Home Greek News Τραγέλαφος: «Χάλασαν» τα μηχανήματα, δεν έπαιζε το υλικό από τη δημοπρασία

Τραγέλαφος: «Χάλασαν» τα μηχανήματα, δεν έπαιζε το υλικό από τη δημοπρασία

by _
0 comment 138 views

Μηχανήματα που κόλλησαν, πρωτόκολλο που… έκλεισε και μυστικοί αστυνομικοί που δεν έπρεπε να …αποκαλυφθούν εμπόδισαν τους εκπροσώπους των καναλιών να δουν τις καταγραφές -Ένταση στο ΣτΕ για τα ασφαλιστικά των καναλιών…

Τραγελαφικές καταστάσεις διαδραματίστηκαν στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, όπου πήγαν σήμερα το πρωί εκπρόσωποι των τηλεοπτικών σταθμών Alpha και Star προκειμένου να δουν το υλικό που καταγράφηκε κατά την τριήμερη διαδικασία της δημοπράτησης των αδειών. Όλα αυτά, ενώ στο ΣτΕ έγινε η συζήτηση επί των ασφαλιστικών μέτρων που έχουν καταθέσει για τις άδειες τα κανάλια, σε κλίμα έντασης.

Οι καταγραφές στις 66 ώρες της διαδικασίας έγιναν από συνολικά 42 κάμερες, ωστόσο στους εκπροσώπους των τηλεοπτικών σταθμών δόθηκε αρχικά η ενημέρωση ότι θα έβλεπαν υλικό συνολικής διάρκειας μόλις …8 ωρών. Όμως, όπως διαπίστωσαν πολύ γρήγορα, και από αυτό ακόμη το υλικό δεν κατάφεραν να δουν ούτε ένα λεπτό, αφού «χάλασαν τα μηχανήματα».

Αυτή ήταν η επίσημη δικαιολογία από τους υπεύθυνους της Γενικής Γραμματείας, ενώ μπροστά στις έντονες αντιδράσεις των εκπροσώπων των καναλιών κλήθηκαν τεχνικοί. Ούτε και αυτοί όμως έδωσαν λύση, αφού τα μηχανήματα …κολλούσαν.

Στις διαμαρτυρίες των εκπροσώπων ότι ούτως ή άλλως το υλικό που επρόκειτο να διατεθεί ήταν εξαιρετικά περιορισμένο σε σχέση με το συνολικά καταγεγραμμένο υλικό, πήραν την απάντηση ότι στο υπόλοιπο έχουν καταγραφεί …μυστικοί αστυνομικοί που βρόσκονταν στο χώρο κατά τη διάρκεια της δημοπρασίας και έτσι, η εικόνα τους δεν μπορεί να δημοσιοποιηθεί.

Η νομική εκπρόσωπος του Star Μαρία Κατσουράκη λίγα λεπτά μετά τις 4 το απόγευμα ζήτησε να υποβάλει ένσταση για τη διαδικασία. Την ενημέρωσαν όμως, ότι δεν μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο, γιατί είχε …κλείσει το πρωτόκολλο! Όλοι οι εκπρόσωποι των δύο τηλεοπτικών σταθμών (νομικοί και τεχνικοί) εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για την όλη διαδικασία, μιλώντας για εμπαιγμό. «Η παρωδία συνεχίζεται» σχολίασε η νομική εκπρόσωπος του Alpha Μαργαρίτα Παναγοπούλου.

Source:

http://www.protothema.gr/greece/article/611445/tragelafos-halasan-ta-mihanimata-den-epaize-to-uliko-apo-ti-dimoprasia/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr