Home Greek News ΣΟΚ! Οι απίστευτοι παραλληλισμοί μεταξύ της Αποκαλύψεως και της…εβραϊκής Καμπάλα!

ΣΟΚ! Οι απίστευτοι παραλληλισμοί μεταξύ της Αποκαλύψεως και της…εβραϊκής Καμπάλα!

by _
0 comment 313 views

Το Ευαγγέλιον προφήτεψε πριν 2.000 χρόνια αυτά που θα έχουν «στα σκαριά» για όλη την ανθρωπότητα οι…ΕΒΡΑΙΟΙ !!!

ΙΔΟΥ!..Ο Δράκων, ή ο Όφις, του βιβλίου της Αποκαλύψεως που τυχαίνει να είναι και ο «ιερός» Όφις…ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!!!

-του Ιωάν. Κουντούρη | Λος Άντζελες | 19.19, 16 Σεπτ. 2016 | JohnKountouris.com


ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ Κ ΙΩΑΝΝΗ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ ΑΠΟ ΤΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» ΜΕ ΤΟΝ κο ΤΕΞ ΜΑΡΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΞΑΣ!


Αυτό που ακολουθεί είναι μερικά αποσπάσματα του καινούριου βιβλίου του κ Τέξ Μάρς (μεταφρασμένα Ελληνιστί απο τον υποφαινόμενο) με τίτλον «THE DESTROYER» («ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΥΣ»). Αν δεν ξέρετε ακόμη ποιός είναι ο κ Τέξ Μάρς, διαβάστε για αυτόν πατώντας ΕΔΩ.

Εν ολίγοις, ο κ Τεξ είναι ένας απο τους μεγαλύτερους συγγραφείς, ερευνητές και λογίους πάνω σε θέματα που αφορούν τη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Είναι Βαπτιστής ποιμένας, λόγιος, καθηγητής και ένας παγκοσμίου φήμης συγγραφεύς. Τον είχα φέρει πρώτα σε επαφή με τον Ερευνητικό Οργανισιμού Ελλήνων στις αρχές Ιουνίου φέτος να δόσει μια αποκλειστική συνέντευξη στον ΕΟΕ και στο μεγάλο εν Αμερική ραδιόφωνο της Ομογένειας HELLAS FM.

Επίσης, είχα ταξιδέψει μόνος μου στο Τέξας ως ειδικός ανταποκριτής για την εκπομπή Κώδικα Μυστηρίων του κ Βασίλη Μπαντίδη στο Astra TV για να κάμω μία αποκλειστική και ΠΡΟΤΩΦΑΝΗ (για την ελληνική τηλεόραση) συνέντευξη στον κ. Μάρς εκεί στα γραφεία του στο Όστιν του Τέξας. Την εκπομπή αυτή (πατήστε εδώ) μεταδόθηκε στις 18 Ιουν. (πατήστε εδώ) του 2016.

Ο επίσημος ιστότοπός του είναι: http://powerofprophecy.com

Στις σελίδες 62-67 του νέου βιβλίου του, διαβάζουμε τα εξής εκπλητικά!…

_____________

Τα βιβλία των Εβραίων μας λένε ότι έχει αποσυρθεί εις τον εαυτό του o άρρητoς και μακρινός “θεός,” η Ein Σοφ, και άφησε ένα κενό, ένα απύθμενο πηγάδι (η “kelipah”), στο οποίο η θεότητα των Εβραίων, ο ιερός όφις, Λεβιάθαν, φυλακίζεται μαζί με αμέτρητα κακά πνεύματα και δαιμονικές οντότητες. Αυτά τα πολλά πνεύματα και οντότητες δεν τα θεωρούν οι Εβραίοι ότι είναι δαιμονικά, αλλά ως μέσα που συμβάλλουν στην επίτευξη της τελειότητος και της θεότητος.

Εκεί, σε αυτή τη σκοτεινή και φοβερή άβυσσο, ο ιερός όφις προσπαθεί να ελευθερώσει τον εαυτό του. Θα αναδυθεί τελικά στον υλικό κόσμο, τη γη, μέσα από την ενέργεια που παράγεται τόσο από τα καλά έργα όσο και από τις αμαρτίες και το κακό που διέπραξαν εδώ οι Εβραίοι στη γη. Ανεβαίνων εκ της αβύσσου και εξερχόμενος επι της επιφανείας της γης, αναδυόμενες έτσι εκ της αβύσσου, ο όφις και οι «θεϊκοί» του ακόλουθοί του, οι Εβραίοι, θα κατακτήσουν και θα βασιλεύσουν κατ’εξοχήν ως το «φως του κόσμου».

Ως Χριστιανοί, τα έχουμε ξαναδιαβάσει όλ’ αυτά στο βιβλίον της Αποκαλύψεως 9:1-11. Μας έχει παράσχει η Αποκάλυψις μια προφητική ματιά της δογματικής διδασκαλίας και τούτο μάλιστα πριν περίπου 2000 χρόνια!…

1 Και ο πέμπτος άγγελος εσάλπισε· και είδον ότι έπεσεν εις την γην αστήρ εκ του ουρανού, και εδόθη εις αυτόν το κλειδίον του φρέατος της αβύσσου. 
2 Και ήνοιξε το φρέαρ της αβύσσου, και ανέβη καπνός εκ του φρέατος ως καπνός καμίνου μεγάλης, και εσκοτίσθη ο ήλιος και ο αήρ εκ του καπνού του φρέατος.
3 Και εκ του καπνού εξήλθον ακρίδες εις την γην, και εδόθη εις αυτάς εξουσία ως έχουσιν εξουσίαν οι σκορπίοι της γής·
4 και ερρέθη προς αυτάς να μη βλάψωσι τον χόρτον της γης μηδέ κανέν χλωρόν μηδέ κανέν δένδρον, ειμή τους ανθρώπους μόνους, οίτινες δεν έχουσι την σφραγίδα του Θεού επί των μετώπων αυτών. 
5 Και εδόθη εις αυτάς να μη θανατώσωσιν αυτούς, αλλά να βασανισθώσι πέντε μήνας· και ο βασανισμός αυτών ήτο ως βασανισμός σκορπίου, όταν κτυπήση άνθρωπον.
6 Και εν ταις ημέραις εκείναις θέλουσι ζητήσει οι άνθρωποι τον θάνατον και δεν θέλουσιν ευρεί αυτόν, και θέλουσιν επιθυμήσει να αποθάνωσι, και ο θάνατος θέλει φύγει απ’ αυτών. 
7 Και αι μορφαί των ακρίδων ήσαν όμοιαι με ίππους ητοιμασμένους εις πόλεμον, και επί τας κεφαλάς αυτών ήσαν ως στέφανοι όμοιοι με χρυσόν, και τα πρόσωπα αυτών ως πρόσωπα ανθρώπων. 
8 Και είχον τρίχας ως τρίχας γυναικών, και οι οδόντες αυτών ήσαν ως λεόντων,
9 και είχον θώρακας ως θώρακας σιδηρούς, και η φωνή των πτερύγων αυτών ήτο ως φωνή αμαξών ίππων πολλών τρεχόντων εις πόλεμον.
10 Και είχον ουράς ομοίας με σκορπίους και ήσαν κέντρα εις τας ουράς αυτών, και η εξουσία αυτών ήτο να βλάψωσι τους ανθρώπους πέντε μήνας.
11 Και είχον εφ’ εαυτών βασιλέα τον άγγελον της αβύσσου, όστις Εβραϊστί ονομάζεται Αβαδδών, και εις την Ελληνικήν έχει όνομα Απολλύων. 

Πηγή: http://newlife4you.gr/readbible.asp?ver=0&b=66&c=9&l=1&s=14&v=

Έτσι, εδώ στην Αποκάλυψιν συναντούμε απύθμενο πηγάδι της…Εβραϊκής Καμπάλα! Είναι ακριβώς όπως το διδάσκει η Καμπάλα, μια δαιμονική κατοικία–υπερφυσικοί “σκορπιοί”, “ακρίδες” και άλλα τρομακτικά πλάσματα. Σύμφωνα με την Αγίαν Γραφήν, έχουν έναν βασιλέα που κυβερνάει επ’ αυτών που στα Εβραϊκά ονομάζεται “Αβαδδών” (Abaddon [Hebrew: אֲבַדּוֹן , ‘Ǎḇaddōn]). Σημειώστε τις εντυπωσιακές ομοιότητες μεταξύ του βιβλίου της Αποκάλυψης και αυτά που διδάσκει η Καμπάλα.

Σύμφωνα με τους Εβραίους Ραβίνους που διδάσκουν την Καμπάλα, έπεσε ο Όφις στην Άβυσσον και περιστοιχίζεται απο δαιμονικά όντα και οντότητες. Ο Όφις αυτός καταφέρει τελικά να εξέλθει εκ του λάκκου, του απύθμενου, και προβαίνει εις την χρήσιν του “Μεσσία” των Εβραίων. Λένε οι Εβραίοι ότι το πνεύμα του Όφεως εισέρχεται εις τον βασιλέα τους, “Νταβίδ”, κατέχοντας τον νούν και το πνεύμα του!  Οι Εβραίοι λέγουν ότι, δια μέσου της δυνάμεως του Όφεως, θα δυνηθούν να κατακτήσουν την γήν και να γίνουν βασιλείς και βασίλισσες επι της γής, κυβερνώντες ούτως επι των εθνικών!

Συνεχίζονται οι παραλληλισμοί

Στο κεφάλαιο 20 της Αποκαλύψεως, ευρίσκουμε και πάλι μερικούς απίστευτους παραλλήλους μεταξύ της Ίδιας και της καμπαλιστικής διδασκαλίας των Εβραίων και της Αποκαλύψεως, όπου μαθαίνουμε ότι ο Άγγελος «έδεσεν αυτόν χίλια έτη» και μετά «όταν πληρωθώσι τα χίλια έτη», λύνεται «ο Σατανάς εκ της φυλακής αυτού»…

1 Και είδον άγγελον καταβαίνοντα εκ του ουρανού, όστις είχε το κλειδίον της αβύσσου και άλυσιν μεγάλην εν τη χειρί αυτού. 
2 Και επίασε τον δράκοντα, τον όφιν τον αρχαίον, όστις είναι Διάβολος και Σατανάς, και έδεσεν αυτόν χίλια έτη, 
3 και έρριψεν αυτόν εις την άβυσσον και έκλεισεν αυτόν και εσφράγισεν επάνω αυτού, διά να μη πλανήση τα έθνη πλέον, εωσού πληρωθώσι τα χίλια έτη· και μετά ταύτα πρέπει να λυθή ολίγον καιρόν.

Ο Όφις που δένεται για χίλια χρόνια είν’ ο ίδιος ο Διάβολος. Και ΠΟΙΟΣ λένε οι Εβραίοι ότι είναι αυτό το «θεϊκόν» ερπετόν???  Μα δεν είναι άλλος απο τον…ΛΕΒΙΑΘΑΝ και τον…ΤΙΜΟΥΝ οι Εβραίοι ώς τον πνευματικόν…ΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥΣ!

Τα βιβλικά βιβλία του Ιώβ και του Ησαΐα εντοπίζουν αυτό το φίδι και λένε ότι ο Θεός θα τον καταστρέψει κατα τις έσχατες ημέρες.

Στην Αποκάληψιν 13, ο Όφις περιγράφεται ώς το «θηρίον» που «βγαίνει» συμβολικά  απο τη θάλασσα.» Συγκρίνουμε αυτό με αυτά που διδάκει η Καμπάλα που λέει ότι ο Μεσσίας των Εβραίων είναι ένας μεγάλος…ΟΦΙΣ που…ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ «ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΠΗΓΑΔΙ».

Τελικά, στην Αποκάλυψιν 9, διαβάζουμε πως τα δαιμόνια στον λάκκο έχουν έναν βασιλέα. Δηλ., λέει συγκεκριμμένα στο εδάφιο 11:

Και είχον εφ’ εαυτών βασιλέα τον άγγελον της αβύσσου, όστις Εβραϊστί ονομάζεται Αβαδδών, και εις την Ελληνικήν έχει όνομα Απολλύων.

Οι Εβραίοι λένε πως δεν δίνουν σημασία στην Αποκάλυψιν της Βίβλου, όμως οι καμπαλιστικές τους διδασκαλίες ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ στον ΑΒΑΔΔΩΝ και τον…ΤΙΜΟΥΝ ως…«ΘΕΟΤΗΤΑ»!

Ο «Αβαδδών» σημαίνει «ο Καταστροφεύς» στην Αποκάλυψιν, που είναι γνωστός κι ως….Ο ΣΑΤΑΝ. Οι Εβραίοι όμως διδάσκουν πως ο Αβαδδών είναι μια….«ΦΙΛΗΚΗ ΘΕΟΤΗΤΑ» που σύμφωνα με τον κ Glen Barken, έναν γνωστό διδάσκαλο της Καμπάλα, «βοηθάει το ανθρώπινο  πνεύμα να ταξιδέψει πέραν απο την Άββυσσο στην περιπετειά του καθ’οδόν εις την θεότητα.»

Ο Αβαδδών, λέει ο Barken, είναι στην πραγματικότητα, ένας άγγελος της αβύσσου ή του πηγαδιού.

Σε όλες τις αποκρυφιστικές θρηκείες, όπως η Μασονία και εκείνης των Μαρτύρων του Ιεχωβά, βρίσκουμε πως ο Σατανάς χρησιμοποιεί αυτά τα καμπαλιστικά συστήματα για να εξυψώσει τον πεσμένο αρχάγγελο Αβαδδών.

Εις τας Μασονικάς στοάς, ένα συνθυματικόν χρησιμοποιείται για την είσοδον εις τούτο απο όλα τα μυημένα μέλη τους, που τυχαίνει να είναι η λέξις…ΑΒΑΔΔΩΝ

Για περισσότερα για το βιβλίου του κ Τέξ Μαρς, δείτε και πατήστε εδώ >> http://powerofprophecy.com/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr