Home Greek News Προς συνεργασία Μαρινάκης-Χατζηνικολάου

Προς συνεργασία Μαρινάκης-Χατζηνικολάου

by _
0 comment 109 views

Ενας νέος εκδοτικός, αλλά τηλεοπτικός «γάμος» βρίσκεται στα… σκαριά. Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Νίκος Χατζηνικολάου ενώνουν τις δυνάμεις τους δημιουργώντας έναν μιντιακό όμιλο που θα έχει ένα κανάλι (από την άδεια της Alter Ego), πέντε εφημερίδες («Real News», «Αγορά», «Παραπολιτικά», «Επένδυση» και «Freddο») καθώς και δύο ραδιοφωνικούς σταθμούς (Real FM και Παραπολιτικά FM). Στόχος είναι μέχρι το τέλος της χρονιάς να ολοκληρωθεί επιτυχώς το νέο σχήμα αλλά και να εκπέμψει και ο νέος τηλεοπτικός σταθμός με την άδεια του καναλάρχη πλέον Μαρινάκη.

Ωστόσο κάθε τέτοια εκτενής συνεργασία ή συγχώνευση έχει και «απώλειες»: απορίας άξιον αν κρατηθούν και οι πέντε εφημερίδες, καθώς «Αγορά» και «Επένδυση» είναι σαββατιάτικες οικονομικές… Ο δε Χατζηνικολάου προορίζεται για κεντρικός σχολιαστής στο δελτίο ειδήσεων του νέου καναλιού ενώ ακούγεται και ο Νίκος Στραβελάκης για τον ρόλο του διευθυντή ειδήσεων.

πηγή: sport24.gr

&…

http://www.thrylikanea.com/2016/09/pros-synergasia-marinakis-xatzinikolaou.html

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr