Home Greek News ΧΑΚΑΡΑΝ ΤΟΝ…ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ! ΕΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ…«ΜΙΣΕΛ» ΟΜΠΑΜΑ!

ΧΑΚΑΡΑΝ ΤΟΝ…ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ! ΕΚΟΝΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ…«ΜΙΣΕΛ» ΟΜΠΑΜΑ!

by _
0 comment 242 views

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ…ΜΙΧΑΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!

Και αν δε ξέρετε ΠΟΙΟΝ χαιρετάω, τότε πατήστε ΕΔΩ

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 14.00, 22 Σεπτ. 2016 | JohnKountouris.com

(ZHE) Η ομάδα χάκερ DC Leaks μόλις αποκάλυψε τα τελευταία χακαρίσματα εμαιλ του εργαζόμενου του Λευκού Οίκου κ Ian Mellul. Σύμφωνα με την DC Leaks, ο Mellul εργάζεται στον Λευκό Οίκο για τον συντονισμό επίσημων εκδρομών για την Πρώτη Κυρία και τον Αντιπρόεδρο Τζό Μπάιντεν, ενώ υπηρετεί επίσης στην προεκλογική εκστρατεία της Χίλαρι.

Ian Mellul είναι ένα μέλος του προσωπικού του Λευκού Οίκου Office. Συντονίζει μαζί με την Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ και τις τοπικές υπηρεσίες επιβολής του νόμου για τη μεγιστοποίηση της ασφαλούς έκθεσης της Πρώτης Κυρίας και του Αντιπροέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, κατά τη διάρκεια επίσημων εκδρομών και επισκέψεων. Εργάζεται παράλληλα για την προεκλογική εκστρατεία της Χίλαρι Κλίντον.

Τα μηνύματα έρχονται από τον προσωπικό λογαριασμό Gmail του Mellul, που εκτείνονται χρονικά απο τον Φεβρουάριο 2015 μέχρι τον Ιούλιο του 2016 και περιέχει ένα μείγμα από το σχεδιασμό της εφοδιαστικής, τις εσωτερικές φλυαρίες της εκστρατείας και άλλα υλικά τόσο από το Λευκό Οίκο όσο και απο την εκστρατεία της Κλίντον. Μπορειτε να δείτε έναν πλήρη κατάλογο των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ιστοσελίδα DC Leaks.

Το παρακάτω tweet εστάλη νωρίτερα από την DC Leaks εκθέτοντας το χακάρισμα.

screen-shot-2016-09-22-at-2-37-17-pm

Οι διαρροές περιέλαβαν το υποτιθέμενο διαβατήριο της Μισέλ Ομπάμα …

screen-shot-2016-09-22-at-2-01-07-pm

Και εφοδιαστικές φωτογραφίες, όπως αυτές που βλέπετε παρακάτω, που προορίζονται για τον συντονισμό των γεγονότων του Τύπου για την εκστρατεία της Χίλαρι.

screen-shot-2016-09-22-at-2-20-39-pm

Ο Λευκός Οίκος αρνήθηκε να σχολιάσει σχετικά με τη διαρροή, αλλά και ο λογαριασμός LinkedIn και ο του Twitter που ανήκουν στον κ Mellul διαγράφηκαν την Πέμπτη το πρωί.

Φυσικά, το βασικό ερώτημα παραμένει εδώ γιατί διεξάγονται οι επίσημες υποθέσεις της κυβέρνησης μέσα από προσωπικούς λογαριασμούς gmail κατά προφανή παράβαση του ομοσπονδιακού νόμου για τα αρχεία;

Επιπλέον, ποιος ακριβώς στον Λευκό Οίκο πιστεύει ότι είναι αποδεκτό να στείλει το διαβατήριο της Μισέλ Ομπάμα στον λογαριασμό gmail ενος 22χρονου πρόσφατου απόφοιτου κολεγίου;

Πηγή:

http://www.zerohedge.com/news/2016-09-22/white-house-hacked-dc-leaks-releases-new-emails-white-house-staffer

 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr