Home Greek News TO FACEBOOK MΠΛΟΚΑΡΕΙ καθημερινά εκατοντάδες ελευθέρους μπλοκερ και προσπαθεί να βγάλει χρήματα!

TO FACEBOOK MΠΛΟΚΑΡΕΙ καθημερινά εκατοντάδες ελευθέρους μπλοκερ και προσπαθεί να βγάλει χρήματα!

by _
0 comment 105 views

TO FACEBOOK MΠΛΟΚΑΡΕΙ καθημερινά εκατοντάδες ελευθέρους μπλοκερ και προσπαθεί να βγάλει χρήματα! ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ!

-Γράφει ο Χρήστος Παπαπαναγιώτου Frik

Κάθε μέρα των τελευταίο μήνα το face book μπλοκάρει ελευθέρους μπλογκερ και αφήνει ελεύθερες τις ενημερωτικές ιστοσελίδες των ΜΜΕ.

Από την μια προσπαθεί να βγάλει χρήματα με αυτό τον τρόπο και από την άλλη να φιμώσει για μια ακόμα φορά την ελεύθερη αποκαλυπτική ενημέρωση!

Ο παρλαπίπας εδώ και ένα μήνα έχει πρόβλημα στο να σας μεταφέρει άμεσα τις ειδήσεις του… το ίδιο έχουν πάθει χιλιάδες μπλοκερ και ελεύθερες ιστοσελίδες ενημέρωσης.
Στις σελίδες του το face book προτείνει να δώσουμε χρήματα ώστε να μεταφερθεί η όποια είδηση (ποστ) σε περισσότερα άτομα!

screen-shot-2016-09-22-at-10-37-50-am

Έτσι βλέπουμε ότι το εν λόγο διαδικτυακό μέσο είναι και αυτό υπό τις υπηρεσίες του συστήματος των κρατών και των πολιτικών, καθώς και της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ώστε να μην μπορούμε να σας αφυπνίσουμε από την πλύση εγκεφάλου που προσπαθεί να κάνει στον κόσμο!

Σας ενημερώνουμε ότι όλοι οι μπλοκερ και οι ελεύθερες ιστοσελίδες ενημέρωσης λειτουργούν κανονικά και καλό είναι για την δική σας σωστή ενημέρωση να τις επισκέπτεστε συχνά ώστε να μαθαίνετε όσα θέλουν αυτοί να μας κρύψουν.

Στην παρακάτω δημοσίευση θα δείτε πως παίρνουν ζεστό χρήμα τα ΜΜΕ ώστε να μεταφέρουν άνετα την πλύση εγκεφάλου στον κόσμο!

Σε ποια MME πήγαν τα 10 εκατ. € διαφήμισης της ανακεφαλαιοποιημένης Τράπεζας Πειραιώς – NA ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ – ΔΙΑΒΑΣΤΕ (ΕΔΩ)

Source: http://www.oparlapipas.gr/2016/09/to-facebook-m.html#ixzz4L0Ukoopf

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr