Home Greek News Ανακαλύπτει τουρκικό εγχειρίδιο που δίνει οδηγίες σε τρομοκράτες στη χρήση πυρηνικών όπλων ο Συριακός Στρατος!

Ανακαλύπτει τουρκικό εγχειρίδιο που δίνει οδηγίες σε τρομοκράτες στη χρήση πυρηνικών όπλων ο Συριακός Στρατος!

by _
0 comment 173 views

-του Gordon Duff, Αρχισυντάχτης του σάιτ VeteransToday.com | μετάφρασις του Ιωάν. Κουντούρη | JohnKountouris | 23 Σεπτ. 2016

Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης επιχείρησης για την απελευθέρωση ενός θύλακα που ήταν υπό τον έλεγχο των τρομοκρατών στο βόρειο τμήμα της Λατάκια, τα συριακά στρατεύματα Στρατός ανακάλυψαν ένα «εγχειρίδιο για τους τρομοκράτες». Τυπωμένο στην Τουρκία, το βιβλίο διδάσκει τζιχαντιστές »την ομαλή διεξαγωγή του πολέμου σε ξένο έδαφος», μέχρι και τη χρήση των πυρηνικών όπλων.

Το εγχειρίδιο, τυπωμένο στα αραβικά και ονομάζεται «Zad αλ-Μουτζαχεντίν», δημοσιεύθηκε στην Κωνσταντινούπολη, με τους εκδότες του να μην κάνουν καν καμία προσπάθεια για να κρύψουν την προέλευση του βιβλίου. Διαθέτει το λογότυπο της εκδοτικής εταιρείας Guraba με έδρα την Κωνσταντινούπολη, τα στοιχεία επικοινωνίας, και ακόμη και ένα ISBN, μέσα στο εξώφυλλο του.

Μιλώντας στην αραβική έκδοση του Sputnik, ο Zad Al-Mujahed, ο Σύριος στρατιώτης ο οποίος ανακάλυψε το βιβλίο είπε ότι ήταν γεμάτο με μίσος και καλεί σε πόλεμο εναντίον ανθρώπων που δεν συμμερίζονται την πίστη των τζιχαντιστών, καθώς και οδηγίες για το τι πρέπει να γίνει με τους «εχθρούς και τις περιουσίες τους.»

«Το βιβλίο περιγράφει πώς να καιούν σωστά πόλεις που συλλαμβάνεται από μαχητές τζιχάντ, πώς να κοπούν όλα τα δέντρα, να καταστραφεί όλη η ζωή, πώς να εκτελεστούν κρατούμενοι με το σωστό τρόπο», εξήγησε ο στρατιώτης. Το SPUTNIK ΑΡΑΒΙΚΑ Zad Al-Mujahed «Το βιβλίο λέει ότι οι τζιχαντιστές έχουν το δικαίωμα να παντρευτούν τους αιχμαλώτους τους. Το βιβλίο αναφέρει ακόμα και την πτυχή της πιθανής χρήσης πυρηνικών όπλων», πρόσθεσε.

screen-shot-2016-09-23-at-3-17-13-pm

Πηγή:

Syrian Army Discovers Turkish Manual Instructing Terrorists in Use of Nukes

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr