Home Greek News Kατεχόμενα Εδάφη: Χρειάστηκε 20 σωματοφύλακες για να πάει τουαλέτα ο Π**ΣΤ*Σ Νετανγιάχου!

Kατεχόμενα Εδάφη: Χρειάστηκε 20 σωματοφύλακες για να πάει τουαλέτα ο Π**ΣΤ*Σ Νετανγιάχου!

by _
0 comment 105 views

ΣΟΥ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΕΝΩ ΚΑΤΟΥΡΟΥΣΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΝΕΑ ΓΙΟΡΚΗ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΕΝΔΕΚ. ΣΕΠΤ ΤΟΥ 2001 ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΟΡΙΑ ΣΟΥ ΧΤΗΠΗΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΛΕΥΚΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ??? ΕΕΕ ΡΕ Μ*Λ*Κ*???!!! ΓΙΑ ΠΕΣ!!!…

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες 12.32, 23 Σεπτ. 2016 | JohnKountouris.com

Ταξιδιώτες που έψαχναν εχθές για τουαλέτα στο ξενοδοχείο Sherry-Netherland Hotel στη Νέα Γιόρκη θα την έβρισκαν υπο πλήρη…ΚΑΤΟΧΗ καθώς ο Ισραηλινός πρωθ. ξαλάφρωνε, συνοδευόμενος απο 20 σωματοφύλακες.

Η περίτεχνη εκκένωση συνέβη ενώ ο ισραηλινός πρωθυπουργός ήταν έξω για δείπνο με τη σύζυγό του Σάρα σε ένα ωραίο εστιατόριο στο Big Apple.

«Περίπου 20 φρουροί ασφαλείας σηκώθηκαν μαζί με τον Bibi και λίγοι απ’ αυτούς πήγαν μαζί του στο μπάνιο. Ένας παρακολουθούσε την πόρτα, και οι υπόλοιποι παρατάχθηκαν με τα όπλα τους σχηματόζοντας ένα ανθρώπινο οδόφραγμα, ώστε να μην μπορέσει κανείς να μπει στο μπάνιο ή ακόμη και να πλησιάσει κοντά», είπε ένας παριστάμενος στην εφημερίδα The New York Post.

«Αυτός πρέπει να είναι αυτή τη στιγμή ο πιο προστατευμένος άνθρωπος στον κόσμο.»

Πηγή:

https://www.alaraby.co.uk/english/blog/2016/9/23/occupied-netanyahu-visits-nyc-bathroom-with-20-bodyguards?utm_source=facebook&utm_medium=sf

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr