Home Greek News Σκοτώθηκαν σε επίθεση ρωσικών πυραυλικών Caliber στο Χαλέπι 30 Ισραηλινοί, Αξιωματικοί ξένων μυστικών πληροφοριών

Σκοτώθηκαν σε επίθεση ρωσικών πυραυλικών Caliber στο Χαλέπι 30 Ισραηλινοί, Αξιωματικοί ξένων μυστικών πληροφοριών

by _
0 comment 166 views

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 18.17, 21 Σεπτ. 2016 | JohnKountouris.com

ΤΕΧΕΡΑΝΗ (FNA) – Τα Ρωσικά πολεμικά πλοία που σταθμεύουν στα παράκτια ύδατα της Συρίας στόχευσαν και κατέστρεψαν έναν ξένο στρατιωτικό γραφείο επιχειρήσεων, σκοτώνοντας πάνω από δύο δωδεκάδες ισραηλινών και δυτικών πρακτόρων μυστικών πληροφοριών. «Τα ρωσικά πολεμικά πλοία εξτόξευσαν τρεις πυραύλους Caliber κατα του γραφείου συντονισμού επιχειρήσεων ξένων αξιωματικών στην περιοχή Dar Ezza στο δυτικό τμήμα του Χαλεπίου κοντά στο βουνό Sam’an, σκοτώνοντας 30 Ισραηλινούς και δυτικούς αξιωματικούς», είπε η υπηρεσία αραβικής γλώσσας του Ρωσικού πρακτορείο ειδήσεων Sputnik επικαλούμενο πηγή μάχης στο Χαλέπι την Τετάρτη.

Το γραφείο επιχειρήσεων βρισκόταν στο δυτικό τμήμα της επαρχίας Χαλέπι στη μέση του παρα πολύ υψηλού βουνού Sam’an και παλιών σπηλιών. Η περιοχή βρίσκεται βαθιά σε μια αλυσίδα βουνών.

Αρκετοί Αμερικανοί, Τούρκοι, Σαουδάραβες, Καταριανοί και Βρετανοί αξιωματικοί σκοτώθηκαν επίσης μαζί με τους ισραηλινούς αξιωματικούς. Οι ξένοι αξιωματικοί που σκοτώθηκαν στο γραφείο επιχειρήσεων του Χαλεπίου είχαν κατηύθυναν τις επιθέσεις των τρομοκρατών στο Χαλέπι και το Ιντλίμπ.

Νωρίτερα το Σεπτέμβριο, οι συριακές στρατιωτικές μονάδες εξαπέλυσαν προληπτκή επίθεση κατα των τρομοκρατών του λεγόμενου γραφείου Επιχειρήσεων του Χαλεπιού στα κέντρα συγκέντρωσης τους κοντά δρόμο Castello στις βόρειες περιοχές του Χαλεπίου και των αγροκτημάτων Mallah, ματαιώνοντας τις σκευωρίες τους για να επιτεθούν στην διαδρομή εφοδιασμού της περιοχής, είπε μια πηγή.

screen-shot-2016-09-21-at-6-02-58-pm

Η πηγή είπε ότι οι μονάδες πυροβολικού του στρατού επιτέθηκαν στα κέντρα συγκέντρωσης των τρομοκρατών κοντά στο Castello και τα αγροκτήματα Mallah στις περιοχές Zahra Abdo Rabbah, Kafar Hamra και Hurayatyn που σκότωσαν και τραυμάτισαν δεκάδες μαχητές.

Επίσης, η συριακή πολεμική αεροπορία επιτέθηκε στη διαδρομή ανεφοδιασμού στο Βόρειο Χαλέπι προς την Hayyan και την Αντνάν, καθώς και τις διαδρομές ανεφοδιασμού στο Δυτικό Χαλέπι προς το Βορρά και συνέτριψαν τις συνοδείες των τρομοκρατών στην al-Aratab, την Urom Kobra και τη Ma’ara al- Artiq που ανέτρεψε τα σχέδια των τρομοκρατών και ανάγκασε πολλούς από αυτούς να φύγουν προς τα τουρκικά σύνορα.

Πληροφορημένες πηγές των μέσων ενημέρωσης νωρίτερα απεκάλυψαν ότι ο συριακός στρατός συνέχισε να προελαύνει στο νότιο τμήμα του Χαλεπίου, και ανέκτησε τον έλεγχο πολλών στρατηγικών περιοχών στην πόλη Khan Touman.

«Ένας αριθμός βασικών αποθηκών του Χαν Touman είναι πλέον υπό τον έλεγχο του συριακού στρατού», είπαν τα ΜΜΕ της αραβικής γλώσσας επικαλούμενα μίαν απροσδιόριστην ενημερωμένην πηγήν.

Η πηγή σημείωσε ότι η συριακή πολεμική αεροπορία και οι μονάδες πυροβολικού του στρατού στόχευσαν, επίσης, τα κέντρα συγκέντωσης και τα οχυρωματικά έργα των τρομοκρατών στο Χαν Touman.

Πηγή:

http://en.farsnews.com/newstext.aspx?nn=13950631000607

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr