρσηε για τη πρώτη φορά αυτή η ταινία???….ΤΟ 1989!!!!!!!!

Δείτε τώρα τις ακόλουθες εικόνες απο το εν λόγω δημοσίευμα του σάιτ TheDailyBeast.com:

screen-shot-2016-09-23-at-6-28-40-pm

screen-shot-2016-09-23-at-12-45-37-pm

Έχουν παραδεχτεί και ο παραγωγός και ο σεναριογράφος αυτής της ταινίας ότι ο χαρακτήρας του Biff Tannen βασίζεται στην πραγματική ζωή του ίδιου του….ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ!!! Και ΠΟΤΕ εγραψαν το κείμενο???…ΠΡΙΝ 27 ΧΡΟΝΙΑ!!!

ΔΗΛΑΔΗ, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Η ΠΟΛΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ Κ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ!!!

HELLOOOOOOOOOOOOO?????!!!!!! 

screen-shot-2016-09-23-at-7-36-46-pm

Αλλά, ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΕΔΩ!…

Στην ίδια ταινία βλέπουμε τον χαρακτήρα του Marty McFly στο μέλλον όπου είναι στα πενήντα του και υπάρχει μια σκηνή όπου απολύεται απο το αφεντικό του που του φανάζει «You’re fired!», δηλ., «Απολύεσαι!».  Το περίεργο με αυτό είναι το γεγονός ότι αυτήν την φράσιν την έχει χρησιμοποιήσει κατα κόρον στο παρελθόν ο ίδιος ο…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ!

screen-shot-2016-09-23-at-10-30-29-pm

screen-shot-2016-09-23-at-10-30-15-pm

screen-shot-2016-09-23-at-10-36-21-pm

Και στο τέλος της ταινίας τι βλέπουμε??…ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ??…μα…δεν είναι άλλη απο την «θανάτωσιν» του χαρακτήρος του Biff Tannen!!! Άρα, τι σημαίνει αυτό εν όψει όλων των απειλών…ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ που έχει δεχθεί μέρχι τώρα ο Τράμπ???  Δεν ήταν και οι ίδιοι οι Ρώσοι που αναφέρθηκαν σε αυτό πριν λίγες μέρες απο την ρωσική κρατική τηλεόρασιν??? (πατήστε εδώ)

screen-shot-2016-09-23-at-12-48-48-pm

 

Τελικά, θα συμφωνήσω με τον κ Τράμπ…..ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ…ΜΕ ΟΛ’ ΑΥΤΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ…ΜΕ ΟΛ’ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ….ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΜΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΨΟΥΝ…ΟΛΟΥΣ…!!!…

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!

Αν θα θέλατε να δειτε όλη την ταινία, πατήστε το παρακάτω λίνκ:

http://www.movietubeonline.net/1474-back-to-the-future-part-ii-full-movie-online-free-movietube-online-2.html

Δείτε και το ακόλουθο βίντεο όπου αναλύεται η όλη ταινία…

https://www.youtube.com/watch?v=d3uMXtzkyuo

screen-shot-2016-09-23-at-3-02-15-pm

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr