Home Greek News Μπασάρ Αλ Άσαντ: «Οι Αμερικανοί σκόπιμα βομβάρδισαν τον συριακό στρατό»

Μπασάρ Αλ Άσαντ: «Οι Αμερικανοί σκόπιμα βομβάρδισαν τον συριακό στρατό»

by _
0 comment 130 views

Οι Αμερικανοί βομβάρδισαν σκόπιμα τον συριακό στρατό στη Ντέιρ Αλ Ζουρ, δήλωσε ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ Αλ Άσαντ, σε συνέντευξη του στο πρακτορείο Associated Press.

«Δεν επρόκειτο για λάθος, δεν ήταν ένα αεροσκάφος. Ήταν τέσσερα αεροσκάφη τα οποία έπλητταν τις θέσεις μας για περισσότερη από μία ώρα, δεν μπορεί να κάνεις λάθος για μία ώρα», δήλωσε ο κ. Άσαντ.

Κατηγόρησε παράλληλα τις ΗΠΑ και τον Διεθνή Συνασπισμό υπό την Ουάσιγκτον για έμμεση συνεργασία με το Ισλαμικό Κράτος, το οποίο συγκρούεται στη συγκεκριμένη περιοχή με τον συριακό στρατό.

Από το πλήγμα αεροσκαφών του Διεθνούς Συνασπισμού, το Σάββατο, έως και 90 Σύροι στρατιώτες φέρονται να έχασαν τη ζωή τους και περισσότεροι από 100 τραυματίστηκαν.

Οι ΗΠΑ, καθώς και η Μεγάλη Βρετανία και η Αυστραλία, έκαναν λόγο για λάθος και εξέφρασαν τη λύπη τους για τον θάνατο Σύρων στρατιωτών.

  • tribune.gr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr