Home Greek News Απίστευτο: Ξέχασαν να εκδώσουν… ένταλμα σύλληψης για τον ξυλοδαρμό του διοικητή της Τροχαίας

Απίστευτο: Ξέχασαν να εκδώσουν… ένταλμα σύλληψης για τον ξυλοδαρμό του διοικητή της Τροχαίας

by _
0 comment 113 views

Απίστευτο αλλά άκρως… ελληνικό. Ο αντιεξουσιαστής που ξυλοκόπησε τον διοικητή της Τροχαίας Αθηνών, Γεώργιο Διαμαντόπουλο, παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα Δραπετσώνας και αφέθηκε ελεύθερος γιατί… δεν είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης!…

Ο 22χρονος που έχει ταυτοποιηθεί ως ο δράστης της επίθεσης σε βάρος του διευθυντή της Τροχαίας Αθηνών Γιώργου Διαμαντόπουλου, στις 29 Αυγούστου 2016, στο κέντρο της Αθήνας, παρουσιάστηκε την περασμένη Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016, στο Τμήμα Ασφαλείας Δραπετσώνας, στο πλαίσιο περιοριστικών όρων που του έχουν επιβληθεί για άλλα αδικήματα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής. Το θέμα είναι, όμως, ότι ο 22χρονος που τραυμάτισε τον διευθυντή της Τροχαίας Αθηνών, δεν κρατήθηκε, αφού δεν είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ αναφέρει τα εξής:«Την περασμένη Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2016, ο 22χρονος ημεδαπός, που έχει ταυτοποιηθεί ως δράστης του τραυματισμού αστυνομικού διευθυντή την 29-08-2016 στο κέντρο της Αθήνας, παρουσιάστηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Δραπετσώνας, στο πλαίσιο περιοριστικών όρων που του έχουν επιβληθεί για άλλα αδικήματα. Για το θέμα ενημερώθηκε η αρμόδια ανακρίτρια, που χειρίζεται την υπόθεση της επίθεσης σε βάρος του αστυνομικού διευθυντή».

Πηγή:

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26510&subid=2&pubid=114157108

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr