Home Greek News Ίσως το μόνο κρατίδιο το οποίο λείπει από την συλλογή της Βρετανικής Κοινοπολιτείας και το οποίο κατέχει εξέχουσα γεωοπολιτκή θέση στην περιοχή του είναι η ίδια η Ελλάδα.

Ίσως το μόνο κρατίδιο το οποίο λείπει από την συλλογή της Βρετανικής Κοινοπολιτείας και το οποίο κατέχει εξέχουσα γεωοπολιτκή θέση στην περιοχή του είναι η ίδια η Ελλάδα.

by _
0 comment 107 views

Τα δικά μου σχόλια: Πάντως, η Ελλάς ήδη ευρίσκεται υπο τον έλεγχον της Μεγάλης Βρετανίας λόγω του ότι την υπέβαλεν κάτω απο τον ΑΓΓΛΙΚΟΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ο ίδιος ο Ελευθέριος Βενιζέλος…!!!…

Ίσως το μόνο κρατίδιο το οποίο λείπει από την συλλογή της Βρετανικής Κοινοπολιτείας και το οποίο κατέχει εξέχουσα γεωοπολιτκή θέση στην περιοχή του είναι η ίδια η Ελλάδα.

Greek Spirit
25-6-2016

Το τι θα επακολουθήσει του δημοψηφίσματος στην Βρετανία δεν πρόκειται να σας το πει κανένας από τους απελπισμένους τηλεμαιντανούς που επικεντρώνουν την προσοχή τους σε μερικές εκατοντάδες φοιτητές -έτσι κι αλλιώς υψηλών εισοδηματικών τάξεων (όχι πως είναι κακό αλλά, ε..δεν έχουν σχέση με τους φοιτητές που πέθαναν πριν απο τρία χρόνια από ”μαγκάλι” στην Θεσσαλία)- και την δήθεν δυσκολία των τουριστών από την Βρετανία να πάρουν βίζα για Ελλάδα. Δύο μέρες τώρα το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος έχει επικεντρωθεί σε ζητήματα ήσσονος σημασίας που μπορούν να διευθετηθούν με διακρατικές συμφωνίες…

Όπως έχει γραψει ξανά το hellenic sunrise , το κρυφό αίτιο της απόφασης για έξοδο είναι ο υφέρπων εθνικισμός των Βρετανών (περισότερα στο http://hellenicsunrise.blogspot.gr/2016/06/brexit.html) εθνικισμός που αποσκοπεί στην τουλάχιστον πολιτική αναβίωση της πάλαι πότε Βρετανικής Αυτοκρατορίας μέσα από την ενίσχυση της Βρετανικής Κοινοπολιτείας, μιας πολιτικής και εμπορικής ένωσης 53 κρατών πρωην αποικιών ανάμεσα τους και ο Καναδάς, η Ινδία, η Αυστραλία, η Νέα Ζηλανδία,το Πακιστάν, η Νιγηρία, ακόμα και η Κύπρος.Εκτός από τις χώρες μέλη που αναμφίβολα δεσπόζουν με την έκταση τους και την οικονομία τους υπάρχουν χώρες μέλη οι οποίες καίτοι μικροσκοπικές δεσπόζουν με την στρατηγική θέση τους στην υδρόγειο και τους πλουτοπαραγωγικούς πόρους, όπως χώρες της Αφρικής και κρατίδια του Ειρηνικού. Ας θυμηθούμε ότι στον Β΄ΠΠ νησίδες όπως το Μίντγουει αποδείχθηκαν τα κλειδιά για την ήττα της Ιαπωνίας και του άξονα.

Η Κύπρος δεν αποτελεί άραγε μέλος το οποίο βοηθά ακούσια στον έλεγχο και παρουσία της Βρετανίας στην αν. Μεσόγειο και Μ.Ανατολή;

Ίσως το μόνο κρατίδιο το οποίο λείπει από την συλλογή της Βρετανικής Κοινοπολιτείας και το οποίο κατέχει εξέχουσα γεωοπολιτκή θέση στην περιοχή του είναι η ίδια η Ελλάδα.

Έχουμε μπερδέψει τον Τσίπρα και τον Λεβέντη με την Ελισάβετ……

screen-shot-2016-09-22-at-8-15-30-am

Γιατί άραγε η βασίλισσα της Βρετανίας και της Κοινοπολιτείας δέχθηκε αδιαμαρτύρητα την διοργάνωση του δημοψηφίσματος , την ανάδειξη του ερωτήματος αλλά και το τελικό αποτέλεσμα του BREXIT ; Από αδυναμία παρέμβασης στα πολιτικά πράγματα; Όχι βέβαια.’Εχουμε μπερδέψει τους προέδρους των ευρωπαϊκών κρατών με την βασίλισσα Ελισάβετ, της αρχής η οποία μπορεί πολύ άνετα να μεταβεί στον Καναδά, στην Αυστραλία, στην Αφρική και στην Ασία και να γίνει δεκτή με τιμές αρχηγού κράτους, να ακροασθεί από την οικονομική και πολιτική ελίτ των χωρών αυτών και να περπατήσει στους δρόμους τους και να συναντήσει απλούς ανθρώπους οι οποίοι φέρονται ως υπήκοοι της.Εάν αμφιβάλετε ή εάν θεωρείτε τα παραπάνω απλές γραφικότητες και κούφιες εθιμοτυπίες μια άλλης εποχής ας κάνετε τον κόπο να κάνετε μια πρόχειρη έρευνα.

Γιατί άραγε η βασίλισσα δέχθηκε το δήθεν ρίσκο της απομόνωσης του Σίτι του Λονδίνου, την ευρωπαϊκή Νέα Υόρκη, από την υπόλοιπη Ευρώπη.

Η Γερμανία έχοντα χάσει το τραίνο της αποικιακής επέκτασης των δυτικών ευρωπαϊκών χωρών από το 1600 έως τα μέσα του εικοστού αιώνα, αποφάσισε να αποικιοποιήσει την ίδια την Ευρώπη ακριβώς από την εποχή που οι αποικιοκράτες έχαναν μια μια τις κτησεις τους, δηλαδή από τις αρχές έως τα μέσα του εικοστού αιώνα.

Τα αποτελέσματα τα ζούμε σήμερα.

Κάτι που διαφεύγει της προσοχής μας είναι ότι η Γερμανία έχει συμφωνήσει με Σαουδική Αραβία και Κατάρ την παράδοση της νότιας Ευρώπης και την αναβίωση της πάλαι ποτέ Αραβικής Αυτοκρατορίας των Αράβων που εμπνεύστηκαν απο τον θρησκευτικό ιμπεριαλισμό του Μωάμεθ και που περιλάμβανε την βόρεια Αφρική , Ισπανία, Σικελία και τον έλεγχο της ελλαδικής ακτογραμμής και Αιγαίου.

Πάμε πάλι πίσω στην Ελισάβετ και στους βασιλεις γενικότερα όπως πχ ο τέως Γλύξμπουργκ Κωνσταντίνος ο οποίος εμφανίσθηκε μερικές μέρες πριν από το δημοψήφισμα σε κανάλι Έλληνα εφοπλιστή και εξ ορισμού συνδεδεμένου με το Σίτι του Λονδίνου.

Η εισροή εκατομμυρίων ”προσφυγων”-”μεταναστών” κτλ κτλ απο τριτοκοσμικές και Ισλαμικές χώρες είναι φυσικά δημιουργημα του άξονα Γερμανίας-Τουρκίας-Κατάρ.Πολλοί με επιπλήτετε διότι στον άξονα αυτό δεν περιλαβανω τις ΗΠΑ και το Ισραήλ. Εντάξει και οι ΗΠΑ βοηθάνε , ο Ομπάμα ΄ομως το κάνει απρόθυμα και πάντα με την μορφή του συστήματος ”κανω τα στραβά μάτια στις αυθαιρεσίες της ρεπουμπλικανικής αντιπολίτευσης η οποία εκπροσωπεί το βαθύ αμερικανικό κράτος”

Όσο γα το Ισραήλ πιστεύω πως οι ικανότητες του έχουν υπερεκτιμηθεί και ότι παρόλο που θέλει και έχει τα σχέδια έτοιμα δεν μπορεί να ελέγξει την Μ.Ανατολή όσο υπαγορεύει ο μύθος…. Δείτε τις υπαναχωρήσεις του με τον επαχθέστερο εχθρό του, την Τουρκία , και αυτό για να μπορέσει να εξάγει το αέριο του.

Η αποστασιοποίηση της Βρετανίας από την Γερμανία είναι καθαρά και ξάστερα προιόν της αδυναμίας της Βρετανικής εξωτερικής πολιτικής να καταργήσει τον εαυτό της και να αποδεχθεί την απεμπόληση της δύναμης που της δίνει η βρετανική κοινοπολιτεία ελέω Σόιμπλε και της ευτραφούς στρουντελοφάγου καγκελαρίου μαριονέτας.

Ξεχάσατε τα Φωλκλαντς; Τι κι αν στην θεση της Θάτσερ υπάρχει κάποιος Κάμερον, η βασίλισσα τι νομίζεται πως κάνει;

Στα δικά μας τώρα, είμαστε στο μέσον της τέλειας καταιγίδας…

Οι Γερμανοι μετά την ήττα τους στην Βρετανία θα σκληρύνουν την στάσης τους σε παρανοικό επίπεδο, ακριβώς όπως όλοι οι δικτατορες.Σε ότι αφορά την Αγγλία θα διεξάγουν πρώτα πόλεμο οπισθοφυλακών τρομοκρατώντας με μάυρη προπαγάνδα τους βρετανούς με στόχο να τους κάνουν να παρακαλούν για την ακύρωση του δημοψηφίσματος. Παράληλα θα ενισχύσουν και θα στηρίξουν τις ηγεσίες των Σκώτων-βόρειων Ιρλανδών και Ουαλών οι οποίοι είτε λόγω χρηματισμού τους από τον Σόιμπλε, είτε λόγω υποκίνησης τους απο τον ίδιο διεστραμένο γερμανό , είτε και για τους δύο λόγους θα επιτεθπύν εναντίον της κεντρικής πολιτκής ηγεσίας της Βρετανίας κυριολεκτικά ”πουλώντας τρέλα” υιοθετώντας κάθε άποψη η οποία θα αντίκειται στο ενδεχόμενο του BREXIT, εκμεταλευόμενοι έτσι την αδυναμία του Ηνωμένου Βασιλείου να παραμείνει ενωμένο.

Σε ότι αφορά τα εναπομείναντα κράτη μέλη ο Σόιμπλε θα εξαντλήσει κάθε αυστηρότηα , τόσο δημοσιονομική όσο και πολιτική εφόσον μπορεί να εκβιάζει τις ανύπαρκτες πολιτικές ηγεσίες της Ευρώπης οι οποίες είναι μπλεγμενες με κάθε λογής μιζες από γερμανικές εταιρίες.

Στην Ελλάδα ό Σόιμπλε θα χρησιμοποιήσει το μεταναστευτικό ως όπλο εκφοβισμου τόσο των πολιτών όσο και των πολιτικών.

Υποκίνηση ταραχών και αστάθεια θα χρησιμοποιηθούν για την μείωση κατά 50% των μισθών και συντάξεων , την υπερφορολόγησης των επιχειρήσεων.Όλες αυτλες οι μειώσεις και οι διωγμοί ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΥ 2011 -Τελεία και παύλα.

Η ΕΚΤ χρειάζεται χρήμα για να μπορει να στηρίζει το ΕΥΡΩ στις διεθνείς αγορές και δεν είναι ώρα για ”δόσεις” του μέχρι τώρα μεγέθους αλλά και θα καταστεί όσο ποτέ άλλοτε αδήριτη η ανάγκη για την επίτευξη πλεονασμάτων τα οποία θα μοστράρει ο Σόιμπλε στους ΄΄διεθνής επενδυτες” ως απόδειξη της υγείας του ΕΥΡΩ.

Απο την άλλη πλευρά οι Βρετανοί εποφθαλμιούν την Ελλάδα εφόσον η απαγκίστρωσ της από την γερμανική επιρροή και ο εναγκαλιασμός της με την Βρετανία θα αποτελούσε για τον Σόιμπλε χτύπημα πρώτου μεγέθους.Οι ΗΠΑ στην παρουσα φάση και μέχρι να πάρει η Χιλαρι την εξουσία θα ρέπει να αποδεχθουν τον γεωπολιτκό ευνουχισμό του δόγματος Ομπάμα ο οποίος ανέκαθεν είχε δυσανεξία σε περιπέτειες στην αν.Μεσόγειο και Μ.Ανατολή και μόνο έάν οι παρασκηνιακές παρεμβάσεις των ρεπουμπλικάνων μπορούν να σκιάσουν τα τσιλιμπουρδίματα με το Ιράν κι την αποστασιοποίηση του απο το Κατάρ και Σαουδική Αραβία.

Οι Βρετανοί έχουν κάθελόγο , και αυτοί…, να επιθυμούν και να υποκινήσουν αναταραχές και αστάθεια στην χώρα, η οποία έτσι κι αλλιώς αποτελεί δαρμένη ιερόδουλη των γερμανών, με απωτερο στόχο την – είναι άραγε ποτέ δυνατόν;;;;- εμφάνιση ενός από μηχανής ..Βασιλέα.

Ο τέως βασιλιάς της Ελλάδας ο οποίος θεωρεί τον εαυτό του και τον Οίκο του εξόριστους,έχει επιβιώσει χάρις στην κάλυψη τηςΕλισάβετ, και φυσικά του Σίτι του Λονδίνου.Στο κάτω κάτω η Ελισάβετ ειναι νυμφευμένη με τον πρίγκιπα Φίλιππο ο οποίος είναι υιός του βασιλές Γεώργιου Ά των Ελλήνων. Βέβαια τον Φίλιππο τοων γνωρίζυμε ως Μάουντμπάντεν εφόσον πριν γίνει συζυγος της Ελισάβετ το 1947 αποκύρηξε την Ορθοδοξία και προσχώρησε στην Αγγλικανική εκκλησία.

Κι ύστερα τα βάζουμε με τον καυμένο τον Σόιμπλε που είναι παιδί του μόχθου και παρόλο που έχει από την πλευρά της μάνας του συγγενεια με τον Γκαίρινγκ κατάφερε να ανέβει στην κορυφή του Δ΄Ράιχ με τον ιδρώτα του.

Πηγή:

https://hellenicsunrise.blogspot.gr/2016/06/blog-post_25.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr